Nokia X6 16GB Mobiltelefon

Nokia - Kialakítás: Érintőképernyős, Memória bővíthető: Nem, Belső memória: 16384 MB, Operációs rendszer: Symbian, Processzormagok száma: 1, Processzor sebessége: 434 Mhz, RAM: 128 MB, Kijelzők száma: 1, Kijelző mérete: 3.2", Kijelző felbontása: 360 x 640 pixel, 3D kijelző: Nem, Fényképező: Van, 3D kamera: Nem, Fényképező... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!

Vélemények - Nokia X6 16GB

Nem tetszik Tetszik
1 2 3 4 5
Vélemény elküldése

Összes vélemény

Rácz Patrick a terméket itt vásárolta: nextelshop.hu

nagy belső memória, érintőképernyő

Előnyök:

wifi van benne így ahol van wifis hálózat onnan netezni is lehet. A nagy memória miatt nem lassul a telefon

Hátrányok:

az akkumlátor típusa, nincs benne infra

stenge zoltán a terméket itt vásárolta: nextelshop.hu

volt már ilyen telefonom előtte de az érzékeny kijelzője miatt eladtam és vettem x3 02-est.utána elkezdett hiányozni a kamerája ,az autófókusz,a zenelejátszása,a gps,és a tudása a netezés -hez,e-maiezés,és a kinézete.így újra vettem egyet és megbarátkozok inkább az érintőkijelzővel mert nagyon hiányzott és szerettem ezt telefont

Előnyök:

szép formás nem nagy darab mint némelyik társa.kamerája nagyon szép képeket csinál még ilyen kezdő kezében is,kijelzője nagyon szépen vissza adja a képeket videókat.autófókuszos vakus.zenelejátszója nagyon szépen szól. és a nagy tárhelye.

Hátrányok:

kicsit sok az almenü,mikor keresek valamit.androidhoz képest elég lassú.lehet vele azért netezni de picit lassú.gps-t nem igen sikerült kivárnom ezért kollégám tett rá garmint azzal semmi gondom gyorsan tökéletesen működik.

Videók - Nokia X6 16GB

Küldj be te is videót!

Nokia X6 16GB
videó beküldéséhez másold be a YouTube-ról a beküldeni kívánt videó internetcímét.