Samsung SGH-J700 Mobiltelefon

Samsung - Kialakítás: Szétcsúsztatható, Memória bővíthető: Igen, Operációs rendszer: Nincs, Java: Van, Kijelzők száma: 1, Kijelző mérete: 2", Kijelző felbontása: 128 x 160 pixel, 3D kijelző: Nem, Fényképező: Van, 3D kamera: Nem, Hátlapi kamera felbontása: 1.3 MPx, Hátlapi kamera maximális felbontása: 1280 x 1024 pixel,... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%

2009.04.29
Minden vélemény - Samsung SGH-J700
Móni
Sziasztok-)
Móni vagyok-! Elmondanám a véleményem erről a számomra tökéletes kis telefonról: Nekem 5 azaz 5éve van a birtokomba ez a típusú telefon. Soha semmi problémám nem volt vele pedig ez alatt az idő alatt már egy párszor -sajnos- nekem is leesett a betonra. Nekem semmi különleges elvárásom nincs egy telefonnal szemben amit ez a telefon tud az számomra megfelelő. Csak ajánlani tudom mindenkinek nem fog benne csalódni senki. Kategóriájában az egyik legjobb telefon (szerintem)! Ameddig működik és jó addig nem veszek másikat az biztos.
geletei marcell
Én nagyon meg vagyok elégedve vele de a telefon formája szép és erős ,a menüje jó .Egy szóval nem az számít hogy milyen modeln hanem az hogy miben a leglyobb.
Előnyök:

lapos ,könyen kezelhető,elénk színek

Hátrányok:

talán egy kicsiveltöbb játék lehetnerajta

p.mester
Egyszerüen kezelhető.
de viszonylag sok oldalú telót akartam márle cseréllem de, nem a hibáimiadt hanem mert már jobb lenne egy okos érintős telefon.
Előnyök:

kategóriájában tökéletes.nagyon strapa bíró.
egyszer ősze visza dobáltuk videózés közbe de semmi baja.azoknak ajánlom akik könyen irényítható telefont szeretnének.

Hátrányok:

nincs.
a korához képest.

kitti
nagyon szupcsi teló
Ketyere
Szerintem nagyon jó kis telefon nagyon jó minőségű
Ági
Nagyon szuper telefon, egy éve használom, és semmi problémám vele.
Előnyök:

strapabíró, egy párszor már elejtettem.jól néz ki, egyszerű a kezelése.

Hátrányok:

kár hogy már nem gyártják. a memóriája nem baj hogy kicsi sd kártyával a lehetőségek végtelenek.

balogh gyöngyvér laura
Nagyon jó ez a samsung sgh-j700-as, nekem 1 évig volt ilyenem, nagyon tetszett és nagyon jó a memóriája, most nokia 7373-som van.12 éves vagyok.Laura
Előnyök:

Könnyen tudják azok is használni,akik nem nagyon értenek a telefonokhoz...

Hátrányok:

Jó a memóriája,,csak kevés

Lacika
Nagyon megbízható mobiltelefon,már kb. fél éve ilyenem van,és semmi próblémám nincs vele!A töréstesztet nállam kiálta,biciklizés közben néhányszor kiesett,de semmi baja sem lett,max.1-2 pici karcolás.A hangszórói nagyon jók,nem recseg,egyszerűen tökéletes.A gombjai kicsit szokatlanok,de meglehet tanulni kezelni őket!Az ára elfogadható,hiszen egy nagyon jó minőségű,olcsó telefon!A kinézete kicsit furcsa,de ne számitsunk mindig szépre és jóra!Megkell ezzel elégednünk!
Rozi
Nekem ez a telefonom van és megvagyok vele elégedve. Vannak neki kicsi hibái,de azok elnézhetők még. Például kicsi a memóriája és ezáltal nem sok minden lehet rajta. Kb 3 csengőhang ami mp3-s meg 2-3 kép. Az előlap is van,hogy elmegy néha és becsíkoz. De vannak nagyon jó vonásai is. A töltötsége nagyon jól bírja. A hetet simán viszi úgy,hogy a hétvége fele egy csík van és akkor már lehet készülni a töltésre,hogy hamarosan kell. A csengőhangnak is a hangereje nagyon jó,úgy is, hogy nincs makszra felvéve. De még mindig jobb, mint a régi fajta telefonok.
Zsiber
A samsung SGH-J700-on mind külsején és mind a belselyén és szerkezeti felépítésében meglátszik, hogy az SGH családba tartozik, ami pozitivúm lehet olyan szempontból azoknak aki ezen a családon belül váltott telefont. A külseje nagyszerű és elegáns, a csúsztatható fedél praktikussá teszi méretét.Kezelése könnyű bár, az elején néhány opcíója nagyon bosszantó tudd lenni.A beállításokban rengeteg lehetőség közül tudunk választani, a billentyűzet villágításának időpontjával még energiát is tudunk takarítani, és a menű áttünési opcíó felettébb vicces tud lenni képeknél ha az ajtó funkciót választjuk. Széles választékű rádióállomást lehet fogni a mellékelt füllhallgató segítségével, ami nálam külön pozitívum ebben a telefonban. Összeségében tehát elég jól eltalált mobiltelefon.