Sony Ericsson W890i Mobiltelefon

Kialakítás: Klasszikus, Memória bővíthető: Igen, Operációs rendszer: Nincs, Java: Van, Kijelzők száma: 1, Kijelző mérete: 2", Kijelző felbontása: 240 x 320 pixel, 3D kijelző: Nem, Fényképező: Van, 3D kamera: Nem, Hátlapi kamera felbontása: 3.2 MPx, Hátlapi kamera maximális felbontása: 2048 x 1536 pixel, Autofókusz: Nincs,... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Sony Ericsson W890i
Syl
Nekem 3,5 éve megvan.Nem egy tömeg telefon.
Vékony,szép.Bár néha tényleg nem árt frissíteni a szoftvert.
Nagyon szeretem.
draj
Nekem nagyon bevált!:)
Blady
Sajnos én csalódtam!!!! Az akkut hetente többször töltöm nem mintha indokolt lenne, ráadásul nem is mindig csatlakozik rendesen a töltöhöz.. Rendszeresen megzavarodik. Hiváskor ha felveszem nem hallani benne semmit , ujra kell hogy hivjanak. A hangja szinte elviselhetetlen.Lehet hogy csak ez ilyen, de én nagyon bánom, hogy megvettem. Egyetlen pozitivum, hogy szép.
sanyoca
A kompakt fényképezőgépek közül talán a legjobb vétel volt. Néhány paraméter, ami nekem sokat nyomott a latba: kicsi zsebben elfér (97 x 54 x 21 mm), burkolata fém, 8 megapixeles, 4x -es optikai zoom, optikai stabilizáló, makró mód akár 5cm-ről, többmezős fénymérés, videó készítés hanggal: QVGA, VGA és WVGA, kártyatámogatás: MMC, SD és SDHC. Ja igen, már ez is tudja az arcfelismerő funkciót, de én ezt nem szoktam használni. És akkor most jöjjön pár kép és videó.