Szabadtéren kiváló fotók és videók készíthetők vele. A vid...
Amikor a fotókat a sz. gépre mentettem duplán hozza őket egy ki...

Szép kialakítás, olcsó és amellett meg is éri az árát!
Wifinél hamar lemerül, nem túl nagy telefon, a billentyűzet az n és b betűk előtt szóközt hagy ki, nálam legalább is!

Nagy méretű okos telefonomat szerettem volna lecserélni, egy kisebb nőies telefonra. Vásárláskor fontos szempont volt nálam: Okos telefon, wifi, érintő kijelző és billentyűzet, kis méret, android, könnyen kezelhetőség...
Tetszik, hogy 2 in 1-ben a telefon. Érintő kijelzős is és van hozzá csúszkás billentyűzet is, illetve fontosnak tartottam a wifi használatát a készüléken!
Sajnos néha bevibrál a kijelző, de annyira nem zavaró szerencsére.

szép kialakítás, precíz tervezés, olcsó(néhány helyen) , a menü szépen megtervezve, QWERTY, STB
Zajos kamera, 3 programnál lassú, halk, GyeNGE akumlátor! !! , két csíkos wifi-nél már nem lehet netezni! , lassú ki/be kapcsolás, nagyon meglálszik rajta az ujjlenyomatok!

Gyozoo, te valamit elnéztél, mert van benne előlapi kamera. : )
Előttem már leírták, számomra a legnagyobb előny a qwerty gombsor és hogy nem karcolódik a kijelző.
Az aksi egy napot simán kibír, ha nincs egész nap használva, akkor 2-t is, még most is.
Néha belassul, 1 év után kicsit meglazult a sínnél, így a kopog, lötyög egy kissé, amikor hozzáérek (mondjuk párszor már sikerült rálépni/feküdni, de ez előfordul mindenkinél).
2012. 07. 07-én vásároltam, sajnos októberben 1x leejtettem aszfaltra, DE semmi baja, be sem repedt se a kijelző, se a műanyag, meg sem tört sehol, tökéletesen működik, azóta is! !!
Nagyon szép a Sony Mobile BRAVIA kijelző,
a LED vaku segít jó minőségű képeket készíteni,
LED megvilágítást be lehet kapcsolni a videóhoz is
Én nagyon megszerettem, lehet, hogy soknak tűnik a hátránya, de bárkinek ajánlom, aki szeretne egy gyors, megbízható strapabíró okos kis telefont magának! !
(Nokia 6230i készülékem volt) , Okostelefon, GPS, Wifi. Android, 1 GHz Processzor, LED háttérvilágítás, LED vaku, Karcálló üvegfelület
Gyors, kicsi, zsebben elfér, gyorsan csatlakozik, nem kérdez meg mindent 3-szor, Sony Mobile BRAVIA kijelző, képernyő felbontása, videostabilizáló, HD videofelvevő, képstabilizátor, zenelejátszás kihangosítóval akár 29 órán át,
A Wifi nem stabil ha gyengébb a hálózat,
hamar lemerül az akku-mint minden okostelefonnak-sajnos,
eléggé zavaró, hogy gyakran pulzál a kijelző fényereje,
a micro usb csatlakozó fedelét nehéz kipattintani,
nagyon meglátszanak rajta az ujjlenyomatok,
a gyári fülhallgató nagyon gyér,
maximális csengetési hangerő lehetne hangosabb, mivel kicsi női telefon, táskában tartom-tokban - ezért.

Pici, de minden megvan benne , ami a nagy testvéreben megtalálható
Kompakt, és tökéletes! !! !! !! !
Előlapi kamera híján tökéletes! !! !! !
Nincs előlapi kamera (Skype)

Szeretem ennek a terméknek a méreteit és azt hogy it találtam kártyafüggetlent és fehér szinüt ez volt a lényeg és hogy jó fényképezöje legyen. Sajnos én rózsaszin hátlappal kértem de valami más fajta szint kaptam, de ezen küvül nem volt más bajom.
Kicsi készülék nöies. Szeretem hogy owerty billetyüs. y
Az akksija hamar lemerül.

Az Xperia mini pro-t a fiamnak vettem, csak a feleségem telefonja éppen akkor adta meg magát (hogy - hogy nem... véletlenül : D ) ezért ő használta kb 3 hétig. Közösen fedeztük fel, hiszen eddig csak "buta" telóink voltak. Különösebb elvárásom nem volt, inkább a kíváncsiság vezérelt. A döntésemben fontos szerepet játszott, hogy az interneten több fórumon és tesztoldalon is csak jókat olvastam a készülékről. Az eddig eltelt 16 évben, amióta telefonom van, csak NOKIA készülékeket vásároltunk, amikkel eddig maximálisan meg voltunk elégedve. A váltást azért vállaltam be, mert a NOKIA okostelefonok op. rendszeréről nagyon vegyes képet kaptam. Most kíváncsian várom hosszútávon milyen lesz a SONY. (a feleségemnek annyira megtetszett a mini pro, hogy vehetek neki egy fehéret : ) )
Szabadtéren kiváló fotók és videók készíthetők vele. A videók számítógépen megnézve teljes képernyőn is tökéletes képet adnak (ezen teljesen meglepődtem) lehet kicsit le vagyok maradva? : ) Egyébként megfelelően gyors, valamint számtalan hasznos és haszontalan funkcióval rendelkezik. Összességében nagyon pozitívak az első élményeink.
Amikor a fotókat a sz. gépre mentettem duplán hozza őket egy kis felbontásút és egy nagyot. Erre lehet, hogy szüksége van a telefonnak, de nekem a sz. gépen csak problémát okoz. Nem tudom, hogy minden okos telefon így csinálja-e de ez engem zavar.

okos telefont qwerty billentyuvel kerestem es itt talaltam jo aron es 2 eves garnciaval plus ajandek a tolto, ami nagyon szukseges lett, mint a telefon akkuja nem annyira jo.
Konnyen, ösztönösen kezelheto.
A wifi nem annyira stabil a gyenge halozatban.

3 éves kiterjesztett garancia erre a termékre már 6 045 Ft-tól. Kösd meg most!
Kiterjesztett Garancia