full hd felbontás és a beépített tv tuner
szép tiszta kép
számítógépezés alkalmával ha használom a kép a képben funkciót, a tv méretén nem tudok változtatni.

jó felbontás, sokoldalú felhasználás, rendkívül jó ár, érték arány, tv, vagy pc, mikor mi.
kiváló ár érték arány, kellemesen csalódtam. Ajánlom mindenkinek!!!
Minden Samsung tv, vagy monitornál észrevehető a túlfűtött kép, kontraszt. Minek eredménye harmonikusan, de kicsit torzabb kép. Még is hozzálehet szokni,ha ennyire sok mindent nyújt, ez a készülék. Ez egy régi meglátásom, Sonynál , Philipsnél, Panasonicnál, nem tapasztaltam, de ott, az ár is más.

A kedvező ára, sok szolgáltatás ! Bár többé a megbízhatóságot fogom előtérbe helyezni ! Itt jegyzem meg hogy a termékből valószínűleg egy gyári hibásat fogtam ki ! Egy órányit tudtuk használni ,ezt követően egy vízszintes csík jelent meg középen minden üzemállapotban !A készülék használhatatlan ! Gondoltam előfordul, nem volt szerencsém , nem gond a TONERVILÁG segít tőlük vettük az ajándéknak szánt monitort .Mivel 2.-án jött a termék bíztam benne hogy egy gyors cserét még megütünk .A megadott telefonszámot (06-70-646-01-03) 1 az az egy alkalommal értük el .Ott egy hölgy tájékoztattak hogy küldenek egy cserekészüléket . Kérte hogy nyoma legyen küldjek egy e-mailt . Küldtem 4-et " hogy nyoma legyen " .Azóta mindig várja valaki otthon- hiába ! A napi 40-50 telefon eredménytelen , nincs aki felvegye . Az elküldött emaileket nem számoltam , válasz egyikre sem jött !Írtam a megadott címre levelet hogy élek a 8 napos elállási jogommal, válasz arra sem érkezett . A TONERVILÁG elérhetetlen ! ! ! Nekik egy vevő addig számít míg vásárol ! Mai napig is lehet tőlük vásárolni , de én óva intek mindenkit ! Azt hittem ha már számlát kapok garancia arra hogy nem szélhámos cég . TÉVEDTEM ! ! ! Ja és a garanciát nem bélyegezték le sem ! Most ott tartok hogy eljött a karácsony az ajándék a dobozába várja a cserét ! A régi elaggot készülék meg visszakerült a lomtárból !Sem monitor sem pénz . Ma már dec. 26.-a van több mint 3 hete eredménytelen minden próbálkozásom . Ha valakinek van ötlete mit tegyek kérem jelezze " borsi62@freemail.hu ". S még egyszer ha nyugalmat akarsz ne vásárolj a tonervilágtól ! ! ! A számlán BETALEX KFT neve szerepel !
Megjött .
Nem tudom használni

Full HD TV és Monitor egyben
ár/érték arányban magasan a legjobb vétel
A HDTV kijelző miatt a régebbi videokártyával hagy egy fél centi keretet a monitorkép körül.