Megbízhatóság, Küllem, Könnyű kezelhetőség, TUDÁS.
Szép-megbízható-okos-az akkumulátora kiváló!
A készülék hátlapja fényes műanyag, sérülékeny, könnyen karcolódik.

A legfontosabb hogy legyen qwerty billentyüzet, az ár-érték arány és a márka is fontos volt, mivel több Samsung termék van már a háztartásban és igen elégedettek vagyunk velük. Remélten, hogy a telefonjuk is olyan jó minőségű mint az egyéb elektronikai termékük.
Tökéletesen elégedett vagyon a telefonnal. Mindent tud, amit a minden napokban használok. Az angol szoftver ellenére könnyű a kezelése, egyértelmű menüje van. A feltöltés után majdnem egy hétig folyamatosan működik átlagos használat mellett. Nagyon szeretem a billentyűzetét. Bár nem fényképezőgép helyett vettem, de annak sem utolsó.
Aki a feje helyett akar ilyen telefont venni, az biztosan hosszasan tudná a hiányosságokat sorolni. Én csak telefonálni szeretnék. Nekem tökéletesen megfelelő és elégedett vagyok vele. Nem igazán tudnék semmit mondani, ami hiányzik belőle.

Legfontosabb szempont az volt, hogy dualsim telefon legyen, egyszerre 2 sim-kártyát is tudjak használni. Második szempont az volt, hogy ne legyen érintőképernyős, a hagyományos külső megbízhatóbb. Harmadik szempont zene hallgatásra is alkalmas legyen, és ehhez kapcsolódik a bővíthető memória.
Eddig nem volt semmilyen gondom a termékkel, könnyen megtanultam használni. Sokáig bírja az akkumlátor ritkán kell tölteni.
Egyik hátránya, hogy az időkijelző egysége igen kicsi, és a nem fogadott hívásokat csak akkor veszi észre az ember ha kioldja a billentyűzárat, máskülönben láthatatlan.

Nekem fontos volt a dual készülék, ill. fontos lett volna a qwert. billentyű sajna magyar menüvel még nincs.
samsung gt-b 7722 vásároltam, mert c3222 sajna nincs magyarítva. Vélemény egyenlőre annyi, ékezetek nélkül irja az sms.t. bár lehet ez még beállítási hiba.
ékezet nélküli magyar sms írás menü. Kicsit lassúnak tünik, sgh-d780 as volt elötte ahoz képest nagyon jó.