Samsung S5560 Player Five Mobiltelefon

Samsung - Kialakítás: Érintőképernyős, Memória bővíthető: Igen, Memóriakártya típusa: microSD (max. 16 GB), Operációs rendszer: Nincs, Java: Van, Kijelzők száma: 1, Kijelző mérete: 3", Kijelző felbontása: 240 x 400 pixel, Kijelző típusa: Rezisztív TFT, 3D kijelző: Nem, Fényképező: Van, 3D kamera: Nem, Hátlapi kamera... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Samsung S5560 Player Five
laci
sziasztok, jo lenne ha valaki megirja azt hogy hogyan lehet bealitani a wifit!!!!! mert en nemtudom!!! elore is koszi
nuss
Az igaz, hogy a wi-fi-vel nem könnyű boldogulni rajt, de csak egyszer kell beállítani és megy.(csak tudni kell a sorok közt olvasni) Jó rajta minden! Nekem nagyon bejön!! :D
Előnyök:

nagyon okos, az árához képest! :)

Hátrányok:

---

TelekiGabó
Azért írok, hogy legyen itt egy olyan vélemény is, aki nemcsak szeretne egy ilyet, hanem volt is szerencsétlensége hozzá. 5 nap után vittem vissza a telefont a boltba miután megvettem. A készülék internetezéskor folyamatosan újraindult, és egyáltalán nem tudtam rábírni a wifit, hogy csatlakozzon egy hálózathoz. Ha nem netezésre használtam, akkor csak simán lefagyott. Szoftvergond lehet, de a frissítés nem oldja meg, gyárilag pocsék a telefon. Ráadásnak még annyi, hogy könnyen karcolódik - igaz ebben már láttam rosszabb samsungot.
Előnyök:

Kamera, hang, külső, egyszerű, könnyen használható rendszer.

Hátrányok:

Alkalmatlan arra, amire való - pl. internetezésre, vagy használatra.

kkiki
Én már mióta megakarom venni, ezért az árért nagyon megéri vaku,5.0 MP kamera.A hátlapja nem tetszik,de amint megveszem kicserélem egy másikra.
Előnyök:

minden jó rajta
nem drága ezért a minőségért
és persze minden más tetszik rajta (kamera, vaku stb...)

Hátrányok:

nem tetszik a hátlapja

KisPiros
Fényképezésre kiváló, és telefonként is remekül funkcionál, de a wifit el lehet felejteni, és tulajdonképpen a netet is, mert számos olyan honlap van (jellemzően blogok) amiknél egyszerűen újraindul a telefon.
Előnyök:

Könnyen kezelhető, szép telefon, jó akksival, a megszokott samsung menükkel.

Hátrányok:

Internetezésre alkalmatlan, újraindul, lefagy.

Staff
Nemsokára megveszem, és ahogy olvastam róla külföldi oldalakról elég jó kis középkategóriás telefon.A benne lévő dolgokhoz képest elég olcsó.
Előnyök:

5 megapixeles kamera, szép és tartós külső, okos, gyors.Jó fül hallgató.Kiváló hangzás.Az érintőképernyő csak akkor ismeri fel az érintést ha egy ujjal érintjük.

Hátrányok:

Nincs operációs rendszer, bár ez nem is annyira lényeges csak ide is kell írni valamit...és mivel új még kevés téma és egyéb található hozzá az Interneten.

Wulf
Szerintem is nagyon jó telefon én is ijet szertnékés ha minden igaz szülinapomra kapok is!!!
Előnyök:

wifi,5megapixel,autófokusz,blicc

Hátrányok:

nncs

15...
Nagyon jó telefon!Ilyet fogok venni.Nem sokára meg is lesz!Az árához képest rengeteg mindent tud.
Előnyök:

Van benne wi-fi
5 megapixeles a kamera
van benne auto fokusz és beépített vaku

Hátrányok:

Nincs!!!