Samsung B2710 Xcover 271 Mobiltelefon

Samsung - Kialakítás: Klasszikus, Memória bővíthető: Igen, Memóriakártya típusa: microSD (max. 16 GB), Operációs rendszer: Nincs, Java: Van, Előre telepített szoftverek: Office dokumentum olvasó, PDF olvasó, iránytű, Kijelzők száma: 1, Kijelző mérete: 2", Kijelző felbontása: 240 x 320 pixel, Kijelző típusa: TFT, 3D kijelző: Nem,... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%

8.3 %

0 %
Leghasznosabb vélemény
2012.02.19
Előnyök:

Strapabíró Hosszú készenléti idő Meglepően nagy hangerő ...

Hátrányok:

Nem lehet mozgó hátteret állítani. Rossz a felbontás, 3 tém...

Minden vélemény - Samsung B2710 Xcover 271
Kovács Nándor Viktor
Én kissé leírnám, a telefont. Nekem abszolút csalódás! Az elődjéről váltottam át erre, és teljes kudarc! Nagyon strapabíró, tény, de pl 1talán nem kezel GIF formátumot!!! Érthetetlen! A fényképező - Videó felbontás fix! Felejtsd el hogy állítod! A menürendszere mobilabb, modernebb, de pl. nincs téma szerkeztő, adott 3 téma és kész! Méreteiben pedig nagyobb, mint az elődje! Nálam egy 2est kapott! A hangereje csúcs szuper, a képfelbontásról ez finoman szólva sem mondható el!
Előnyök:

Strapabíró
Hosszú készenléti idő
Meglepően nagy hangerő
Elődjéhez képest modernebb stílusú

Hátrányok:

Nem lehet mozgó hátteret állítani.
Rossz a felbontás,
3 téma adott, szerkeztő nincs.
Kamera - videó felbontás fix, nem állítható.

T.Zsolt a terméket itt vásárolta: nextelshop.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Strapamobil. Víz, ütés és karcállósága. A készenléti és a beszélgetési idő extrém hossza. A hasonló konkurens termékekhez képest kedvezőbb ára.

Előnyök:

Anyag minőség jó, fogása kellemes. Készenléti és beszélgetési idő hossza. Billentyűzet nagy, nyomáspontja jó. Víz, ütés és karcállóság. Led lámpa.

Hátrányok:

Hívás felvételekor oldja a billentyűzárat, befejezéskor újra kell zárni a billentyűzetet. Zárt billentyűnél működik a lámpa kapcsolója. Kicsi kijelző, oldalról nézve homályos.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: nextelshop.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Strapabíróság, egyszerű kezelhetőség, hálózatfüggetlenség, 4 sávos legyen.

Előnyök:

Bírja a strapát, felismeri a kocsim a telefon előkészítése. :)

Hátrányok:

Eddig nem tapasztaltam hátrányokat.

Jóker a terméket itt vásárolta: nextelshop.hu

Vízálló ütésálló

Előnyök:

Tökéletes

Hátrányok:

Nincsenek

Bármy Áron
Egy nagy nehézipari vállalat vezető beosztású alkalmazottja vagyok.
Munkaeszközöm a telefon, ezért azt ingyen kapom, és indoklás nélkül akkor cserélem, amikor akarom. Munkám nem zár az irodába, mostoha körülmények között terepen is állnia kell a telefonnak a sarat. Nagyon sok telefont próbáltam, mondhatni teszteltem; volt, amelyik a következő aksi töltést sem érte meg. Aztán rátaláltam erre.
Előnyök:

Ez tényleg bírja a gyűrődést. Itt a por-, víz- és ütésállóság nem pusztán üres szavak.
Tökéletes vétel, kristálytisztán hallok, és hallanak. Nem ismeri az árnyékolás kifejezést, aki ezt használja.
Az akkumulátor is teljesen rendben van. Heti egy töltés, ezt kevés telefonom tudta eddig.
Férfi kézre álló, méretes gombok.

Hátrányok:

A kijelzője gyengécske. Erős napfényben szinte semmit nem lehet leolvasni rajta. Ettől láttam már jobbat.
A lámpa időnként bekapcsol a zsebemben.
A lámpa lehetne a kamera mellett, és akkor lehetne vaku.
Karcolódik rendesen. Mondjuk ez csak esztétikai szempont, ami engem nem érdekel.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: gsmline.hu

munkatelefon

Előnyök:

inteligensebb készülék

Hátrányok:

nincs

juhostt a terméket itt vásárolta: gsmline.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Por és cseppálló, strapabíró, gps legyen benne

Előnyök:

a gps gyors, jó felbontású a kamera, adatkábelről lehet tölteni az akksit.

Hátrányok:

Rossz szövegbevitel mindenütt. (nem csak sms) Programokban szövegbevitelkor nem lehet törölni karaktert. A t9 csak pár helyen érhető el.

Joannes
Igazi meglepetés számomra az anyaghasználat, és az összeszerelés minősége azontúl,hogy én csak egy igazi "outdoor" telefont kerestem
Előnyök:

Kiváló akksi, iránytű, lépésszámláló ,Google térkép,elemlámpa. Nagyobb túrákhoz is nagyon jől használható.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: gsmline.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Strapabíró telefon és sokat bírjon az akksija.

Előnyök:

Rengeteget telefonálok, emellett is egy hétig bírja a telefon egy töltéssel. A zseblámoa tökéletesen használható pupillalámpaként.

Hátrányok:

Magasabb felbontású kamera.

Kacsora Ramon a terméket itt vásárolta: gsmline.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

A munkámhoz kellett egy olyan telefon amit nem kell sajnálni ha poros lesz.

Előnyök:

Csak nézzünk meg egy hagyományos telefont beleesik a vízbe annyi! Itt ez nem probléma. Vagy ha leesik nem törik el.

Hátrányok:

wi-fi nincs benne amúgy egy tökéletes megbízható telefon csak ajánlani tudom!!!