Samsung SGH-B130 Mobiltelefon

Samsung - Kialakítás: Klasszikus, Memória bővíthető: Nem, Operációs rendszer: Nincs, Java: Van, Kijelzők száma: 1, Kijelző mérete: 1.5", Kijelző felbontása: 128 x 128 pixel, 3D kijelző: Nem, Fényképező: Nincs, Videofelvétel: Nincs, MP3 lejátszó: Nincs, FM rádió: Nincs, Internet böngésző: Nincs, Játékok: Van, Kommunikációs... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Samsung SGH-B130
Nagy Norbert
nem rossz teló, karácsonyra kaptam szülőktől.volt már dolgom Samsung mobillal, és sajnos ismerem a gyengéit.külsőre nem rossz mondjuk,de nem hangos, és a kijelzője is lehetne jobb.a menüje viszont szép.lehetnének jobb játékok rajta, de egy két órát el lehet velük játszani :)...vannak hibái ennek a kicsi Samsungnak, de valamiért a szívemhez nőtt :). ha valakinek kell egy egyszerű, nem drága második telefon, ez jó választás lehet.
rockisten
Sziasztok.Karácsonyra kaptam ajándékba ezt a telefont a t-mobile vágta hozzá ingyen a szüleim két elöfizus telojához.ránézésre megállapitottam hogy gagyi.Ám bekapcsolás után rá kellett jönnöm hogy egy komplett igazi telefon.Elönyei közé tartozik hogy könnyü egyszerüen kezelhetö aproság ami egy csúcsszuper szamszung tulajdonságaival vetekszik.Elképesztöen jol birja az akkumulátor nagyon jo a hálózat és sosem fagy le.Nincs benne extra funkcio ugymint kamera ,bluetotth de nagyon okos kis telefon.Aki erre a célra vesz telefont h tényleg telefonálni és sms t irni akar annak ajánlott.Hátrányai hogy beszéd közben recseg és visszhangzik és kevés smst tud tárolni csengöhangjai alig vannak hátterei szintén ám az az egy két csengöhang is durván hangosra vehetö igy biztos meghajja az illetö ha hivják.Ami engem lenyügözött az ébresztőora,ugyanis tiz külön idöpontot állithatok be és idözitő is van szoval miota megvan a telefonom sosem aludtam el.
dávid
Nagyon jó telefon!