Nagyon szép vonalvezetésű, stílusos, elegáns készülék. ...
Mintha csökkent volna az akkumulátor élettartama pár hét haszn...

Android 4. 0 Ice Cream Sandwich is telepíthető, érdemben nem befolyásolja a teljesítményt.
Most már a rövid akku-élettartamot is kivenném a hátrányokból, akár 3-4 napot is kibír, de intenzívebb használat mellett is 2 nap után kezd el áramért könyörögni.
A Sony túl korán adta ki saját, módosított android ICS verzióját, wifi kapcsolat sűrűn megszakad és újracsatlakozik, ez zavaró.

olcso a tobbi xperiahoz kepest vlmint jobb is! nincs olyan igeny amit ne tudna kielegiteni.. gyonyoru hangzas, kepernyo, fenykep keszites, gyors op. rendszer, jol birja az aksi... egyszeruen tokeletes.
a kijelzo megsem karcallo , mint ahogy mondjak..

Utánajártam más telefonoknak is, sok hasonlóval összehasonlítva, árát tekintve jóval olcsóbb, mint a hasonló tudásúak, ezért döntöttem emellett. Nekem fontos szempont volt a választásban, hogy a telefon nagyon formás, elegáns, a kijelzője gyönyörű, a 8, 1MP-es kamera is megfogott, valamint a sok pozitív tapasztalat a telefonról.
Jó választásnak tartom, meg vagyok vele elégedve!
Más készülékekkel összehasonlítva, ár-érték arányban szerintem az egyik legjobb választás.
Formailag gyönyörű, az xperia sorozat (és a mai készülékek) között talán a legszebb.
A kijelző tökéletes éles, tiszta, nagyítóval sem lehet látni a pixeleket, valamint az érintő felület is rendkívül finoman kezelhető.
A kamera minőségével is meg vagyok elégedve.
Az anyaghasználat is megfelelő, nagyon jól mutat a matt hátlap, valamint elég masszív, jól összerakott darabnak tűnik.
Az android rendszernek vannak gyengeségei (pl. az ébresztőóra nem ébreszt, ha ki van kapcsolva a készülék? !) Jól elkéstem miatta az első nap reggel... :) Bár ez az android hibája, nem a telefoné....
Egyébként nem tapasztaltam más hibát.

Összességében nagyon elégedett vagyok a készülékkel, több hónapos kutakodás, véleményolvasás után úgy érzem a lehető legjobb döntést hoztam, sokáig leszünk még együtt ha ő sem hagy cserben! ; -)
Nagyon szép vonalvezetésű, stílusos, elegáns készülék.
Jó tapintású készülék, remek anyaghasználat.
Stabil és gyors, mindennapi használatra tökéletes.
Nem sütőlapát méretű, kényelmesen a zsebben is elfér, futás közben sem zavar a mérete.
Szépen szól, főleg egy jó fülhallgatóval. (AKG K321)
Kristálytiszta, gyönyörű kijelző, nem "pixeles"
Mintha csökkent volna az akkumulátor élettartama pár hét használat után, de két napig így is kibírja.
Android 4. 0-t, az Ice Cream Sandwichet valószínűleg nem lesz érdemes rá feltenni, mivel csak egymagos a processzora, kicsi a RAM mérete.
Rezgő motor kicsit halk (előző készülékemmel összehasonlítva) , többször volt már olyan, hogy nem vettem észre amikor rezgett a zsebemben.
Több helyen olvastam, hogy a megerősített üvegű kijelző, a híresztelésekkel ellentétben karcolódásra hajlamos, mindenképp érdemes beszerezni egy védőfóliát.
Exponáló gomb hiánya --> ez annyira nem érdekel, nem egy kamerát akartam venni.