Sony Ericsson W950i Mobiltelefon

Kialakítás: Érintőképernyős, Processzormagok száma: 1, Processzor sebessége: 208 Mhz, RAM: 64 MB, Belső memória: 4096 MB, Memória bővíthető: Nem, Operációs rendszer: Symbian, Java: Van, Kijelzők száma: 1, Kijelző mérete: 2.6", Kijelző felbontása: 240 x 320 pixel, 3D kijelző: Nem, Fényképező: Nincs, Videofelvétel:... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Sony Ericsson W950i
adrian
nekem nem tetszik mert ennyi penzert ilyen s... telefont meg wifi sincs benn
Máté Péter
Nem igazán lehet róla rosszat mondani,tényleg nagyon profi az érintő kijelzője,gyönyörű a hangzás,és nemutolsó sorban a megjelenés is nagyon komoly! a walkman része is szuperul testreszabható! Szerintem mindenféleképpen megéri az árát!
Előnyök:

ez nem 1 gagyi kínai amin ha elindítassz 1 mp4-et és diavetítés lesz belőle! úgy megy rajta minden ahogy a nagykönyvben megvan írva!!

Hátrányok:

Egy 2 megapixeles kamerát azért belevarázsolhattak volna,mondjuk én nemvagyok híve a telefonnal való,fényképezésnek,de van akinek ez kritérium!