20. 000, -forint alatti ár
Csúsztatással nyitható
Piros
Gyorsan kellett egy telefon
Kártyafüggetlenség
Sajnos megbántam, hogy ezt vettem.
Ha már walkman , alapcsomagban kellene hozzá adatkábel, az én hibámból utólag találtam ugyanezt a telefont olcsóbban. A gyenge látásom miatt nehezem olvasom, mert nagyon kicsik a betűk. Szerintem előnyére válna, ha az egész piros lenne. Körülményes megváltoztatni a sima abc használatot és a mondat közbeni kisbetűről nagybetűre váltás. Nem is találtam csupa nagybetűs írásmódot. Nem annyira rossz, csak nem kedveltem meg.

Kicsi, szétcsúsztatható, USB-vel jól kommunikál a PC-vel. Az akku 3 napig tart ha rádiózok, 4 napig, ha csak telefonálok (első töltés előtt tök le kell , meríteni az akkut! ez a titka - szerintem)
Eddig még nem jöttem rá, hogy kell egy számhoz (gyors hívás) telefonszámot hozzárendelni. Jó működtetéséhez sok időt kell tanulással eltölteni, ehhez jobban jönne egy füzet, mint az a tacepaó amit hozzá adtak

A készülék még csak pár napos, remélem a márkához híven nem is fog meghibásodni....
...De! A headset fülhallgató része nagyon pocsék minőségű! Basszus szinte egyáltalán nincs rajta! Hála a 3.5-es jack aljzatnak ez könnyen orvosolható egy jobb minőségű füles csatlakoztatásával! Hiányolom továbbá az "egyéni" hangszínbeállítás lehetőségét! Három opcióból választhatok. Egy magas, egy mély, és egy beszédhangot kiemelőből. Tehát ha valaki a magas és mély hangokat is ki szeretné emelni, az bajban van. Szerintem ez egy Walkman mobiltól, ahol a zenehallgatás az egyik fő szempont édeskevés!

Kiterjesztett Garancia