Samsung B5722 Mobiltelefon

Samsung - Kialakítás: Érintőképernyős, Memória bővíthető: Igen, Memóriakártya típusa: microSD (max. 8 GB), Operációs rendszer: Nincs, Java: Van, Kijelzők száma: 1, Kijelző mérete: 2.8", Kijelző felbontása: 240 x 320 pixel, Kijelző típusa: Kapacitív TFT, 3D kijelző: Nem, Egyéb kijelző tulajdonságok: 262 ezer színárnyalat,... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Samsung B5722
1pocok2 a terméket itt vásárolta: nextelshop.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

két simkárgyás, könnyű kezelhetőség,méret, ár

Előnyök:

logikusan használható menü,e-mailek megnézése, ár/érték jó

Hátrányok:

értintőképernyőknél rövid aksi idő, ha a funkciókat leírnám amiket hiányolok akkor 250000 ft-ba kerülne.

Bencze Zita a terméket itt vásárolta: mobilprofi.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Amikor a telefonok közt böngésztem,elsősorban Samsung és Nokiákat kerestem. De végül is a Samsung mellett döntöttem,mert többet tudod és a külseje is megnyerőbb volt és persze sikerült találnom a kedvenc színembe is.

Előnyök:

nagyon jó , kis megbízható telefon. Én maximálisan megvagyok vele elégedve.

Hátrányok:

Hátránya nincs

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: nextelshop.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Kezelje a 2sim-kártyát egyszerre,folyamatosan,3mP kamera,legyen benne, lehessen internetezni rajta.

Előnyök:

jól működik. tökéletesen megfelel az elvárásaimnak.
Egyszerre,folyamatosan kezeli mind a 2 sim-kártyát!
kamerája egész korrekt.
netes oldalakat behozza szépen...

Hátrányok:

nincs

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: nextelshop.hu

Dual sim kártya.

Előnyök:

Jól kezeli a két kártyát.

Hátrányok:

Nem működik a Hívó adati beállítás.

fordpeter a terméket itt vásárolta: nextelshop.hu

Dual Sim

Előnyök:

Jól kezeli a két kártyát,alap funkciókat tudja amit egy átlag embernek kell.

Hátrányok:

Akku nem birja sokáig, igaz most két telefon helyet dolgozik egy.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: gsmline.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Dual Sim-es telefont kerestem, jó minőséget, olcsón.

Előnyök:

Jól működik, amire használom arra tökéletesen megfelel. Korábbi telefonom kikapcsoltat jelzett amikor a másik sim kártyán beszéltem, ez a készülék jelzi a másik szolgáltató hívását.

Hátrányok:

Nincsen

T. Peti
Sziasztok !

Idegesített, hogy én végig kellett járjam ezt az utat, hogy végre megoszthassam veletek mi is a külömbség egy C3212-es dual sim-es vagy 5212-es készülék és egy B5722 vagy 7722-es készülék között ! Az óriási külömbség az, hogy az 5722 és 7722-es készülék azonnali hálózatválasztással rendelkezik, nem úgy mint a másik két társa (c3212 5212) melyeknél a készülék újraindítása szükséges ! Tehát kb. 1 percet kell várni rá, mire újraindul és csak utána lehet vele telefonálni ! Persze az olcsóbb dual sim-esek is tudnak egyszerre hívást és SMS-t fogadni. Akinek kevés az ideje az 1perc is sok lehet ... vagy sürgős eseteknél,amikor telefonálni kell... ezért is ajánlom ezt a készüléket, valamint a B-5722 kívűl a 7722-es készüléket melyben még wifi is van !
Előnyök:

csak annak ajánlom ezt a készüléket aki sokat használ két SIM-et avagy 2 telefont egyszerre ! Tehát nem kell két telefont hordania magával (pl. céges és magán) hanem végre egy telefon húzza az ember zsebét csak !

Hátrányok:

Nagyon keveset tud a többi felső kategóriás samsung készülékkel ellentétben, de ebben a készülékben csak az a lényeg, hogy dupla SIM férőhely rejtőzik benne.

dorina
Egy középkategóriás telefon,nem rossz (benne van aminek egy átlag telefonnak lennie kell),viszont ilyen plusz dolgokra (facebook,wifi stb...)ne számítsatok!Én nem venném meg, de mondom aki középkategóriás telefont akar és tetszik neki, nyugodtan vegye meg. Árban sem olyan rossz
Előnyök:

már leírtam feljebb

Hátrányok:

már ezt is leírtam