Samsung S5360 Galaxy Y Mobiltelefon

Samsung - Kialakítás: Érintőképernyős, Processzor típusa: SoC/CPU: Broadcom BCM21553, GPU: Broadcom, Processzormagok száma: 1, Processzor sebessége: 832 Mhz, RAM: 290 MB, Belső memória: 160 MB, Memória bővíthető: Igen, Memóriakártya típusa: microSD (max. 32 GB), Operációs rendszer: Android, Java: Van, Előre telepített szoftverek:... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Samsung S5360 Galaxy Y
1 hete
kornél
nagyon jó mobil
qwerty a terméket itt vásárolta: nextelshop.hu
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Női kézbe való legyen.

Előnyök:

Szeretem : -)

Hátrányok:

Kicsi a képernyő, a kisujjammal tudok csak gépelni vele.

Zolyy
Végülis egy nagyon jó telefon!!És megéri az árát is!!Szerintem ez az egyik legjobb Samsung telefon!!
Előnyök:

Sok van,mert nagyon sok az alkalmazás!!Én is ajánlani tudom,mert meg vagyok vele elégedve!!

Hátrányok:

Nincsenek rajta játékok és hamar lemerül,ha sokat használom!!

Szinkron
Hát nem nagyon éri meg, legalábbis nekem nem tetszik.
Előnyök:

Viszonylag alacsony ár.

Hátrányok:

Egyébként elég rossz.

ZERGI
Most már tapasztaltabb vagyok, majdnem 3 hónapja van meg a telefon de én még mindig azon a véleményen vagyok hogy nagyon jó !
Előnyök:

Továbbra sem akad, nemrég kb 20 játékot raktam rá, amik kiválóan futottak és a telefon nem lassult le kicsit sem a sok alkalmazás miatt . A RAM tökéletesen megfelel időnként nem árt tisztítani ! Az aku megkímélt állapotban egy kis játék ,zsebben lógatás, óranézés mellet nálam 71-72 órát bírt egyhuzamban ami az eddigi rekordom .

Hátrányok:

Végül kiderült hogy nekem a kamera nem szükséges tehát a 2MP nem zavar annyira . A képernyő felbontás még mindig nem nagyon zavar de egyre inkább úgy érzem egy nagyobb sokkal jobb lenne . Az aku nagyon hamar lemerül ami kicsit idegesítő fél 1 óra játék után mehet a töltőre bár megkímélt állapotban elég jól bírja .(fentebb írtam meddig)

Éva
Egy hete vettem, elég jól tudom már használni. Menüje nem bonyolult, de mégis elég sokat tud.
Előnyök:

Nekem fehérben van (az nőiesebb) és nagyon elegáns megjelenésű, de ugyanakkor kisebb a mérete és könnyebb is, mint a gio, vagy a jóval nagyobb mini. :)
Az ára reális, az ugyanilyen okos telók között olcsóbb kategóriának számít, de hangsúlyozom, hogy ugyan azt tudja!

Hátrányok:

A kamerája lehetne nagyobb 2 megapixelnél, mert azért annyira nem olcsó.... A 3 éves telefonomon is 2 megapixeles kamera volt, de azt 990-ért vettem, 3 éve!!
Szóval elvártam volna egy okostelótól, hogy ,,normális" képet tudjak vele készíteni. Ezzel ugyanis nem lehet!!

durcnyusz
Szerintem nagyon jó kis telefon, csak ajánlani tudom én is.
Előnyök:

Gyors, és strapabíró :)

Hátrányok:

Inkább adnának adatkábel helyett fülhallgatót .

ZERGI
Nagyon jó telefon szerintem megéri az árát ! Teljesen megvagyok vele elégedve .
Előnyök:

Azért ajánlom mert gyors és sok alkalmazás kiválóan fut igazi Android !

Hátrányok:

A kamerája gyenge és a kijelző felbontása is lehetne nagyobb . De ezen felül kiváló telefon !

Kis Gabec
A lényeg az volt, h androidos telefon legyen, tudjak rajta wifizni és remélhetőleg ne menjen tönkre 1hónap alatt.
Előnyök:

Szép, gyors, tud mindent amit egy ilyen fajta telefonnak tudnia kell. Korrekt a hozzá kapott 2gigás kártya, szóval csak ajánlani tudom annak, aki nem akar 40ropi fölé menni. Én nem is mentem és sztem megérte.

Hátrányok:

Az akku,ha nagyon használom, 1 nap alatt lemerül( de ahogy tudom, ez minden androidosnál jelen van)

martin
Szerintem válaszd ezt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tök jó!
Előnyök:

Azért ajánlom mert nem akadozik.Sok mindent tud, és jó.

Hátrányok:

Nyomi a az alapháttér, de amúgy jó.