Samsung SyncMaster 943NW Monitor

SyncMaster - Samsung - Típus: LCD monitor, 3D monitor: Nem, Képátló: 19 inch, Képarány: 16:10, Felbontás: 1440 x 900, Válaszidő: 5 ms, Fényerő: 300 cd/m2, Statikus kontraszt: 1000:1, Dinamikus kontraszt: 8000:1, Fogyasztás: 34 W, VGA (D-sub): Van, DVI: Nincs, HDMI: Nincs, DisplayPort: Nincs, Thunderbolt: Nincs Tovább

Vélemények - Samsung SyncMaster 943NW

1 2 3 4 5
Vélemény elküldése

Összes vélemény

Ash
Szép a kép. Királyak az érintőgombok. Hátrány: Csak rgb bemenete van. Nem lehet se dönteni se forgatni.
Dorogi Norbert
Egy 15"-os monitort cseréltem erre a 19"-os Samsung-ra.. Nem bántam meg, mert minden igényem kielégíti.. Később vettem észre, hogy pixelhibás, 1 ponton állandóan fehér a szín! Játékra nem ajánlott, mert 5 ms-os, és nem 2, bár elszoktam rajta COD-ozni vagy WoW-ozni, élethű képet ad, a szynek szépek, meg nem érezni annyira a vibrálást.. A szemem nem fárad le tőle olyan hamar, mint az előző monitoromnál, úgyhogy kellemes élmény volt ez a Samsung, most sem csalódtam a márkában.
r
aTTila
kártya, és egy 4:3-as arányú képet hozott be (két szélén fekete csík volt) mivel a felbontás 1024x768 volt, de már előtte szüleim tesztelték, 2 napig futott gond nélkül. Kihúztam 1440x900-asra, DVD nézés közben lekapcsolt és már nem reagált a gépre, készenlétben villogott. Visszaraktam előző monitoromat, tökéletesen ment, az új pedig ment a laptopon, egy nagyon régi gépen (amiben videókártya se volt) és mint látható az enyémen is, de mindegyiken széthúzta a 4:3-as képet, úgy tettem szélesre.
Mura Tamás
A monitorral nagyon meg vagyok elégedve, de a szoftvere kegyetlenül problémás, néha nem akar elindulni csak az újratelepítés segít de az is sajnos átmenetileg ,de aztán megint nem működik, érdemes elsőre az igényeknek megfelelő képbeállítást megcsinálni és utána hagyni a fenébe a magic tune programot, mert csak szívat. A képével különben teljesen elégedett vagyok, esztétikailag is kielégítő.

Videók - Samsung SyncMaster 943NW

Küldj be te is videót!

Samsung SyncMaster 943NW
videó beküldéséhez másold be a YouTube-ról a beküldeni kívánt videó internetcímét.