Sony Ericsson Xperia X10 Mobiltelefon

Kialakítás: Érintőképernyős, Memória bővíthető: Igen, Belső memória: 1024 MB, Operációs rendszer: Android, Processzormagok száma: 1, Processzor sebessége: 1024 Mhz, RAM: 384 MB, Kijelzők száma: 1, Kijelző mérete: 4", Kijelző felbontása: 480 x 854 pixel, 3D kijelző: Nem, Fényképező: Van, 3D kamera: Nem, Fényképező... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!

Vélemények - Sony Ericsson Xperia X10

Vélemény elküldése

Összes vélemény

4 hete
A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: mobilprofi.hu

semmi csak mar regote szerettem volna ezt a telefont

Előnyök:

eleg okostelefon nekem megfelel

Hátrányok:

nem tudok rola hogy lenne hatranya

Eduda a terméket itt vásárolta: viptechnika.hu

Operációs rendszer, nagy kijelző, gyorsaság, tartozékok, kártyafüggetlenség, garancia, jó ár

Előnyök:

Eddig teljesen elégedett vagyok a telefonnal, a várakozásokon felül teljesített számomra.

Hátrányok:

Talán egyetlen hátrányt tudnék megemlíteni, hogy nincs rádiója, de egyáltalán nem hiányzik annyi minden helyettesíti a szórakozást rajta!

Székely István a terméket itt vásárolta: vip-phone.hu

Okos minőségi telefont akartam vásárolni a legjobb áron sikerült:)

Előnyök:

Könnyű kezelhetőség megbízhatóság rengeteg ingyenes alkalmazás játék letöltése a markeren keresztül

Hátrányok:

Sajnos ezeknek a telefonoknak az aksiuk elég hamar lemerül de hát nem kell állandóan nyomogatni:)

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: viptechnika.hu

Kedvező ár

Előnyök:

Könnyen kezelhető

Hátrányok:

nem találtam

Nagy Zoltán a terméket itt vásárolta: mgsm.hu

Másnak vásároltam a terméket, de én is ugyanilyen készülékkel rendelkezem és tökéletesen meg vagyok elégedve vele. Akinek a készüléket vásároltam pedig már vásárolt az MGSM-től, Ő és most már én is megbízom a boltban.

Előnyök:

A készülék android operációs rendszerrel rendelkezik, ami egy igen jól megtervezett és stabil software-nek ismertem meg. A nagy kijelző, valamint az 1 Ghz-es processornak, valamint a memóriának köszönhetően tudjuk alkalmazni navigációs készülékként is. A beépített wi-fi-nek köszönhetően nyugodtan böngészhetünk a világhálón is. Az alkalmazásokat pedig a market-ről letölthetőek. A Sony-Ericsson munkájának köszönhetően pedig folyamatosak a software frissítések. Már többen is vásároltak ilyen készüléket az én hatásomra.

Hátrányok:

A készülék sűrű használata során az akkumulátor hamarabb lemerül, de ez persze a felhasználó hibája is. Az viszont nem lenne rossz ötlet a gyártó részéről, ha egy nagyobb mAh-ás akkumulátort készítene a készülékhez.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: mobilprofi.hu

nagy kijelző, sok funkció, megbízható termék

Előnyök:

tökéletes társ, ha nem vagyok számítógép mellett, gyors működés, semmi gondom nem volt vele eddig

Hátrányok:

szoftveresen még nem tökéletes (pl. betűméret kicsi, nem állítható), akku hamar lemerül, halk a beérkező hívás hangja

orgovanyrudolf a terméket itt vásárolta: nextelshop.hu

design, megjelenés, hasznosság, tudás, ár-érték arány

Előnyök:

Nagy, jól használható kijelző, kíváncsian várom rá az Android 2.3 gingerbread új szoftvert, és annak használhatóságát

Hátrányok:

Gyorsan merül!

GELI a terméket itt vásárolta: mobilprofi.hu

kamerafelbontás, képernyőméret, márka

Előnyök:

gyönyörű képeket készít, gyors, szép, a hangzása gyönyörű, nagyon jó a kijelző felbontása

Hátrányok:

a menüje néha bonyolult, és ez a rohadt sok alkalmazás önállóan frissítgeti saját magát gprs használattal. A tanulópénz közel 20 ezer Ft volt, amit a telefon alkalmazásai önmaguk generálta adatforgalom ára volt.

Hannl László a terméket itt vásárolta: gsmline.hu

Mivel márkahű vagyok csak sony ericsson jöhetett szóba. Lehetőleg jó minőségű fényképezővel legyen ellátva, (amit maga a név sony ericsson garantál) így kirándulás, túra során nem kell plussz fényképezőt magammal vinni.

Előnyök:

Nagy és szép kijelzővel illetve jó minőségű fényképezővel rendelkezik. A telepíthető GPS navigáció és helymeghatározó túrák során hasznos segítség

Hátrányok:

A hangszóró maximum hangerőn is gyengébben halható a megszokottnál. Alapcsomagból hiányolom fülhallgatót és a bővítő kártyát. Hiszen a kártya nélkül szinte csak telefonnak alkalmas, ahhoz viszont túl drága a termék.

SzZ a terméket itt vásárolta: gsmline.hu

Az LG-mből elegem lett és a régi SE K800i-mből kiindulva továbbra is SE-t akartam. Lehetőleg valami korszerűt(kapacitív érintőképernyő, jó kamera, térkép, GPS, Wifi, nagy kijelző hogy internetezni is jól lehessen, jól kezelhető...), ami már nemcsak telefon, hanem fényképező,GPS...

Előnyök:

Igazából az én igényeimnek teljesen megfelel. A pozitívumokat az előzőekben leírtam + a nagy akkumulátor, gyors, a Google lehetővé tette az Androidosoknak a térkép előzetes letöltését...

Hátrányok:

Nincs benne 2. kamera a fotóhíváshoz

Videók - Sony Ericsson Xperia X10

Szakértői cikkek - Sony Ericsson Xperia X10

nonstopmobil.hu

1 éveSony Ericsson Xperia X10 teszt: felemás élmény

Az X10 ódivatú operációs rendszerrel, egyedi alkalmazásokkal és remek multimédiás képességekkel próbálja helyreállítani a megtépázott renomét. Majdnem sikerül is… (Forrás: nonstopmobil.hu)

hwsw.hu

1 éveKipróbáltuk: Sony Ericsson Xperia X10

A Sony Ericsson szeret nagyokat ígérni, igyekszik meghökkenteni a piacot. Az Xperia nevet is ezért találták ki, de lassan az élményt ígérő márka inkább ciki lesz, mint cuki. Az X10 késve érkezett, hardvere sincs már a csúcson, a látványos Timescape felület pedig ugyanúgy lelassítja, mint anno az X-panel az X1-et.

(Forrás: hwsw.hu)

technet.hu

1 éveSony Ericsson Xperia X10: a nagy visszatérés

Kis lépés a mobil iparágnak, hatalmas ugrás a Sony Ericssonnak. Leteszteltük az X10-et, amelyhez igen komoly reményeket fűz a gyártó. (Forrás: technet.hu)