Sony Ericsson Xperia Mini Pro Mobiltelefon

Kialakítás: Szétcsúsztatható, SIM kártya típusa: mini-SIM, Processzor típusa: SoC/CPU: Qualcomm Snapdragon MSM8255, GPU: Adreno 205, Processzormagok száma: 1, Processzor sebessége: 1024 Mhz, RAM: 512 MB, Belső memória: 320 MB, Memória bővíthető: Igen, Memóriakártya típusa: microSD (max. 32 GB), Operációs rendszer: Android,... Tovább
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés

77 %

18 %

Leghasznosabb vélemény
2012.08.30
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Előnyök:

Szabadtéren kiváló fotók és videók készíthetők vele. A vid...

Hátrányok:

Amikor a fotókat a sz. gépre mentettem duplán hozza őket egy ki...

Minden vélemény - Sony Ericsson Xperia Mini Pro
Betti.S
Ajánlom azoknak, akik érintőképernyős telefon mellett nem szeretnék mindig a betűket válogatni a képernyőn.
Előnyök:

Szép kialakítás, olcsó és amellett meg is éri az árát!

Hátrányok:

Wifinél hamar lemerül, nem túl nagy telefon, a billentyűzet az n és b betűk előtt szóközt hagy ki, nálam legalább is!

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: nextelshop.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Nagy méretű okos telefonomat szerettem volna lecserélni, egy kisebb nőies telefonra. Vásárláskor fontos szempont volt nálam: Okos telefon, wifi, érintő kijelző és billentyűzet, kis méret, android, könnyen kezelhetőség...

Előnyök:

Tetszik, hogy 2 in 1-ben a telefon. Érintő kijelzős is és van hozzá csúszkás billentyűzet is, illetve fontosnak tartottam a wifi használatát a készüléken!

Hátrányok:

Sajnos néha bevibrál a kijelző, de annyira nem zavaró szerencsére.

nem mindeggy a nevem?
jó kis teló csak gyorsan lemerül és olyankot semmire sem lehet használni! a kamera gyenge és lassú. de kics, kompakt, érzékeny billentyűk. gyors(3-nál kevesebb progoval) . egészben: érdemes megvenni+1 aksival!
Előnyök:

szép kialakítás, precíz tervezés, olcsó(néhány helyen) , a menü szépen megtervezve, QWERTY, STB

Hátrányok:

Zajos kamera, 3 programnál lassú, halk, GyeNGE akumlátor! !! , két csíkos wifi-nél már nem lehet netezni! , lassú ki/be kapcsolás, nagyon meglálszik rajta az ujjlenyomatok!

Misi
Egy év tapasztalat alapján nem bántam meg, hogy ezt választottam, ajánlom mindenkinek!
Előnyök:

Gyozoo, te valamit elnéztél, mert van benne előlapi kamera. : )

Előttem már leírták, számomra a legnagyobb előny a qwerty gombsor és hogy nem karcolódik a kijelző.

Az aksi egy napot simán kibír, ha nincs egész nap használva, akkor 2-t is, még most is.

Hátrányok:

Néha belassul, 1 év után kicsit meglazult a sínnél, így a kopog, lötyög egy kissé, amikor hozzáérek (mondjuk párszor már sikerült rálépni/feküdni, de ez előfordul mindenkinél).

katanyuszo
Nagyon megtetszett a képernyő sarkaira kirakható "kedvencek" száma, jó áron kapható, nagyon gyors okostelefon
2012. 07. 07-én vásároltam, sajnos októberben 1x leejtettem aszfaltra, DE semmi baja, be sem repedt se a kijelző, se a műanyag, meg sem tört sehol, tökéletesen működik, azóta is! !!
Nagyon szép a Sony Mobile BRAVIA kijelző,
a LED vaku segít jó minőségű képeket készíteni,
LED megvilágítást be lehet kapcsolni a videóhoz is

Én nagyon megszerettem, lehet, hogy soknak tűnik a hátránya, de bárkinek ajánlom, aki szeretne egy gyors, megbízható strapabíró okos kis telefont magának! !
Előnyök:

