Sony Ericsson K770i Mobiltelefon

Kialakítás: Klasszikus, Memória bővíthető: Igen, Operációs rendszer: Nincs, Kijelzők száma: 1, Kijelző mérete: 1.9", Kijelző felbontása: 240 x 320 pixel, 3D kijelző: Nem, Fényképező: Van, 3D kamera: Nem, Fényképező felbontása: 3.2 MPx, Fényképező max. felbontása: 2048 x 1536, Autofókusz: Van, Beépített vaku: Van,... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!

Vélemények - Sony Ericsson K770i

Vélemény elküldése

Összes vélemény

@lise
imádom
Előnyök:

3.2 cam
veszett durván szól a kis drága :*
nem utolsó szempont,hogy rendkívül jól bírja az eséseket :D

Musu
hát szerintem ez nagyon jó kis telefon,imádom!:) jó a kamerája, okos is!és a menüje tényleg nagyon jó!semmi nem hiányzik róla!az igaz h hamar kopik a gombsor,de az nem annyira fontos mint az hogy tudj telefonálni!semmilyen más telefon nem kéne, ha a legdrágább telefont ajánlanák fel azt sem cserélném el erre!! :)
TelekiGabó
Nagyon jó teló. A menüje olyan, mintha lemásolták volna az agyamat. Minden kézre esik benne. Hallgatni nem nagyon szoktam, de kipróbáltuk, és szépen szól. A fényképezőt használni szoktam, nem rosszak a képek amiket csinálok vele.
Előnyök:

Jó telefon, szép és könnyen használható akkor is, ha nem vagy 15 éves.

Hátrányok:

Wifi azért jó lenne, ha lenne benne. Meg egy kicsit drága is azért.

kricsi
Mindenkinek csak ajánlani tudom. A kamera kiváló minőságű képet készít (igaz csak nappali fénynél), a beállítások egyszerűek, a hangzás elég jó...de azért ne nagyon hangosan hallgassuk, vagy csak fülhallgatóval. A telefon erőforrása nagyon jó, szinte minden alkalmazás ill. játék elfut rajta. A videókat jó minőségben képes lejátszani. Szerintem aki ezt a telfont választja nem fog csalódni.
Germán Sándor
Ez egy tökéletes telefon egy átlag ember számára minden benne van ami kel.
Kicsi Göndör
Nagyon szép és egyben okos.
Otello
Gondolkozok egy ilyen K770i vásárlásán. Bemutatóteremben megnéztem a készüléket. Okos módon, úgy volt rátéve a hülye áruvédelmi nyavaja, hogy a fóliája egy az egyben kitakarja a kamera lencséjét. Így esély sem vot arra, hogy igazán megtudjam, mire képes a fényképezője. Így, fólián át erősen homályos képeket csinál persze. Egy kicsit eljátszadoztam vele, menüket végignézegettem, gombokat nyomkodtam, elsőre (5-8perc alatt) azt mondom egész jó. Nem tudom állítható-e a betüméret, de pl wap, meg internet közben elég kicsik a betük. De élesek, és olvashatóak. Hátulja kicsit lötyögött, de ha jól láttam, attól a nagy lopásvédő cucctól, csak az alján, meg a tetején van rögzítve a hátlap, ezért tud középen kicsit billegni, majd élőben meglátom. Aztán még ránéztem a w610-re.. hát nekem a gombok nem estek kézre azon. így le is vettem a wishlistről. Mást meg az aktuális listán nem találtam, ami nekem és a pénztárcámnak is megfelel.
d.Inka25
Én imádom ezt a telefont! Egy éve vettem, de szuperál! Egy nagy hibája van hogy néha elmegy rajta a térerő, jelzi a készülék és néha nem jönnek be ezáltal a hívások!:(
a hangzása kiváló,a fényképek amik vele készülnek gyönyörűek
Jól megtervezett forma. Könnyen kezelhető. Nagyon sok funkcióval rendelkező készülék. Kiváló minőségű fotókat lehet vele készíteni, melyet akár rögtön ki is javíthatunk, átalakíthatunk.
Összességében nagyon meg vagyok vele elégedve.
Peti
Nekem ez a harmadik Sony Ericsson telefonom , viszont ez a leggyengébb minőségű is. Az összeszerelés kritikán aluli ezért az árért, a festék kopik a hátlap lötyög. Tudásra tényleg nagyon jó, egy átlagos felhasználónak bőven elegendő telefon, az akumlátora gyenge közepes és amire legfőképpen használná az ember a telefonálás, hát az szintén nagyon gyenge, eddig kb 8 telefonom volt, de ez az összes közül a legrosszabb ez. A hangja akadozik, sokszor tompa és távolinak hallatszik, viszonylag sokszor kapcsol szét , hadsettel van olyan ember akivel lehetetlen kommunikálnom, (pedig a headset más telóval kifogástalan). Szóval lehet, hogy csak én fogtam ki egy teljesen totálkáros telót, de nekem ez a telefon csalódás.

Videók - Sony Ericsson K770i