Könnyen kezelhető és testreszabható Qerty billentyűzet Gyors...
Már csak az aksit kéne felfejleszteni a telefon igényeihez és a...

Qerty billentyűzet, nagy kijelző, gyors legyen és könnyen kezelhető, személyre szabható tartalom, közepes árkategória, lehetőleg Xperia legyen
Amit kerestem minden megvan benne. A mindennapi használatra kitűnő. Gyönyörű felvételeket lehet készíteni a kamerával, nemcsak jó fényviszonyok között. Az áruházból is jó programokat lehet letölteni.
Normál használattal nem bírja sokáig az aksija (kb. 2 nap) , de egy ügyes programmal megduplázhatjuk a két töltés közötti időt

Könnyen kezelhető és testreszabható
Qerty billentyűzet
Gyors
Kiváló kijelző és kamera
Már csak az aksit kéne felfejleszteni a telefon igényeihez és akkor tökéletes lenne.

Egy mutatós, megbízható, stabil készüléket kerestem, ami alkalmas hobbi és üzleti célú felhasználásra. A márkát választottam ki előbb, de a kicsúsztatható billentyűzet miatt választottam ezt a típust.
Alapjában véve nem csalódtam a készülékben, pontosan azt tudja amit vártam tőle.
Sajnos néhány alkalommal már lefagyott, ennek nem tudom mi lehet az oka, valamint a hasonló készülékek egyetembe, nagyon kicsi az akku kapacitása, nagyon rövid idő alatt lemerül.

3,7 képernyő, kihúzható QWERTY billentyűzet, 8 MP kamera, Android 4.0 kompatibilitás, nagyon jó design
Jó méretű, a QWERTY billentyűzet jól használható, akadásmentes android (ami a későbbiekben frissíthető lesz), kamerája is jó képet készít. Kényelmes használat, szép tervezés és software, ill. mindenből szinte a legjobbat kapta és nagyon jó áron adják.
fényes hátlap miatt gyűjti az ujjlenyomatot, a bekapcsoló gomb és a hangerő gombok ill. a kamera gombja nagyon pici, használatuk nehézkes és az elhelyezés sem a legszerencsésebb. Ugyanez jellemző a micro USB portra, szerintem a készülék alján szerencsésebb lett volna. Az értesítő LED szintén oldalra került, így gyakran nem venni észre, ha valamit jelez.

qwerty billenytűzet, ár, processzor, oprendszer (Android).
relatív gyors proci, jó qwerty billentyűzet, akku egész jó bírja (nagyon intenzív telefonálás és egyéb használat, akár 1 óra GPS mellett is egész napot kibírja)
kicsi a RAM: sok telepített szoftvernél ez is elkezdett lelassulni. Bár talán RAM sose elég, ha sokat telepít az ember. Processzor elfogadható, de ma már vannak sokkal jobbak is. szétcsúsztatás nem a legjobb, folyton belenyom az ember a képernyőbe széttolásnál (meg lehet tanulni, hogy szélén tolja szét ember, de hát ettől konstrukció nem lett jobb)

Olyan készüléket szerettem volna amiben van Wifi, legalább 1GHz-es a processzor és van rendes billentyűzete is.
Imádom a rendes billentyűket rajta.
az akksi elég keveset bír. Kb 4 nap.

Gyors, kiváló képminősége, kamera legalább 5MP, billentyűzet, vaku, wi-fi és könnyen kezelhető legyen.
Az elvárásaimnak megfelelő a termék.
Néha megfagy az operációs rendszere.

A kijelző a szolgáltatás és a gyorsaság is kiváló.
Nekem a mérete és a qwerty miatt tetszett meg, és talán nem éri meg drágább, pl.:Sg s2 teló a +40 pénzt!
Tudom mert kipróbáltam tehát nem csak égből beszélek!
talán egy kicsit csúszós a fogás, és a bekapcsoló gomb sincs ideális helyen, de ez csak szokás kérdése.