Samsung i8000 Omnia II Mobiltelefon

Samsung - Kialakítás: Érintőképernyős, Processzor típusa: SoC/CPU: Samsung S3C6410, Processzormagok száma: 1, Processzor sebessége: 800 Mhz, RAM: 256 MB, Belső memória: 8192 MB, Memória bővíthető: Igen, Memóriakártya típusa: microSD (max. 32 GB), Operációs rendszer: Windows Mobile, Java: Van, Előre telepített szoftverek:... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%

0 %

8.3 %
Leghasznosabb vélemény
2012.01.25
Előnyök:

Nagy kijelző, gyönyörű színek, rezisztí kijelző létére szi...

Hátrányok:

Operációs rendszer. WinMo helyett Androiddal tökéletes lenne. H...

Minden vélemény - Samsung i8000 Omnia II
Senkifia
Egy éve használom. Nagyon meg vagyok vele elégedve. A telefon ár-érték aránya nagyon jó. Az operációs rendszer (WinMobile) már hagy kívánnivalót maga után sajnos. De a telefon ettől még jó :) azért nem árt,ha az ember utánaolvas,mit hol kell piszkálgatni,hogy még tökéletesebb legyen a dolog. pl temporális fájlok felgyülnek egy idő után,foglalják a tárhelyet, a RAM-ban maradnak futó programok,ha nem állítja be külön az ember,hogy az "X" gomb ne csak lecsukja, de zárja is be a programot. És ugye kismillió háttérben futó progi lefagyasztja a telefont egy idő után. Szóval mint mondtam: érdemes picit érteni hozzá, akkor pont jó.
Amúgy az üzemidő teljesen jó,közepesen nyomogatva 3napot is kibír.Ha közben le-fel töltögetünk PCre kapcsolódva, töltődik az akku, úgyhogy nem is vesszük észre,hogy merülne le.
Érintőképernyője,bár rezisztív, elképesztően érzékeny, szinte kapacitívnak tűnik.
Fényes ujjlenyomatgyűjtő hátlapjait nem értem a Samsungnak... HTC matt,puha gumiszerű műanyagjai sokkal minőségibbek. de ez csak részletkérdés.
Összességében jó telefon. Androiddal tökéletes lenne.
Előnyök:

Nagy kijelző, gyönyörű színek, rezisztí kijelző létére szinte kapacitívnak vélhető. Nagyon jó minőségű fényképek,főleg természetes fényben.Ha az ember szereti piszkálni a telefonját,ezt aztán lehet. Kismillió ROM, viszonylag szép kezelőfelületek. De azért utána kell olvasgatni,hogy ne legyen idegesítő egy idő után(lefagyás,mert a háttében futnak be nem zárt programok, megtelik "szeméttel",temporális fájlokkal a tárhely,stb...)
HD videót lehet készíteni vele,tökéletes minőségben ,ahhoz képest,hogy telefon. Filmeket szaggatás nélkül lejátszik.

Hátrányok:

Operációs rendszer. WinMo helyett Androiddal tökéletes lenne. Ha az ember nem nagyon érti,csak használja, egy idő. Fényes ,ujjnyom gyűjtő hátlap. Flah player hiánya. Utólag telepített winmo-s flash lite sem oldja meg a problémát teljesen.

stalker
Hibáitól eltekintve jó készülék tényleg minden az egyben teló
De csak annak ajánlom aki ismeri a WM rendszert
és annak sajátosságait
Előnyök:

A 3.7" AMOLED kijelző gyönyörű képet ad
A zenelejátszó nagyon jól szól
DIVIX Támogatás, felirat kezelés
TV-Kimenet
Nagy tárhely+bővíthető

Hátrányok:

Windows mobile 6.5 (rengeteg hibával)
Fagy és lassú
Rezisztív touchscreen
A GPS nagyon lassan talál műholdat
Kevés alkalmazás érhető el

