Lányomnak vettem a telefont, fontos volt számára, hogy a telefonon legyen WiFi és divix filmek is menjenek rajta
Jó minőségű kijelző, könnyen kezelhető
Filmlejátszás egy kicsit körülményes
Fantasztikus kijelző, nagyon jó kamera, szép menürendszer, nagyon stílusos design, Div-x lejátszás.
Nagyon lassú, állandóan van vele vmi baj amiért szervízbe kell rohangálni. Nincs rajta operációs rendszer.

A kijelző nagyon szép, a telefon formatervezése tökéletes (különösen a középen található "gomb")
Kezelése egyszerű és könnyen elsajátítható...én szívesen ajánlom bárkinek.
A Jet úgy jó, ahogy van!

Eddig SE-m volt, mindenki szidta, a W580 3,5 évig használtam gond nélkül,több 1 ismerősé meghalt...3 hónapja eladtam, és ugyan olyan mint eddig volt..hibátlanul megy..
Jettel meg teljesen meg vagyok elégedve....2napot bír az akksi úgy,h 1,5 óra wifi kb. +2,5-3 óra zenehallgatás,fényerő 2-3-as, attól függ....
A nem fogadott hívásnál nekem is visszajelez később,de ha belépsz a hívásnaplóba, és ott rámész, akkor utána nem dobja ki többé(nekem)...
Engem csak 1 dolog érdekelne,hogy hogy működik rajta a GPS, szerezhető rá,vagy valami?

Az Amoled kijelző gyönyörű, szép fotókat készít az 5mp kamera Avi-Dvix lejátszó, pontos GPS, teljes Internet még töbször rendeltem is rajta...
Lasubb a Wifi mint a 3G-s internet
Kis teljesítményü akú vagy a proci sokat eszik.
A szervíz 30 nap után sem tudta megcsinálni, pedig a törvény kimondja ez után új készüléket kellet volna adniuk nekem amit a felszólitásomra sem tettek eleget!
A szervíz miadt nem vettem most samsung 13.3\"-as notebookot pedig jónak tünt.