LG - Típus: LED monitor, 3D monitor: Nem, Képátló: 23 inch, Képarány: 16:9, Felbontás: 1920 x 1080, Válaszidő: 5 ms, Fényerő: 250 cd/m2, Dinamikus kontraszt: 5000000:1, Fogyasztás: 50 W, VGA (D-sub): Van, DVI: Nincs, HDMI: Van, DisplayPort: Nincs, Thunderbolt: Nincs Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!
Minden vélemény - LG M2350D-PZ
A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: edigital.hu
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

méret, minőség, LCD technológia, TV tuner

Előnyök:

Minden elvárásomnak megfelel!

Hátrányok:

Ezidáig nem tapasztaltam negatívumot.

Szabó Tibor
A képminőség max közepesnek mondható, a feketéje köszönő viszonyban nincs a valódi feketével. A leírtakkal ellentétben nincs benne dvb-c tuner, csak analóg adásokat talál, azt pedig pocsék minőségben...
A dönthetősége kritikán aluli, épp nem lehet annyira hátradönteni hogy kényelmes legyen nézni.
Előnyök:

Nem ajánlom.

Hátrányok:

Fentebb leírtam.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: edigital.hu
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Elfogadható ár, megfelelő nagyság készülék.

Előnyök:

Jó kezelhetőség, szép kép.

Hátrányok:

Nem tapasztaltam negatívumot.

pucalaca
Felhasználói kézikönyv Cd formájában mellékelve. Magyon jó, hogy nem a fákat vágtak ki hanem cd-n mellékelték a dolgot ami egyébként az internetről is letölthető. Ráadásul a menüje is magyar nem tudom miért kéne még kézikönyv is kedves Simon János
Előnyök:

Tök jó ennyi pénzért.

Simon János
Műszakilag rendben van a dolog,csak a felhasználói kézikönyv hiányában nem tudom ellenőrizni a készülék nyújtotta lehetőségeket
Hátrányok:

Az azért nem ártana , ha magyar nyelvű felhasználói
kézikönyvet is adnának hozzá. Hazai forgalmazás
esetén ez a törvény szerint is járna.
Kérem válaszukat , hogy hol lehet ezt beszerezni,
vagy a NET-ről esetleg letölteni. Postai kézbesítéssel is el tudnám képzelni a pótlást.
( Cím: Simon János Bp. III. Szomolnok u 22. I.em 10.)