Sony Ericsson Xperia Active ST17i Mobiltelefon

Kialakítás: Érintőképernyős, Processzor típusa: SoC/CPU: Qualcomm Snapdragon MSM8255, GPU: Adreno 205, Processzormagok száma: 1, Processzor sebessége: 1024 Mhz, RAM: 512 MB, Belső memória: 320 MB, Memória bővíthető: Igen, Memóriakártya típusa: microSD (max. 32 GB), Operációs rendszer: Android, Java: Van, Előre telepített... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés

90.9 %

9.1 %
Leghasznosabb vélemény
2012.01.02
Én egy hónapja vettem ien telefont sajnos az első esésnél szilánkosra tört a kijelző pedíg semmi "extrémet" nem kell elképzelni 1 méter magasból esett a csempére.... az akksija pedíg 1-2napnál tovább sajna nem bírja.. ugyhogy nekem ennyi pénzért nem érte meg ez a telefon.
Minden vélemény - Sony Ericsson Xperia Active ST17i
Beni a terméket itt vásárolta: nextelshop.hu

Strapa bírás , Jó kamera , Wifi , Gps , Zenehallgatás

Előnyök:

Nagyon gyors és jók a felvételei ha kép ha videó sőt a víz alatti videói nagyon durvák én speciel az állat kertben a rájákat videóztam le vele és ezért a pénzért HD víz alatti videót csinálni azért az meg éri. Játszani is szoktam vele elég sokat és eddig nem találtam olyan játékot ami akadna nem futna rajta. Zene hallgatásból dicséretes 5-ös nagyon sokáig lehet vele zenét hallgatni télleg reális az a 25 óra folyamatos zene hallgatás amit ír róla a gyártó. A gorrila glass nekem eddig be vállt meg ejtettem már le elég sokszor de az nem nagyon viselte meg. A víz alatt is szól a zene :D.

Hátrányok:

Az akkuról annyit hogy ha netezek vele és játszok elég sokat akkor is bő egy napig bírja de ha nem használom intenzíven folyamatosan nem fut rajta valami akkor 2-3 nap. Kicsit meg lepődtem hogy ilyen könnyen befolyik a víz az első hátlap mögé de végülis a vízzálló hátlap csak az alatt van szóval érthető.
Nem kaptam hozzá fitnesz tokot ami elvileg gyári tartozék :@ hanem helyette pedométert kaptam ilyen kis lépés számláló kütyü.

Gyurma a terméket itt vásárolta: viptechnika.hu

Strapabíró legyen.(por, ütés, vizálló legyen.)

Előnyök:

Könnyű,gyors,kicsi és bírja a strapát.

Hátrányok:

Drága volt, egy átlag fizetés mellett sokat kell spórolni rá.

Grosz
Az egyik legjobb, legerősebb strapa telefon, mindent persze ez sem bír, ki, ahogyan egy készülék sem. De erős, gyors, szép, nagyon könnyen kezelhető és bírja amit bírnia kell. Lépcsőn is esett már le, semmi baja.
Péter
Zupka Mária
Ez a telefon nagyon szuper. Nem túl nagy, pont jó a mérete. A kezelése kiváló, gyors és pontos.Nagyon meg vagyok vele elégedve. Az ára még egy kicsit magas, de megéri. Bátran ajánlom.
Markesz
Szép, masszív, gyors, a mérete is pont jó és márkás, a szoftver, a kezelőfelület, a frissesség minden kiváló. Jó a kamera, jól szól. Bírja az akksi is, mindent hoz amit elvártam tőle, nagyon szép a kijelzője is. Mindenkinek ajánlani tudom csak.
Zaktor
Nincs mit tenni, ez ennyiért nagyon jó lett, de a kezdőárral kicsit elszálltak. :D
Pár hónap és 60ezer se lesz. És akkor kiváló vétel lesz majd.
Nagyon jó lett. :) tetszik az a fülecske meg az alumínium keret és persze maga az egész telefon. Főleg a kategória amit képvisel. :P mindemellett kellően hangos, jó a kijelző és a kamerája is. Remélem lesz szolgáltatóknál is.
Zaggos
Nagyon durván jók a vízalatti videói. :D ezt nevezem, de az még meglepőbb hogy szól a zene a víz alatt. :D nagyon kafa és mindemellett szép és gyors is lett. :) le a kalappal a gyártó előtt!
Gézu
Szuper!!!!
Még esik az ára 10ezret és megyek is érte, végre egy strapamobil ami jól is néz ki és hardveresen is odateszi magát d neme ormótlanul nagy. :)