Sony Ericsson Xperia X10 Mini Mobiltelefon

Kialakítás: Érintőképernyős, SIM kártya típusa: mini-SIM, Processzor típusa: SoC/CPU: Qualcomm MSM7227, GPU: Adreno 200, Processzormagok száma: 1, Processzor sebessége: 600 Mhz, RAM: 256 MB, Belső memória: 128 MB, Memória bővíthető: Igen, Memóriakártya típusa: microSD (max. 16 GB), Operációs rendszer: Android, Java: Van,... Tovább
Kölcsön kezes és fedezet nélkül. Jelezze igényét még ma!Kölcsön kezes és fedezet nélkül. Jelezze igényét még ma!
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT

0 %

6 %
Leghasznosabb vélemény
2011.10.01
Sajnos fél év után májusban elromlott a párom Xperia 10-ese. 4 hónap alatt 5x "javították". soha nem lett jó annak ellenére,hogy rengeteg anyagot és munkaidőt felhasználtak. legalább is papíron. Az 5. jav. után írtak egy jegyzőkönyvet,mely szerint megvonják a garanciát.ARANYOS. A készülék a mai napig nem működik. Kritikán aluli a szervíz szolgáltatásai. Nem hagyom annyiban.Per lesz.
Minden vélemény - Sony Ericsson Xperia X10 Mini
petra a terméket itt vásárolta: viptechnika.hu

jó állapot, sokat tudjon, jó fényképet csináljon, kicsi legyen,

Előnyök:

okos, gyors, könnyen kezelhető,

Hátrányok:

szerintem nincs hátránya legalább én még nem tapasztaltam hogy lenne neki

Tarjányi-Sugár Zsuzsanna B.
Szerintem jó telefon, nekem már 4 éve megvan, és most keresek valami újat. Cserélhető hátlapja van, nekem több színben is, ami feldobja : )
Mivel a mai telefonok már csak 1 max 2 évre vannak kalibrálva, ez mindenképp megüti a mércét : )
Előnyök:

-kicsi (küllem, hordozás)
-szép
-strapabíró
-gyönyörű képeket készít (rengeteget kinyomtattam belőle, nem mondhatta volna el senki, h nem fényképezővel csináltam)
-stílusos a menüje

Hátrányok:

-karcolódás, de szerencsére ez nem zavarja az érintőképernyő használatát
-amíg az előny is, hogy kicsi, sokszor hátrány is, mert rengetegszer kiesett már a kezemből, de szerencsére még él, immár 4 éve, és még csak most kezd néha kikapcsolni...
-nincs külön aksi, tehát mint most nálam is, ha tönkre megy, az akku, lehet új telót venni

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: vip-phone.hu

jó ár/érték arány

Előnyök:

kicsi, okos, net

Hátrányok:

kifutó termék

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: gsmline.hu

A lányom szeretett volna egy okos telefont, ami kicsi, de relatíve sokat tud.

Előnyök:

Kicsi.

Hátrányok:

Már kétszer lefagyott és napok múlva magától elindult. Természetesen akkor, amikor már megrendeltem a futárt, hogy vigyék szervizelni. :-(

Balázs
Androidos legyen.
Előnyök:

jó, kicsi, okos

Hátrányok:

a képernyője hamar karcolódik.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: mobilplaza.eu

A feleségemnek tetszett.

Előnyök:

formás

Hátrányok:

kicsit drága

KINGA
NEM AJÁNLOM SENKINEK! DRÁGA, ÉS MÁR AZ ELSŐ HÓNAPBAN ELROMLIK, NEM CSERÉLIK, NEM ADNAK VISSZA PÉNZT, CSAK JAVÍTJÁK, HA KELL, AKKOR 25-SZÖR! MEGVAN A VÉLEMÉNYEM A SONYRÓL... EZ MÁR A 4. SONY TELEFONOM, AMI AZ ELEJÉN ELROMLOTT! SOHA TÖBBET SONY!
Zsák Ágnes
Nagyon jól kijövök vele, imár több mint egy éve hogy megvan, eddigi legjobb SE szerintem. Én oda vissza vagyok értem még most is. Szép, masszív, gyors, egyszerűen kezelhető. Sokrétű.
Majoros Krisztina
A kis mérete ellenére nagyon jó telefon. Goyrs és nagyon könnyen kezelhető. Nuygottan vigyétek.
Fülöp Kálmán