A processzora elég gyors. Napfényes időben gyönyörű képeke...
A kamerával nem lehet zoomolni, felvétel és fényképezés közb...

Mindenképp SonyEricsson készüléket szerettem volna vásárolni. Mindig is symbian alapú telefonom volt. Váltani akartam egy újra. Az Arc x12-nek elég nagy a tudása, mint processzor gyorsaságát mint pedig a telefon kezelhetőségét tekintve.
A processzora elég gyors.
Napfényes időben gyönyörű képeket készít a HD kamera.
Rengeteg hasznos alkalmazás van rajta.
A kamerával nem lehet zoomolni, felvétel és fényképezés közben.
Naponta kell tölteni a teló akkumulátorát.
Elfelejtették közölni hogy a hálózati töltőt csak angliában tudom használni, mert átalakítót azt nem adtak a töltőhöz.
Így csak az autóban és a számítógéphez csatlakoztatva tudom tölteni.

Szempontok: jó minőségű kamera, nagy érintőképernyő/kijelző, androidos op. rendszer, videófelvétel lehetőség, vaku, GPS. Márkahűség miatt választottam a Sony Ericssont, tetszik a felhasználói felület, ill. a telefon design.
Szép megjelenés, gyönyörű képeket lehet vele készíteni, egyszerű a kezelése.
Kissé hosszabb a telefon az átlagosnál, a kijelző forgatása néha belassul, netet pedig még nem volt módomba kihasználni, mert USBn keresztül nem tudtam csatlakoztatni.

A legjobb,a legszebb telefon!!!!A kamerája a természetes fénynél piszkosul gyönyörű képeket készít,az aksija nagyon jó!!!!Egyszerűen soha nem cserélném le!!!!
Sony Ericsson forever!!!!!!!!!!!!!
apróságok amik szóra sem érdemesek....

Szerettem volna egy olyan telefont, ami szép, stílusos, viszonylag erős technikai tulajdonságokkal bír és jó fényképezője van. Azt hiszem megkaptam, amire gondoltam.
Szép, mutatós telefon, gyönyörű kijelzője van (Bravia :)), böngésző villámgyors, a kamera se rossz.
Mint a többi okostelefon, ez is gyorsan merül. Könnyen koszolódik, főleg a sima műanyag hátlap lesz ujjlenyomatos stb. Azt hittem az mkv filmeket fogja vinni, amik 720p-sek, de beszaggatnak. Bár a 720p-s mp4-ek viszonylag szépen futnak. A kamera nem rossz, de ezt se esti képek készítésére találták ki.

Nagyon szép, designos, szerethető, okos, van stílusod vele.
Nem tudom, hogy lehet előhozni az ékezetes karaktereket, megtalálni sem nagyon tudom a segítséget hozzá.

Elegáns, nagy tudású okos telefont kerestem az én szintemen elérhető áron.
Az elvárásaimnak szinte mindenben megfelel.
Ez előtt a gép előtt Nokiám volt. Annak a naptára sokkal kedvezőbb volt. Ez pl.csak egyszer pittyeg", utána csend. Sokszor észre sem veszem ezért a jelzését.