Samsung SyncMaster B2230HD Monitor

SyncMaster - Samsung - Típus: LCD monitor, 3D monitor: Nem, Képátló: 21.5 inch, Képarány: 16:9, Felbontás: 1920 x 1080, Válaszidő: 5 ms, Fényerő: 300 cd/m2, Statikus kontraszt: 1000:1, Dinamikus kontraszt: 70000:1, Fogyasztás: 47 W, VGA (D-sub): Van, DVI: Van, HDMI: Van, DisplayPort: Nincs, Thunderbolt: Nincs Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!
Minden vélemény - Samsung SyncMaster B2230HD
A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: firstshop.hu

full hd felbontás és a beépített tv tuner

Előnyök:

szép tiszta kép

Hátrányok:

számítógépezés alkalmával ha használom a kép a képben funkciót, a tv méretén nem tudok változtatni.

azénlelkem a terméket itt vásárolta: tonervilag.eu

jó felbontás, sokoldalú felhasználás, rendkívül jó ár, érték arány, tv, vagy pc, mikor mi.

Előnyök:

kiváló ár érték arány, kellemesen csalódtam. Ajánlom mindenkinek!!!

Hátrányok:

Minden Samsung tv, vagy monitornál észrevehető a túlfűtött kép, kontraszt. Minek eredménye harmonikusan, de kicsit torzabb kép. Még is hozzálehet szokni,ha ennyire sok mindent nyújt, ez a készülék. Ez egy régi meglátásom, Sonynál , Philipsnél, Panasonicnál, nem tapasztaltam, de ott, az ár is más.

kinia a terméket itt vásárolta: pcland.hu

Minőség, áramfogyasztás.

Előnyök:

Szép kép,könnyű kezelhetőség.

Hátrányok:

Zoltán a terméket itt vásárolta: tonervilag.eu

A kedvező ára, sok szolgáltatás ! Bár többé a megbízhatóságot fogom előtérbe helyezni ! Itt jegyzem meg hogy a termékből valószínűleg egy gyári hibásat fogtam ki ! Egy órányit tudtuk használni ,ezt követően egy vízszintes csík jelent meg középen minden üzemállapotban !A készülék használhatatlan ! Gondoltam előfordul, nem volt szerencsém , nem gond a TONERVILÁG segít tőlük vettük az ajándéknak szánt monitort .Mivel 2.-án jött a termék bíztam benne hogy egy gyors cserét még megütünk .A megadott telefonszámot (06-70-646-01-03) 1 az az egy alkalommal értük el .Ott egy hölgy tájékoztattak hogy küldenek egy cserekészüléket . Kérte hogy nyoma legyen küldjek egy e-mailt . Küldtem 4-et " hogy nyoma legyen " .Azóta mindig várja valaki otthon- hiába ! A napi 40-50 telefon eredménytelen , nincs aki felvegye . Az elküldött emaileket nem számoltam , válasz egyikre sem jött !Írtam a megadott címre levelet hogy élek a 8 napos elállási jogommal, válasz arra sem érkezett . A TONERVILÁG elérhetetlen ! ! ! Nekik egy vevő addig számít míg vásárol ! Mai napig is lehet tőlük vásárolni , de én óva intek mindenkit ! Azt hittem ha már számlát kapok garancia arra hogy nem szélhámos cég . TÉVEDTEM ! ! ! Ja és a garanciát nem bélyegezték le sem ! Most ott tartok hogy eljött a karácsony az ajándék a dobozába várja a cserét ! A régi elaggot készülék meg visszakerült a lomtárból !Sem monitor sem pénz . Ma már dec. 26.-a van több mint 3 hete eredménytelen minden próbálkozásom . Ha valakinek van ötlete mit tegyek kérem jelezze " borsi62@freemail.hu ". S még egyszer ha nyugalmat akarsz ne vásárolj a tonervilágtól ! ! ! A számlán BETALEX KFT neve szerepel !

Előnyök:

Megjött .

Hátrányok:

Nem tudom használni

Kiss Bálint a terméket itt vásárolta: tonervilag.eu

Monitor és egyben tv.
PIP

Előnyök:

Minden pozitív

Hátrányok:

Nincsenek hátrányai

Brady a terméket itt vásárolta: tonervilag.eu

Full HD TV és Monitor egyben

Előnyök:

ár/érték arányban magasan a legjobb vétel

Hátrányok:

A HDTV kijelző miatt a régebbi videokártyával hagy egy fél centi keretet a monitorkép körül.