(Nokia 6230i készülékem volt) , Okostelefon, GPS, Wifi. Android, 1 GHz Processzor, LED háttérvilágítás, LED vaku, Karcálló üvegfelület
Gyors, kicsi, zsebben elfér, gyorsan csatlakozik, nem kérdez meg mindent 3-szor, Sony Mobile BRAVIA kijelző, képernyő felbontása, videostabilizáló, HD videofelvevő, képstabilizátor, zenelejátszás kihangosítóval akár 29 órán át,

Hátrányok:

A Wifi nem stabil ha gyengébb a hálózat,
hamar lemerül az akku-mint minden okostelefonnak-sajnos,
eléggé zavaró, hogy gyakran pulzál a kijelző fényereje,
a micro usb csatlakozó fedelét nehéz kipattintani,
nagyon meglátszanak rajta az ujjlenyomatok,
a gyári fülhallgató nagyon gyér,
maximális csengetési hangerő lehetne hangosabb, mivel kicsi női telefon, táskában tartom-tokban - ezért.

gyozoo a terméket itt vásárolta: viptechnika.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Pici, de minden megvan benne , ami a nagy testvéreben megtalálható
Kompakt, és tökéletes! !! !! !! !

Előnyök:

Előlapi kamera híján tökéletes! !! !! !

Hátrányok:

Nincs előlapi kamera (Skype)

Csík Márton a terméket itt vásárolta: viptechnika.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

GPS, telefon gyorsasága, gyors(abb) üzenet írás (qwerty gombsor) , megbízhatóság

Előnyök:

Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve.

Hátrányok:

Néha lassabb a rendszer.

luckyka a terméket itt vásárolta: viptechnika.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Szeretem ennek a terméknek a méreteit és azt hogy it találtam kártyafüggetlent és fehér szinüt ez volt a lényeg és hogy jó fényképezöje legyen. Sajnos én rózsaszin hátlappal kértem de valami más fajta szint kaptam, de ezen küvül nem volt más bajom.

Előnyök:

Kicsi készülék nöies. Szeretem hogy owerty billetyüs. y

Hátrányok:

Az akksija hamar lemerül.

Tibor a terméket itt vásárolta: vip-phone.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Az Xperia mini pro-t a fiamnak vettem, csak a feleségem telefonja éppen akkor adta meg magát (hogy - hogy nem... véletlenül : D ) ezért ő használta kb 3 hétig. Közösen fedeztük fel, hiszen eddig csak "buta" telóink voltak. Különösebb elvárásom nem volt, inkább a kíváncsiság vezérelt. A döntésemben fontos szerepet játszott, hogy az interneten több fórumon és tesztoldalon is csak jókat olvastam a készülékről. Az eddig eltelt 16 évben, amióta telefonom van, csak NOKIA készülékeket vásároltunk, amikkel eddig maximálisan meg voltunk elégedve. A váltást azért vállaltam be, mert a NOKIA okostelefonok op. rendszeréről nagyon vegyes képet kaptam. Most kíváncsian várom hosszútávon milyen lesz a SONY. (a feleségemnek annyira megtetszett a mini pro, hogy vehetek neki egy fehéret : ) )

Előnyök:

Szabadtéren kiváló fotók és videók készíthetők vele. A videók számítógépen megnézve teljes képernyőn is tökéletes képet adnak (ezen teljesen meglepődtem) lehet kicsit le vagyok maradva? : ) Egyébként megfelelően gyors, valamint számtalan hasznos és haszontalan funkcióval rendelkezik. Összességében nagyon pozitívak az első élményeink.

Hátrányok:

Amikor a fotókat a sz. gépre mentettem duplán hozza őket egy kis felbontásút és egy nagyot. Erre lehet, hogy szüksége van a telefonnak, de nekem a sz. gépen csak problémát okoz. Nem tudom, hogy minden okos telefon így csinálja-e de ez engem zavar.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: viptechnika.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

okos telefont qwerty billentyuvel kerestem es itt talaltam jo aron es 2 eves garnciaval plus ajandek a tolto, ami nagyon szukseges lett, mint a telefon akkuja nem annyira jo.

Előnyök:

Konnyen, ösztönösen kezelheto.

Hátrányok:

A wifi nem annyira stabil a gyenge halozatban.