Már régóta szerettem volna ezt a típusú telefont megvásárolni.
Pont olyan, mint amire számítottam! A kijelző mérete teljesen o...
Lehetne olcsóbb. :)

Külső szépség, belső memória, kamera, HDMI kimenet.
Megbízható belső, gyönyörű külső.
A dobozból kivéve rögtön szembetűnő, hogy nincs a kijelzőn és a kamerán védő fólia. Talán használt a telefon. Mindenesetre karcot sehol sem találtam. Még egy dolog, az angol beviteli nyelv mellett csak kínai volt található. Az "új" telefon telefonkönyvében volt egy telefonszám, névvel, mindennnel ellátva. Ez is azt erősíti, hogy használt a teló.

korszerű fényképezési és videózási lehetőségek - HD, android operációs rendszer, zenehallgatáshoz megfelelő hardver - hangszínszabályzó, füles, stb.
Minden tetszik egyenlőre
Nem volt feltüntetve, hogy kínai nyelvű, így bonyodalmas volt a magyar nyelvet beállítani. De miután sikerült, már minden oké.

A termék minősége, tudása volt a fő szempont, na meg az ára.
Gyors és könnyű kezelhetőség, jó minőségű kamera, egészen jó hangminőség.
Nincs hátránya! Tökéletes ahogy van!

Már régóta szerettem volna ezt a típusú telefont megvásárolni.
Pont olyan, mint amire számítottam! A kijelző mérete teljesen optimális mindenhez. Böngészéshez vagy csak nyomkodáshoz, mindenre pont jó.
Lehetne olcsóbb. :)

érték, Szállítás, színválaszték,
HD kameerája kiváló, Panoráma képet lehet vele csináljni számomra meglepő új technikával, akksija 2 napot bír, védő dugók vannak a csatlakozóknál
nem volt védőfólia hozzá

Kijelző felbontása, memória bővíthetősége, Android-os?, kamera felbontás, ár
Hibátlanul működik, nagyon jó kijelző, Android Market több ezer ingyenes programmal, Panoráma kép…
Még nem derült ki.

Jó a hardver és szoftver teljesítménye. Megbízom a japán és a svéd gyártmányú termékekben. Szép megjelenés.
Gondolkodtam az Xperia ARC telefonon, de ez majdnem ugyanazt tudja, de a kisebb méret miatt olcsóbb és a szubjektív véleményem szerint kezelhetőbb és szebb is.
Jó a teljesítménye: még nem volt olyan, hogy akadozott volna. Minden elsőre működik, nem kell tört verziókat keresni az akalmazásokból és órákig buherálni, hogy végre működjön. Sok jó ingyenes alkalmazás található az Android Marketen. Könnyen csatlakoztatható a számítógépre, akár USB-vel, akár Bluetooth -al.
Szép
A fényes felület vonzza az újlenyomatokat.