Minden vélemény - Samsung SGH-M620
Gyöngyösi Etelka

Én csak annyit szeretnék hogy nekem is ilyen van és most romlott el! De nagyon szeretem, de nem kapok hozzá alkatrészt!nem -e tudna segíteni benne hogy nekem ÉRZÉKELŐI FóLIA kellene bele! Ha valakinek vagy önnek van legyen szíves már tudatni velem! Előre is köszönöm!
Előnyök:
Nagyon szeretem és kifogástalan!
Hátrányok:
Csak annyi hogy nem nagyon van hozzá alkatrész!
Robi

Csaba21
Az az igazság, hogy már kb.hatodik telefonon nyúzom-nyögöm. És persze most 1 samsung m620-asom van. Előzőleg sony-ericsson volt, de emellett a telefon mellett sok minden szól. Igaz csak akkor, ha hajlandó az ember memóriakáryát venni bele, mert a belső memória szinte nulla. Hát...szóval árához képest szép fényképet készít. (szerintem.) Jól szól a head-settel is! Nem torzít semmit, de walkman-mobilra senki se számítson. Talán lassan 1 éves lesz, de eddig semmilyen "fagyást" nem tapasztaltam. Minden gombja kifogástalanul működik, talán a hátlap kopik kissé jobban. Egyszóval: ajánlom !
timi
Szeretem ezt a telcsit! Nagyon szép, és mindent tud, ami kell nekem..
Bár nekem voltak más telefonjaim is más gyártoktól de azok nem váltak be anyira mint a SAMSUNG.
Bár csak blootut van rajta és infraport nincs de én igy is szeretem.
Nem lesz soha tőbbet ilyen jó telefonom mint ez.
Bár csak blootut van rajta és infraport nincs de én igy is szeretem.
Nem lesz soha tőbbet ilyen jó telefonom mint ez.
Tari Annamária

Szeretem ezt a telcsit! Nagyon szép, és mindent tud, ami kell nekem.. Eddig csak Samsung telefonjaim voltak, mert más gyártók nem igazán törődtek a nőies külsővel.. Infraport tényleg nincs benne, de nekem nem is hiányzik nagyon. Kétszer ejtettem le, de csak picit lett karcos, belül nem lett semmi baja.. A menüje érdekes, mai napig nem érek el bizonyos dolgokat, csak kis keresgélés után.. De nem volt drága és jól bevált..