Sony Ericsson Xperia Neo V MT11i Mobiltelefon

Kialakítás: Érintőképernyős, Processzor típusa: SoC/CPU: Qualcomm Snapdragon MSM8255, GPU: Adreno 205, Processzormagok száma: 1, Processzor sebessége: 1024 Mhz, RAM: 512 MB, Belső memória: 320 MB, Memória bővíthető: Igen, Memóriakártya típusa: microSD (max. 32 GB), Operációs rendszer: Android, Java: Van, Előre telepített... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés

63.6 %

36.4 %

Leghasznosabb vélemény
2012.03.14

Előnyök:

Nagyon okos, nagyon szép, rettenetesen jó videót tud vele az emb...

Hátrányok:

Nem volt hozzá gyárilag kijelzővédő fólia, hátlapja nagyon v...

Minden vélemény - Sony Ericsson Xperia Neo V MT11i
3 napja
A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: nextelshop.hu

Okos, szép és árban elérhető legyen.

Előnyök:

Minden elvárásomnak megfelel.

Hátrányok:

Hamar lemerül az akkumulátor.

4 napja
Gábor
Nagytudású, egyszerűen kezelhető okostelefon. Korrekt ár.
Előnyök:

Jól kézbeillő, Kiváló kezelői felület, Gyors működés, Kiváló képek és film készités. Szép kijelző, szép szinek. Aksi 3-3 napig birja átlagos használattal.

Hátrányok:

Az oldalán lévő műanyag csik kicsit nyekereg, nemm zavaró. Lakkozott hátlap gyűjti az ujjlenyomatokat. Aksi birhatná tovább, de miután okostelefonról van szó ez relativ.

Ajánlom minden olyan embernek, aki szeretne megfizethető áron egy olyan Androidos készüléket, ami sokat tud, szép a kijelzője, és aki nem akar kidobni százezreket egy telóra annak ez a megfelelő darab.
Bár ha jól tudom már a Telenor nem árusítja, így csak kártyafüggetlenbe tudod megvenni, de megéri.
Aki fényképezőgép alapján választ készüléket, annak kevésbé tudom jó szívvel ajánlani, bár igaz, hogy szép képeket készít, azért nem minden esetben lesznek tűélesek a képek, de aki csak egy jó androidos mobilt akar vásárolni, annak mindenképpen ajánlom.
Én tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
Előnyök:

- Viszonylag nagy kijelző. Semmiképpen sem akartam 4"-os telókat venni az zsebben nem kényelmes, és ez a méret pont ideális

-Gyorsan talál WiFi jelet, és a híresztelésekkel ellentétben nem szakad meg

-Szinte akadásmentes, én még egy akadást, belassulást nem tapasztaltam

-Jól szóló hangszórók, valamint a hozzá kapott füles - igaz, hogy nem agybadugós - iszonyatosan jól szól, köszönhetően az xLoud technikának

- Az 5 megapixeles kamera aránylag szép képeket készít, a HD videó rögzítést, még meg sem említettem

-Android, erről akár külön oldalakat is lehetne regélni, de szerintem mindenki ismeri az Android nyújtotta lehetőségek tárházát. Jahh és nem utolsó sorban Android 4. 0-ra, azaz Ice Cream Sandwich-re frissíthető.

-Könnyen kezelhető. Ez az első okos telefonom, de mindent egyből megtaláltam, nem kellett órákon át keresgélnem semmi után

-Jó képet ad, a felbontás szuper

-Annak ellenére, hogy nem Amoled a betekintési szöge közel 180°-os
Valamint tűző napfényben is kitűnően olvasható/ látható a kijelző

- Ízléses, és stílusos kialakítás

Hátrányok:

- Mint ahogyan az előttem hozzászóló írta, a hátlap felső része melegszik
- 2 Giga memóriakártya tényleg kevésnek tűnik, mert kb a fele már tele van alapból
- Ujjlenyomatgyűjtő hátlap

3 hete
K. Péter a terméket itt vásárolta: nextelshop.hu

Android operációs rendszer, legalább 5 Mpixeles kamera, 1 GHz-es CPU, 512 MB RAM, ne legyen drágább, mint 65000 Ft, legyen benne wifi és GPS, viszonylag nagy képernyő.

