Már volt ilyen monitorom, és a Vállalkozásomban most is üzemel. Most egy másik monitor hibásodott meg, és ehelyett vásároltam a Dell E170S Monitort, aminek a tulajdonságai kiválók, semmilyen gyenge pontja nincs, és a gyakorlatban igen tartósnak bizonyul. Nagy erőssége még, hogy 17 Collos, ugyanis ez a méret egyre jobban kiszorul a forgalomból, arra, úgy látszik, nem vigyáznak a gyártók, hogy sok munkahelyre a nagyobb monitor NEM FÉR BE, és sok olyan program is van, amihez nincs értelme a nagyobb méretű monitor használata.
A monitor pixelhiba mentes (már többet vásároltam, egynél sem fordult elő!) kristálytisza képrajzolatú, a kontraszt és fényerő tág határok között, épp a szemnek legmegfelelőbben beállítható. Beüzemeléskor tanácsos a "reset" programpont használata - ekkor kiélesedik a kép, és ezután állítani az egyes értékeket, amik így megőrződnek. A beállítások számszerűen is megjelennek, így feljegyezhetjük a legoptimálisabb kép-értékeket. Csak egyetlen versenytársa van, amely tulajdonságaiban felülmúlja, jellemzően ugyancsak Dell gyártmány, a szabályozható magasságú, és más színösszeállításban, de még tökéletesebb képet adó: Dell E 190S 19'' Flat Player Monitor DE 190S-RTD DELL LCD monitor. Szerintem ez a csúcs, de sajnos, már 17''-os méretben nem kapható!
A terméknek nincsenek hátrányai.