Samsung B5512 Galaxy Y Pro Duos Mobiltelefon

Samsung - Kialakítás: Érintőképernyős, Processzormagok száma: 1, Processzor sebessége: 832 Mhz, RAM: 384 MB, Belső memória: 160 MB, Memória bővíthető: Igen, Memóriakártya típusa: microSD (max. 32 GB), Operációs rendszer: Android, Java: Van, Előre telepített szoftverek: Polaris Office, Kies, Kijelzők száma: 1, Kijelző mérete: 2.6",... Tovább
Minden vélemény - Samsung B5512 Galaxy Y Pro Duos
mr_muu
olyan telefont szerettem volna ami: qwerty+wlan+android+dual sim képes ez volt az egyetlen ami szóba jöhetett!
megvagyok vele elégedve! 2 napot bír az akksi, pedig céges telefonként sokat használom, android op. rendszer miatt könnyen tudok rá bármit telepíteni. nagyon jó választás volt
Hátrányok:

nincsenek ékezetes betűk a billentyűzeten

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: ujgsm.hu

Qwerty billentyűzet + érintő képernyő, wifi, android, dual sim... Számomra abszolút kielégítő a telefon tudása. Ami leginkább sarkallt a készülék megvásárlására, az az, hogy qwerty-s és dual sim-es.

Előnyök:

Az egész készülék úgy ahogy van jó. Legalábbis az én igényeimnek megfelel. Szeretem ezt a telefont. Fel lehet sorolni számtalan tulajdonságát, de arra ott van a leírás a készülékről. Tényleg meg vagyok elégedve vele.

Hátrányok:

Az akkumulátor 1-2 napnál tovább nem bírja (használattól függően).

Balázs a terméket itt vásárolta: ujgsm.hu

2 kártyás okostelefon jó kamerával

Előnyök:

semmi

Hátrányok:

egyszerre nem használható a két kártya

Mártonka a terméket itt vásárolta: nextelshop.hu

Okostelefon, dupla sim kártya használattal, érintőképernyőn kívül rendelkezik Qwerty billntyűzettel, ezek voltak a főbb szempontok. Pont úgy néz ki mint egy Blackberry, de ahhoz képest olcsóbb.

Előnyök:

A Samsung véleményem szerint az egyik legmegbízhatóbb márka.

Hátrányok:

Sajnos nincs benne ékezetes billentyűzet. A kamerával a legjobb felosztást választva, nem lehet zoomolni.

Olivér a terméket itt vásárolta: nextelshop.hu

Dual SIM, Wi-Fi, Android, qwerty billentyűzet,

Előnyök:

Végre nem kell 2 telefonnal futkoznom. Elég nagyok a billentyűk, mégis bele fér a kezembe. Gombal gyorsan, és egyszerüen lehet válltani a 2 sim között. Le lehet rakni gombal, nem kell a sötét képernyővel szorakozni,

Hátrányok:

1-max. 2 napon belül lemerül.

Peti a terméket itt vásárolta: ujgsm.hu

2 sim kártya támogatása, qwerty billentyűzet, android operációs rendszer.

Előnyök:

2 sim kártya támogatása, android operációs rendszer, jó dizájn, jó márkanév.

Hátrányok:

Néha furcsán viselkedik, belassul, néha újra kell indítani, mert nem lehet elérni az egyik SIM kártyát.

povy a terméket itt vásárolta: ujgsm.hu

Tömören ezért választottam a készüléket:
- Dual sim, hogy ne kelljen céges és privát kártya miatt 2 telefont hordanom
- Android 2. 3, a rengeteg program miatt, amit letölthetek a netről
- Qwerty billnetyűzet, nagyon sokat emailezek a telefonról...
- GPS, szinte mindig használom, ha utazom (nyilván nem ismert helyekre)
- WiFi, Otthon és a munkahelyen is folyamatosan megy...
- szabvány USB töltő
- Magyarországi garancia.
Valahogy nem volt kedvem kínai import terméket vásárolni, bár szerintem ezt is Kínában rakják össze. Előtte egy Nokia e72-t nyúztam majdnem 2 évig. Azzal nagyon elégedett voltam és ahhoz hasonló, de dual sim-es telefont szerettem volna. A Samsung termékekkel általában meg vagyok elégedve.

Előnyök:

Sokan írták, hogy a telefon egy idő után lelassul és nem fogadja az képernyő megérintését. Ez nálam nem jelentkezett, bár én naponta többször is ürítem a telefon memóriáját.

A NET nagyon gyors rajta, nagyon jó az email felület is. Egyszerű kezelhetőség. A hívások fogadása és befejezése sem probléma. Valaki írta, hogy nem tudja letenni a "véletlen kezdeményezett" hívásokat illetve a fogadott hívást. A bekapcsológomb esetén be lehet állítani, hogy megnyomása esetén befejezze a hívást. Ez nagyon jó. Csak el kellett volna olvasni a menüben a szép magyar mondatokat...
A GPS is tűrhető, bár a Nokiáéval összehasonlítva a navigáció gyenge és lassú is, de megfelelő programot töltve rá egy szintre hozható azzal.

Ha valakinek kérdése van, szívesen válaszolok...

Hátrányok:

1 nap alatt lemerül az akkumulátor, bár nyaraláskor kikapcsolva a WiFi-t és a GPS-t no meg a szinkronizációt, máris 2 napot bírt az akkumulátora. Szóval töltő mindig legyen kéznél.

cs09joja a terméket itt vásárolta: ujgsm.hu

Dual SIM egyidejű kezelésére alkalmas okos telefont kerestem jó áron. Fontos volt a QWERTY billentyűzet, illetve hogy ne csak az érintőképernyőn lévő "gombokkal" lehessen használni.

Előnyök:

A leírásnak megfelel a készülék, nagyon praktikus a SIM kártyák váltása egy gomb segítségével. A billentyűzet könnyen kezelhető, sms illetve email írásához tökéletes. Az elvárt SAMSUNG minőséget hozta a telefon.

Hátrányok:

Az egyetlen hátrány, hogy a billentyűzet nem magyar, így az ékezetes betüket nem tudja leírni. Ez az sms-nél lehet probléma.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: nextelshop.hu

Két kártyás, szélessávú internet lehetősége, androidot még nem ismertem, de előnynek éreztem

Előnyök:

Az igényeimnek alapjaiban megfelelő

Hátrányok:

Nagyon alacsony akkumuláor üzemidő, használat mellett szinte naponta kell tölteni. Néha nagyon belassul, nincs semmi reakció, aztán egyszerre végrehajt több műveletet. A híváskezelés az érintőképernyőn megbízhatatlan, sokszor úgy hívtam fel embereket, hogy nem is akartam és a hívást megszakítani is kész művészet, ha egy kicsit elnyomom a menüt