DVI és HDMI bemenetnél korrekt képminőség, sok beállítási lehetőség. alacsony fogyasztás (35W), képarány-beállítások különböző bemeneteknél
Az overdrive miatt szellemkép figyelhető meg mozgásoknál (kurzor, játékok), ez a funkció a monitor szervizmenüjéből kikapcsolható. A TN+Film panel hátrányai (kis betekintési szögek), gyenge hangszórók. A dinamikus kontraszt ennél a monitornál is kötelező. Erős bevilágítás a széleken.

Elsősorban kizárólag csak Asus monitor jöhetett számításban. Már több mint egy éve vacilláltam az Asus monitorok közt. Végül úgy döntöttem hogy az Asus VE247H monitort veszem meg. Nem bántam meg!
Kezelése egyszerű az igényeimnek nagyon megfelel, a képek fantasztikus élethűek.
Lehet hogy elfogult vagyok, de én nem tapasztaltam hátrányokat.

24" közeli monitort kerestem ami legalább FullHD felbontású és gyors képfrissítéssel rendelkezik, valamint LED háttér-világítású a fogyasztás miatt.
Több csatlakozó felület (D-SUB, HDMI, DVI-D), 2ms válaszidő, 300 cd/m2 fényerő. Eléggé kontrasztos kép.
A 2ms-es válaszidőt úgy éri el hogy túlvezérli a pixel tranzisztorát. ennek következtében teljes vagy majdnem teljes váltás esetén (pl.: fekete -> fehér) a világos szín még világosabbra vált és csak utána esik vissza a kívánt értékre. Ezért olyan mintha szellemképes lenne. A háttérvilágítás nem teljesen homogén. Fekete képnél sem zár teljesen jól, sötétben kicsit zavaró.