Samsung SGH-D900i Mobiltelefon

Samsung - Kialakítás: Szétcsúsztatható, Memória bővíthető: Igen, Operációs rendszer: Nincs, Java: Van, Kijelzők száma: 1, Kijelző mérete: 2.1", Kijelző felbontása: 240 x 320 pixel, 3D kijelző: Nem, Fényképező: Van, 3D kamera: Nem, Hátlapi kamera felbontása: 3.1 MPx, Hátlapi kamera maximális felbontása: 2048 x 1536 pixel,... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%

0 %

10.5 %
Leghasznosabb vélemény
2009.05.12
Megvettem ezt a telefont, de 2 napon belül vissza is vittem, annyira nem tetszett. 1. A legidegesítőbb és szerintem megszokhatatlan a menüje volt: amikor ráállsz egy menüpontra, lebegőmenübe kiírja, milyen almenüket tartalmaz az adott menü, ezzel eltakarva a fél képernyőt. Mindenhol próbáltam ezt a lehetőséget kikapcsolni, de nem találtam meg. De azt hiszem - nem vagyok Samsung szakértő - a többi telefonon is ilyen a menü. Szóval Samsung sajá...
Minden vélemény - Samsung SGH-D900i
Dani
Kiváló telefon, megbízható, okos, gyors. Zseniális képeket csinál, zenehallgatásra is kiváló. Már vagy 4 éve használom, és még mindig kifogástalanul működik.
Előnyök:

Könnyen kezelhető, örök darab. Kortársait messze felülmúlja.

Hátrányok:

A csúsztató rendszer hamar elromlik, túl lassan manőverez a memóriakártyán belül, és a PC-vel való kommunikáció sem tökéletes.

Rebi
Szerintem nagyon jó kis telefon . " éve van meg és nagyon szeretem. Könnyen kezelhető, stílusos , okos.
Előnyök:

Jó képeket csinál . Könnyen kezelhető . Szép.

Hátrányok:

- semmi :) -

....
2 éve karácsonykor vettem.Nem kellet valami nagyon extra teló szóval erre esett a választás.
Minden funkciója kivűlóan működik.Sőt én ellent mondok azoknak akik azt irják hogy ha játszol nem halgathatsz zenét,ugyanis ezt megteheted.A telefon direkt rá kérdez h szeretnéd e folyatatni a lejátszást miko elinditod a játékot.
Nekem egyszer se fagoytt le 2 és fél év alatt,nagyonm megbizható.
Én 1 hét alatt megtanultam rajta mindent,elég egyszerű..mindössze utánna kell olvasni.
Előnyök:

Mindent kiválóan futtat semmi baj nincs vele.

Hátrányok:

Mai telefonokhoz képest sokat tud.

vivii
nekem nagyon bejön ez a telóó. egy éve van meg.. :) szerintem érdemes megvenni. :D
Előnyök:

van vaku.hogyha a gépbe berakod az USB-t. akkor feltötlti. (úgyis ha a gép ki van kapcsolva) akkor 3 megapikxeles kamera és nagyon jóó képeket készít.. (télleg nagyon jóó)

Hátrányok:

háát...memóriakártyánál nem lehet eleve a meemóriakártyába helyezni..(önmagától) neked kell külön áthelyezni. csak ennyi :D

defi89
Sziasztok!!!
Én ezt a telefont karácsonyra kaptam, nagyon meglepődtem, hogy Samsung telefon, mivel mindig is Nokiát használtam. Kicsit félve kezdtem el használni, ugy voltam vele, ha nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, akkor eladom, de nem került rá sor. Annyira megszerettem, hogy megtartottam, és mai napig ezt használom. Nekem sokkal szimpatikusabb, mint bármely más telefon, azonban most gondolkozom a lecserélésben, mert kéne egy érintőképernyős telcsi. A termékre visszatérve, elsőosztályú készülék, minden úgy működik rajta, ahogy annak működnie kell. Szép képeket csinál, élesek, jól kivehetők az ábrák, még napfényben is tökéletesen lehet látni a kijelzőt.
gab

