2 hete
laci

nuss

Staff

Nemsokára megveszem, és ahogy olvastam róla külföldi oldalakról elég jó kis középkategóriás telefon.A benne lévő dolgokhoz képest elég olcsó.
Előnyök:
5 megapixeles kamera, szép és tartós külső, okos, gyors.Jó fül hallgató.Kiváló hangzás.Az érintőképernyő csak akkor ismeri fel az érintést ha egy ujjal érintjük.
Hátrányok:
Nincs operációs rendszer, bár ez nem is annyira lényeges csak ide is kell írni valamit...és mivel új még kevés téma és egyéb található hozzá az Interneten.
Wulf

15...

kkiki

Én már mióta megakarom venni, ezért az árért nagyon megéri vaku,5.0 MP kamera.A hátlapja nem tetszik,de amint megveszem kicserélem egy másikra.
Előnyök:
minden jó rajta
nem drága ezért a minőségért
és persze minden más tetszik rajta (kamera, vaku stb...)
Hátrányok:
nem tetszik a hátlapja
TelekiGabó

Azért írok, hogy legyen itt egy olyan vélemény is, aki nemcsak szeretne egy ilyet, hanem volt is szerencsétlensége hozzá. 5 nap után vittem vissza a telefont a boltba miután megvettem. A készülék internetezéskor folyamatosan újraindult, és egyáltalán nem tudtam rábírni a wifit, hogy csatlakozzon egy hálózathoz. Ha nem netezésre használtam, akkor csak simán lefagyott. Szoftvergond lehet, de a frissítés nem oldja meg, gyárilag pocsék a telefon. Ráadásnak még annyi, hogy könnyen karcolódik - igaz ebben már láttam rosszabb samsungot.
Előnyök:
Kamera, hang, külső, egyszerű, könnyen használható rendszer.
Hátrányok:
Alkalmatlan arra, amire való - pl. internetezésre, vagy használatra.
KisPiros

Fényképezésre kiváló, és telefonként is remekül funkcionál, de a wifit el lehet felejteni, és tulajdonképpen a netet is, mert számos olyan honlap van (jellemzően blogok) amiknél egyszerűen újraindul a telefon.
Előnyök:
Könnyen kezelhető, szép telefon, jó akksival, a megszokott samsung menükkel.
Hátrányok:
Internetezésre alkalmatlan, újraindul, lefagy.