Samsung SGH-F250 Mobiltelefon

Samsung - Kialakítás: Szétcsúsztatható, Memória bővíthető: Igen, Operációs rendszer: Nincs, Java: Van, Kijelzők száma: 1, Kijelző mérete: 2", Kijelző felbontása: 128 x 160 pixel, 3D kijelző: Nem, Fényképező: Van, 3D kamera: Nem, Hátlapi kamera felbontása: 1.3 MPx, Hátlapi kamera maximális felbontása: 1280 x 960 pixel,... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Samsung SGH-F250
kati
Már fél éve használok ilyen telefont és nagyon elégedett vagyok vele.A zenelejátszója nagyon jól meg van csinálva, néhány újabb telefonnál is jobb. Az is jó benne, hogy nagyon szépen néz ki, összecsukva és kinyitva is. Nagyon jó ötlet, hogy fényképezésnél úgy lehet használni, mint egy fényképezőgépet, ráadásul a kép minősége is elég jó.A belső memória az, amit kicsit kicsinek tartok, de memóriakártyával ez a probléma megoldható. Összességében csak ajánlani tudom midnenkinek, mert nagyon jó!
Arthofer Szilvia
A barátomtól kaptam egy ilyet Valentin napra. :) Nagyon jó kis telefon!!!!!!!!!!!!!!!
Asy Vivkeh
még nincsen ilyen telóm de ilyet akarok...a suliba már láttam az egyik osztálytársamnak volt ilyesmi..:) de sokkal jobb mint a régi telóm 10000000000000000000000000000000000000000000000000000-szer jobb :P
lúi
Előző telefonom ez volt. Elégedett voltam vele. mp3-lejátszómat selejteztem le ezzel. Vettem bele egy 2 gigás microsd kártyát, és ennél több nem is kellett nekem. Samsungtól megszokott minőségi 65k-s kijelző (akkor még az számított jónak), és gyors szoftver. Egyedül a csúszkával nem voltam megelégedve. Már 2 hónap után problémás volt. Végefelé meg már teljesen meglazult. Arra jó volt, hogy megtanuljam, többet csúszkás telefont nem szeretnék. Ezen kívül nem tudnék semmi rosszat mondani rá. Nagyrészt elégedett vagyok vele, de ha most állnék a vásárlás előtt, 2x meggondolnám. De tényleg csak a csúszka miatt.
Dávid
Atom jó tella
mtb
Nagyon király a telefon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csökmei levente
kibaszottjó telefon