Herczeg
Sziasztok!Kb. egy hónapja vagyok egy ilyen telefon tulajdonosa és meg vagyok vele elégedve!Aki nagyon gyors telót akar és az iphone a kedvence az szerintem ne ilyet vegyen, de aki egy pár gyengeséget el tud nézni, az nagyon fogja szeretni!:) Ajánlom hozzá az SPB nevű programot, ami nagyban megkönnyíti a kezelését és szebb is lesz!(a gyári kezelőfelület nem valami jó szerintem)
Előnyök:

Szép kijelző (3.7"),a kijelző jól "veszi" az érintést,jó kamera,erős vaku,erős akkumlátor,nem lassú,divx lejátszás,office támogatás stb.

Hátrányok:

Az alap kezelőfelülettel nem vagyok megelégedve!,helyenként lehetne kicsi gyorsabb.

adrián
Nem venném meg!
Előnyök:

Nagy a memoria!

Hátrányok:

Lassú,lefagy,állandóan a sim kártyás netet használja a wifi kejett!

szikra
Sziasztok!Tudtok már esetleg biztos megoldást hogy van e jól működő Android rendszer erre a PDA ra??
P.Miklós
Az iphone 3-nál szerintem jobb, a 4-et megveri a galaxy s és még olcsóbb is! Kell ennél jobb?!
Előnyök:

A gyönyörű, amoled kijelzőtől élmény a képnézegetés, amit 2 ledvakus és 5.0mp-es kamerával készítesz. Videókat szerkeszthetsz, és felrakhatod a facebookra ingyen a wifi segítségével! Vagy ha külföldön jársz és eltévedsz segít az igo hazatalálni! Windows 6.5-re sok alkalmazás letölthető és elég a 8-gb belső memória, még bővíthető is!

M.Péter a terméket itt vásárolta: viptechnika.hu

A 2 év garancia és a jó ár volt szimpatikus.

Előnyök:

Teljes tartozékkal adták a telefont,a meghirdetett ár valós volt.

Hátrányok:

Nincs ilyen.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: edigital.hu

Okos mobiltelefon.
Windows op. rendszer.
Nem a legújabb, de megbízható.
Ár < 100000 Ft.
Nav. rendsz. autóban is használható.

Előnyök:

Kicsi, jó fényerejű, jó felbontású.

Hátrányok:

Ujjakkal a bevitel sokszor problémás.
Az Inter Write hibásnak tűnik. (a \" - \" elvl./kötőjel nem működik.

dav2879
Az iphonennál sajnos nem jobb az összes exkluzív játék azon található no meg Androidon is nem pedig a windows mobilon, egyedül az 5megapixeles kamera ami jobb a 2megapixeles iphoneokénál, ügyködéseimnek hála a windows mobilt sikerült egy nap alatt többször is kifagyasztanom és kiakasztanom a telefon hardwere ezektől függtelenül jó, azt hiszem az Android rendszert fogom rápakolni azzal járok a legjobban, sokkal több a jó 3D-s játék van arra, és gyorsabb is mint a Microsoft rendszere, szóval egy + a telefonnak de egy hatalmas nagy -, a windows mobil 6.5 rendszernek !
Előnyök:

Annyival jobb az egy árban lévő iphonnál hogy 2 helyet 5 megapixeles kamerája van.

Hátrányok:

A termék Windows mobile oprendszere egy nagy negatívum lassú és ezer sebből vérzik, azoknak akik komolyabban ki szeretnék használni a hardwert azok az op.rendszert úgyis lecserélik Androidra vagy Linux Ubuntura :) , az átlag felhasználó aki csak netezésre meg fényképezésre használja annak viszont teljesen mindegy.

András a terméket itt vásárolta: 220volt.hu

Érintőképenyő, nagy kijelző, nagy memória.

Előnyök:

Nagyon szép a kijelzője, jó a kamerája és még sorolhatnám holnapig.

Hátrányok:

Ilyet még nem találtam.