Minden vélemény - LG W1942S-SF
István

binc
Mindenkinek ajánlom ezt a monitort, én pár hónapja kaptam egy ilyet és nagyon meg vagyok elégedve vele. Korábban samsung monitoraim voltak de egyik sem nyújtott olyan élményt mint ez az lg. Nagyon szépek a színek vele, a filmnézések is sokkal élvezhetőbbek, arról nem is beszélve ha wowozok :D. Könnyű kezelni és nem utolsó sorban takarítani is, ráadásul jól is néz ki! Ha hamarabb tudom ,hogy ennyire jók az lg-k már rég ilyeneket használnék. Én mondom vegyétek mert megéri!
Erdész Balázs

Otthoni másodmonitornak használom laptophoz csatlakoztatva.. A 19" és az 1440x990- es felbontás kellett, hogy egyszerre több ablakkal tudjak dolgozni.. Ez az LG monitor nem csak szép, hanem pont benne van, ami kell nekem. Szélről is tiszta képet ad, gyors válaszidejű, kicsit lehetne erősebb a fényereje, de összességében meg vagyok elégedve vele.
Fekete László

Szia,
Sajnos nekem is ez a problémám, ami nem a monitor hibája hanem a gyenge videókártyáé ami nem támogatja ezt a felbontást. Én is befürödtem nekem egy HP 6710b notebookom van ami szintén nem viszi az 1440*900 at :( ez sajna ilyen, vagy másik monitor, vagy másik videókártya kell (laptopnál ez nehézkes :D :( )
Kiss László

Heló. Ma vettem meg az LG W1942s monitort, és van egy kis problémám vele.
Nem tudom megjeleníteni az 1440*900-as felbontást, mert a Windows-om nem ismeri fel a monitort.
Kerestem drivert, de nem tudtam azt frissíteni. Frissítettem a VGA driverét, az alaplapom biosát, de továbbra sem működik.
Ha valakinek megvan a termék, legyen kedves segíteni rajtam!
Üdv,
K. László
Ha valakinek megvan a termék, legyen kedves segíteni rajtam!
Üdv,
K. László