Samsung SGH-I900 8GB Omnia Mobiltelefon

Samsung - Kialakítás: Érintőképernyős, Memória bővíthető: Igen, Belső memória: 8192 MB, Operációs rendszer: Windows Mobile, Processzormagok száma: 1, Processzor sebessége: 624 Mhz, RAM: 128 MB, Kijelzők száma: 1, Kijelző mérete: 3.2", Kijelző felbontása: 240 x 400 pixel, 3D kijelző: Nem, Fényképező: Van, 3D kamera: Nem,... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!

Vélemények - Samsung SGH-I900 8GB Omnia

1 2 3 4 5
Vélemény elküldése

Összes vélemény

zoli
Én most szeretnék venni egy ilyet telefont,csak azt nem tudom hogy az omnia 1-nek amoledes a kijelzője?
attila
elege jo telefon
Előnyök:

jo a kamera

thecult
Sziasztok!
Nekem kb. egy hete van egy 8 gb-s i900-am. Előtte voltak winmo-s pda-im. Hozzászoktam a hosszú boot-hoz, meg a task manager a barátom, a nem használt alkalmazásokat vele bezárom, nem lassul be a bazárom :)))
Nem tudom, mit vergődtök a gps-vevő miatt a főzött romok telepítésével? Felrakjátok a GpsGate nevű kis progit, elindítjátok, oszt lesz k*rvajó műhódvétel! A progi nélkül mindig kifagyizott a garmin is meg a russa is, de amióta használom, azóta nincs fagyi.
Előnyök:

Az IP68 kivételével minden megvan egybe benne, ami kell.

Hátrányok:

A magyarítás magyar billentyűzete a hupikék törpikéknek készült, ujjméretileg, akkor már inkább vadászom kilenc oldalról a magyar ékezetes karaktereket a gyári samsung fektetett billentyűzeten.

Zsolt
u.i.: Tapasztolataitokat olvasva a hibák a ROM-októl származik, nem a készüléktől. Frissítsetek, ROM-ot. :-D
Zsolt
Helló!
Egy hónapja használom. A gyári ROMokkal én is tapasztaltam, hogy GPS jelet nehezen talál, viszont főzött ROM-ot használva minden probléma megszünt. Kb. 30mp alatt megtalálja a műholdokat. Mobil Shel 3-al pedig a windows mobil op.rendszer hiányosságai is kiküszöbölhetőek, gondolok itt az ujjal való használatra. Mindenkinek ajánlani tudom. Előtte N szériás Nokiáim voltak, nem tudtam elképzelni más márkát :), de sokat fejlődött a Samsung, ami a Nokiákról nem mondható el egy ideje. Megérte az árát.
Üdv
Gabi(ka)
Nekem egy 16GB s Omniam van és végigolvasva a hozzászólásokat azt kell mondanom hogy egyett értek mindenkivel aki csak jókat irt róle viszon itt jön a nagy DE!
Navigációban bármi lenyomja az Omniat :S nem vesz GPS jelet csak nehezen nem támogat tökéletesen bármilyen Igo8at!
Alapjában véve nagyon gyors telefon ellentétben az N szériás Nokiákkal ez nem lassul be ha rátöltök 5Gb zenét vagy filmet hanem egyből nyitja mind fájl kezelőben, lejátszóban....Nagyon tetszik hogy AVIkat is lejátszik és nem kell konvertálgani........
tehát ajánlom mindenkinek Okos,Gyors egyszerü használni és mégis olcsó!Szerintem egy jó darabig nem lessz mnála jobb telefon...
kaulichv
A Samsung Omnia mint okos telefon megfelel annak az igényeknek amit elé támasztunk. Azok, akik szeretik egy készülékben írányítani a napi teendőket, bátran merem ajánlani. Szép megjelenése, és sokrétűsége szerintem mindenképen figyelemre méltó. Aki csak egy sima telefont szeretne venni csupán írásra, és hívásra, annak nem ajánlom, mert nem fogja szeretni. Ellentétben, aki viszont kihasználja a telefon adottságait, annak bátran merem ajánlani. Összességében jó választás. Érdemes kézbe venni, és tanulmányozni...nem fog csalódni!
Balogh
Nagyon jó kis telefon ez, aki szidja, szégyellje magát. Nekem tökéletes működik az első pillanattól kezdve. Stylus van hozzá, aki nem kepott, azt átverték, mert bizony van neki, igaz nem kell használni, mert a férfikéz is könnyen tudja kezelni. Nekem két szoftver kellett rá, amivel egészen testre szabtam, és innentől már az se fáj, hogy WinMo - pedig ettől ódzkodtam az elején. Előtte nekem is Nokiám volt, de probléma nélkül megszoktam az i900-at.
boszika99
Naon cool mobil!!!!!
Kriszta
Sziasztok,
kissé vegyesek az érzelmeim ezzel a telefonnal kapcsolatban. Közel 3 hét várakozás után nemrég vettem egy Omnia i900-ast, ami gyönyörű, egyszerűen kezelhető, alapból járt hozzá a diszkrét és klassz kis ceruza, az iGo navigációs rendszer, stb. Sokévi Nokia használat után egy picit nehezen álltam át ennek a telefonnak a használatára, de nem bántam meg, okos kis jószág, csakhogy. A telefon akkumulátora 1 napot sem bírt ki, pedig nem telefonáltam rajta sokat és a végén már az összes energiaspóroló lehetőség be volt rajta kapcsolva, a 3G pedig levéve, és sajnos problémák akadtak a telefon navigációs rendszerével is, állandóan Berlinből kalkulálta az utat.. :)) Szóval úgy gondoltam, hogy egy új, ilyen kategóriájú készülék azért ne viselkedjen így, és elvittem (volna) a márkaszervízbe, ami nem is volt olyan egyszerű, mint ahogyan gondoltam. A Westendben kimondottan undokok voltak és közölték, hogy a mobil szolgáltatóm(!!!!!) szoftvere rossz (......) és hogy inkább személyesen vigyem ki Budaörsre a szervízbe, mert ez így nekik sokkal egyszerűbb (!!!????????) Nyeltem kettőt és elköszöntem, majd hosszas keresgélés után találtam egy másik hivatalos márkaszervízt az Aradi utcában. Nagyon kedvesek voltak, és mily érdekes, ott futárral meg tudják oldani a telefon szállítását, rugalmasak, készségesek, stb. Kb 1 hétre ígérték a javítást, de mert a telefont a központi szervízbe kellett küldeni már a második hét végén járunk..... Bevallom még soha nem jártam így egyetlen telefonommal sem, pedig mindig magas kategóriát választottam. Remélem, hogy csak pechem volt és kifogtam egy rossz darabot a sok sok jó között, szóval maradjunk annyiban, hogy a telefon jónak tűnik, de a szolgáltatási háttér még egy kicsit gyerekcipőben jár, bízom benne, hogy már nem sokáig és a javítás után annyira elégedett leszek az eredménnyel, hogy legközelebb is hasonló márkájú terméket választok.... Szóval mindent bele Samsung, és szívből örülök, hogy a telefon designja végre a nők ízlésével is kompatibilis. :))

Videók - Samsung SGH-I900 8GB Omnia

Szakértői cikkek - Samsung SGH-I900 8GB Omnia

technet.hu

2 éveEgy év Omniázás - árny és fény

Lassan egy éve használom a Samsung i900-ast, azaz AZ Omniát. Kapcsolatunk nem indult felhőtlenül, de a végén csak nagy szerelem lett belőle. Mi is ez a kultusz? Leírom a saját szemszögemből. (Forrás: technet.hu)