Tökéletesen elégedett vagyok vele! Árát tekintve messze felves...
Nem lehet egész képet kitenni háttérnek. Néha nehezen érzé...

Minőség, megfizethető áron. Olyan mobilt szerettem volna, ami gyors, jó kezelőfelülete van és szép a képernyője.
Gyors. Okos. Szép. Mindent tud, amit a drágább testvérei, de mivel nem annyira fiatal ezért már egy fokkal megfizethetőbb. A hasonló árkategóriájú készülékeknél sokkal jobb.
Akkumulátor nem 1 max 1, 5 napig bírja, de ez nem annyira zavaró. Az eredetileg hozzá adott fülhallgatótól nem vagyok elájulva, de nem mondanám, hogy rossz.

Mivel épp arra alkalmatlan ez a készülék amire kitalálták nem írhatok semmi pozitívumot róla.
Akadozik! Olyan egyszerű műveletekkel is nehezen birkózik meg mint a névjegyzék böngészése, vagy mint a telefonálás.
Gyakran nem hall a telefonpartner, és így meg kell ismételnem a hívást. Ez pl: ha egy szolgáltató ügyfélszolgálata a hívott fél borzalmasan idegesítő. Sajnos legutóbb ez is előfordult.
Az alsó érintőgombok hol működnek, hol nem.
Egyszer csak gondol egyet és kikapcsol.
Melegszik.
Gyakran egy -egy bejövő hívásnál a név és a telefonszám megjelenik, de a kezelő gombok nem. Így sem fogadni, sem elutasítani nem tudom a hívást. Meg kell várni míg abbamarad a csörgés és aztán visszahívni a hívót.

Ebben az árkategóriában nekem tökéletes megfelel!
12 megapixel kamera
Gyors
Szép kijelző
friss android
2 magos processzor
HDMI
Akadás mentesen teszi a dolgát
32GB tárhely
És van még jó pár!
Fő gombokat néha nem érzékeli
Gyenge aksi

Jó ár/érték arány
Stabil, gyors. Kijelzőnek a képe gyönyörű, kamera is szép képeket csinál. A kijelző ugyan melegszik, de nem sárgul
A kijelző alatti gombokat kicsit nehezen érzékeli, határozottan kell rányomni. Akksi hamar merül, de ez nem csak ennek a telefonnak róható fel, hanem minden okos telefonnak.

Mindenképpen sony-t szerettem volna. Nagy méretű de mégis elegans megjelenésű telefonra gondoltam.
anyag használata nekem megfelelő, szép képeket készit, szép kijelző, karakteres megjelenés
fényképezésnél néhol csak fókuszál de lehet ez csak beállítás kérdése.

Nagyon megéri az árát
Gyors
minden játék megy rajta akadás mentesen
frissíthető és az is lesz egy darabig
szép kijelző
egyedi külső
jó antenna
nagyon melegszik
egy nap alatt vagy még hamarabb lemerül
kicsit túl nehéz
nincs rajta gyárilag védőfólia

Szerintem egy átlagos embernek nem is kell ennél több!
Tökéletesen elégedett vagyok vele! Árát tekintve messze felveszi a versenyt a 130-150 Ft-os telefonokkal. Kamerája csodás képeket készít. Fehérben gyönyörű : )
Egy szép okos telefont szerettem volna, elkerülni az Iphone majmolást, SIKERÜLT!
Nem lehet egész képet kitenni háttérnek.
Néha nehezen érzékeli az érintést.
Fülhallgató fajtája.

LED csík
SONY a kedvenc márka : )
HDMI
xLoud, király hangzás
Sokszor akad, sőt volt, hogy meghalt és feléledt (szó szerint)
Néha nem érzékeli, ha megnyomom
Android frissítés picit érdekes... Intelliges csatlakozásról nem hallottam, csak intelligensről
Akkuidő közepes, bár nem annyira rossz
A töltő az elég gagyi, nagyon mozog, könnyen kicsúszik a laptopomból az USB

12MP kamera, 32gb tárhely amihez +25gb tárhelyet csatolhatsz interneten keresztül, playstation kompatibilis, gyönyörű hangzás, kristálytiszta képeket video felvételeket készíthetsz. Egyszerűen SONY! !! !! !! !! !!
NINCS! !! !! !! !!

3 éves kiterjesztett garancia erre a termékre már 7 254 Ft-tól. Kösd meg most!
Kiterjesztett Garancia