Előnyök:

Először is maga az Android oprendszer. Nem kis darab, ha zsebben van, lehet érezni a jelenlétét : ) A képernyő felbontása nagy, így pl a youtubeon lehet videókat nézni, vagy akár filmet is. A wifit hamar talál és tartja a jelet, bár eddig még csak suliban és itthon próbáltam. A GPS nem több, mint 1 perc alatt talál műholdat és stabilan tartja (nem szükséges kitenni a kocsi ablakába). A fényképezőgép gyors, bár kicsit pontatlan az autofókusz, sötétben lassan találja meg, de annyira nem zavaró, a makro mód kifejezetten jó. Telefonálás közben 1 érintésre ki lehet hangosítani, ami kifejezetten tetszik. Jól össze van rakva (sajnos aszfaltot fogott kb 80 centiről, de a burkolaton kívül semmi más nem sérült). Összességében egy jól összerakott, jól eltalált, ár-érték arányban kiváló készülék.

Hátrányok:

Hátrányként azt találtam, hogy a wifi/bluetooth/gps működése közben nagyon melegszik a teló felső része, az előlapi kamera kicsit homályos képet ad, 16: 9-ben 3 Mpixel a legnagyobb felbontás, a hátlap nagyon gyűjti az ujjlenyomatokat, gyárilag nem volt hozzá kijelzővédő fólia, az akksi bírhatná tovább is, továbbá van 1-2 program, amit nem lehet letörölni, mikor semmi haszna nincs, a gyári micro sd kártya kevés bele.
A hátrányai ellenére tetszetős készülék, eddig nem volt vele semmi baj, stabil a rendszer.

Szilágyi Gergő
Nagyon jó minőségi kamerával rendelkező telefon , amelynek előnye a nagy kijelzője. A memória bővíthetőség is 32GB-ig van. Nagyon szuper okostelefon
Előnyök:

-jó nagy képernyő
-5Mp-es HD kamera
-1024 Mhz presszor
-memória bővithető 32GB-ig
-Operációs rendszer

Hátrányok:

-A telefon aksija

tudás
méret
szín
ár

Előnyök:

kiválóan működik

Hátrányok:

gyenge akkumulátor

Speedy92x
Összegezve egy nagyon jó kis telefon, ajánlom mindenkinek!
Előnyök:

Mai telefonok között helyt áll, minden benne van ami szem szájnak ingere, szép fotókat készít, minden rendben van.

Hátrányok:

Futó alkalmazásokat nem lehet beállítani, hogy bizonyos alkalmazásokat használat után ne futtassa tovább, ami memória használatot jelent, ami az aksi rovására megy.
Wifinél időnként gondok adódnak, de nem vészes

balazspoli a terméket itt vásárolta: nextelshop.hu

Szép és elegáns legyen, jó kamera, wifi, gps, elfogadható üzemidő, 2 év garancia, nagy képernyő ami még zsebben is könnyen elfér. Androidos, nagy teherbírású processzor. Sonyericsson. Ne frissen megjelent termék legyen, hogy minél jobb legyen az ér-érték aránya /megjelenésekor 99ezer, most 66ezer/.

Előnyök:

Nagyon okos, nagyon szép, rettenetesen jó videót tud vele az ember készíteni, könnyen kezelhető, akár 3 napig is kibírja az akksija. Optimális méret. Előlapi kamera. Gyors, akadásmentes működés /kivéve wifi/. Nagyon szerethető.

Hátrányok:

Nem volt hozzá gyárilag kijelzővédő fólia, hátlapja nagyon vonzza az ujjlenyomatot, wifi-vel néha probléma van. Gyári 2 gb memóriakártya nagyon kevés bele, már új állapotában majdnem tele van. 3D kamerája nehezen kezelhető, igazából nem sokat ér. Telefonálásnál halk sistergő hangot hallani, igazából nem zavaró. Pár gyári alkalmazást szívesen törölnék róla, bár nem lehet.

zannibal
jo
Előnyök:

jo es szuper

Hátrányok:

nincs