1. A legidegesítőbb és szerintem megszokhatatlan a menüje volt: amikor ráállsz egy menüpontra, lebegőmenübe kiírja, milyen almenüket tartalmaz az adott menü, ezzel eltakarva a fél képernyőt. Mindenhol próbáltam ezt a lehetőséget kikapcsolni, de nem találtam meg. De azt hiszem - nem vagyok Samsung szakértő - a többi telefonon is ilyen a menü. Szóval Samsung sajátosság, de szerintem megszokhatatlan.

2. Amikor rádiót vagy zenét szeretnél hallgatni, más nem tudsz csinálni, nem lehet SMS-eket olvasgatni, java játékokat játszani, bármi mást, ahhoz ugyanis ki kell kapcsolnod a rádiót/zenelejátszót.

3. Amikor zenét vagy rádiót hallgatsz, általában a zsebedben van a telefon. Természetes, hogy ilyenkor szeretnénk, ha a billentyűzár rajta legyen a telefonon. Ha viszont azt szeretnéd, hogy rádió- vagy zenehallgatás közben rákerüljön a billentyűzár, azt csak úgy tudod megoldani, ha beállítod a menüben azt, hogy a telefon összecsúsztatásakor rákerüljön a billentyűzár. Ha ezt beállítod, akkor már azt nem állíthatod be, hogy szétcsúsztatásra felvegyen egy bejövő hívást, ami pedig szerintem tök praktikus.

Leginkább ezen tulajdonságai miatt gyorsan visszavittem a telefont, mondtam, hogy nem tetszik, és visszavették. Vettem helyette egy Nokia 5310-et. Ára hasonló, de messzemenőleg kezelhetőbb és testreszabhatóbb.
Marica
Nekem egy elegáns, könnyen kezelhető, rengeteg funkcióval ellátott telefon akadt a kezembe, s megvettem! Ez a Samsung D900i! Csak jót Írhatok róla, egyetlen egy rossz tulajdonságát sem véltem még fölfedezni, mert nincs! A kijelzője nagy, a színfelbontása tökéletes, a billentyűk jól kezelhetők! Az akkumulátora akkor is 4 napig bírja a terhelést, ha rádiót, hallgatok, mp4-t használok, s napközben aktívan telefonálok! Mivel memóriája bővíthető, így fényképezhetek vele míg témát találok e téren, s visszanézhetem, külön mappákba tehetem a képeket! Sőt le is kódolhatom, hogy a képekhez csak én férhessek hozzá! Aki napjainkban telefont szeretne jó áron, rádióval, mp4el, kamerával(3,6Mp), nagy tárhellyel, csak ezt a telefont tudom ajánlani, s tapasztalatból!
Csaba
Nagyon jó ez a teló ,jól jártam vele hogy megvettem,egyedűl a játékok nehéz telepitése számomra a negativum,viszont a kamerája nagyon klassz.
pele83
Jelenleg ilyen készülékem van,nagyon szeretem mert vékony és praktikus a formája.3mp-xeles kamerájával nagyon jó minőségű képeket lehet készíteni.A telefon memóriája 60 mb,ami szerintem elég nagy,sőt 2gb-ig még bővíteni is lehet.Kiváló és nagyon praktikus az fm rádióós funkciója,ami hosszabb utazáskor nagy előnyt jelent.Hangfelvevő funkciója is sokoldalúságát mutatja.Kijelzőjének jó felbontása és szinkezelése a képek minőségét teszi élvezhetővé.
zsolt
Szerintem egy nagyon jól kitlált egy telefon.nagyon jó a kamerája, illetve nagyon lenyĂ»gözött hogy az aksija is 3-4 akár 5 napot is birja.Ami még nagyon tetszett benne az a kép és a hangminősége, és elég sok mindent tud.Ajánlom mindenkinek!