Leghasznosabb vélemény
kiki

Jonny

gabika

Lili

W880i mobiltelefon és zenelejátszó egyben. A Sony Ericsson - tól ezt már megszokhattuk, hiszen a Sony (volt) a legjobb walkman gyártó. A mobil telefonhoz tartozik egy sztereó headset, egy PC szoftver és egy 1GB-os Memory Stick Microkártya is. A telefon kialakítására is nagyon ügyeltek, stílusosan 9,4 mm vastagságú, rozsdamentes acélházzal rendelkezik. A W880i új, 2.0-ás verziójával pedig még egyszerűbb a zenelejátszás, hiszen a közvetlen elérést tesz lehetővé a nethez. A PlayNow ikonra kattintva szabad a böngészés a legújabb slágerek között! Ezt szeretem benne a legjobban! Bárhol bármikor meghallgathatom azt a dalt, amit szeretek!
szil

kata

Ngayon tetszik ez a telefon. Szerintem nagyon jó, hogy ilyen nagy a belső memóriája, és így sok kép, zene vagy videó ráfér. És az is nagyon jó benne, hogy walkman mobil, így egymás után azonnal jönnek a kedvenc számjaim, és nem kell őket külön megnyitogatni. Az nagyon tetszik benne még, hogy videófelvételt lehet készíteni rajta. És nagyon jó, hogy a mikrofonja tisztán adja ki a hangokat.
Cameron

Már 1 hónapja van nálam:) nem is akartam telefont venni (ujat) de valahogy megtetszett, Pannonál vettem (akcióba előfizuval) akor a hibái: 1, hát ha lehetett volna választani én az ezüstöt választottam volna mért jobban bejön a szine és kevésbé feltünő:) de sajna csak fekete volt., a külsö hangszóró elég gyenge hanzást add , és a legnagyobb hibája ami a diesenj miatt lehet az a fényképező. igaz h 2 megapixeles (de mint fotosok tudhatjuk h nem a pixel az ami számit:P) nincs sajna benne semmi led világitás illetve vaku (gondolom nem fért el) ez az egyetlen komoly hibája a telefonak
na előnye: Kurva szép telefon, fém vázas, és ami elállitotta a lélegzetem aza fülessel való zene hallgatás, na arra panasz nem lehet, még a megabass-t is levettem róla mert annyira jól szól. az 1gb ingyen kártya szinén jó vásár:) a beépített modem is hasznos. lényegében nem bántam meg , nagyon szeretem , és rengetteg java progi vana neten hozzá , jah a belső memoriája is elég(16mb)
Ami még feltünt az h az oldalán gumi gombok vannak (na ez picit számomra zavaró volt ) maga az sms írás könnyen megy , nem nagy a billentyűzete de elég hely van közöttük az ujjaknak:) féltem h nagyon női teló lesz de egyáltalán nem az (aszem a w350i van nőknek) azért nagy ujju férfitársaimnak nem ajánlom:)
zozo1995