Minden vélemény - LG E2351VR-BN
1 napja
johnny63

Nagyon jó a kijelző, szép tiszta képet ad. Nagy pozitívum benne a super resolution, amit külön-külön lehet játékra, videóra, vagy csak egy sima felhasználásra állítgatni.
Egyetlen negatívum a tartója, nem azt mondom, hogy eltörik, mert annyira nem gyenge, csak kicsit lehetne stabilabb. Az ára elég magas, de ahogy elnéztem más monitorok sem olcsóbbak ebben a márkában. Ézeket leszámítva meg vagyok vele elégedve és nagyon remélem 4-5 évet gond nélkül bírni fog.
Előnyök:
Nagyon jó képet ad és elég nagy szögből látható rendesen és persze elég keveset fogyaszt.
Hátrányok:
A tartója elég gyenge, szóval nem árt olyan helyre tenni ahol nem mozgatjuk az asztalt.
laci

Nagyon szép képe van emellett nagyon keveset fogyaszt. Film nézéshez, képek nézésére egyaránt tökéletes.
Előnyök:
-Szép és tű éles kép
-Kevés fogyasztás
-Formatervezés
Hátrányok:
-Eszméletlenül unstabil állvánnyal rendelkezik. Egyszóval billeg akár egy légytől is.
-Az ára

Kattints, és őrizd meg vásárolt terméked értékállóságát kiterjesztett termékgaranciával!
Kiterjesztett Garancia