Nokia N95 2Gb Mobiltelefon

Nokia - Kialakítás: Szétcsúsztatható, Memória bővíthető: Igen, Belső memória: 2048 MB, Operációs rendszer: Symbian, Processzormagok száma: 1, Processzor sebessége: 332 Mhz, RAM: 64 MB, Kijelzők száma: 1, Kijelző mérete: 2.6", Kijelző felbontása: 240 x 320 pixel, 3D kijelző: Nem, Fényképező: Van, 3D kamera: Nem, Fényképező... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!

Vélemények - Nokia N95 2Gb

1 2 3 4 5
Vélemény elküldése

Összes vélemény

Majesty74
Most vettem (32.000 Ft) használtan egy ilyen kszüléket és nagyon tetszik. A tudása nagyon magas. és kimondottan férfias készülék szerintem.
Előnyök:

Nagyon sok mindent tud és rugalmas Op. rendszere van.

Hátrányok:

Még használtan se olcsó

Bagesz
A NOKIA N95 egy stílusos és könnyen kezelhető mobiltelefon és az én tetszésemet könnyen elnyerte sok dolog miatt.Az egyik dolog,amikor a menüben keresgéltem megakadt a szemem egy új menü elemen,méghozzá a Kijelző elforgatása opción belül az Automatikus opción. Ki is választottam, fogalmam sem volt hogy ez mit is jelent. Aztán ahogy állítgattam be a telefont véletlen kicsúszott a kezemből és elfordult 90 fokkal a telefon, ebben a pillanatban a kijelzőn a kép is elfordult vízszintesbe, úgy mintha lecsúsztattam volna a kijelzőt a multimédiás gombok eléréséhez.Ez a giroszkópos dolog zseniális,ahogy egész készülek is.Nagy memória,kézre álló gombok,nagy képernyő,mindenkinek csak ajánlani tudom. :)
azsu
Tipikus pasitelefon. :) Akkora mint egy kissebbfajta szendvics -> 120 g. (Ez biztosan azért van, mert minden lehetséges funkciót belegyömöszöltek) Tetszik a belső, tipikus Nokia, sok újdonsággal bír, van benne GPS, rádió, kamera. Kezelése könnyű, egyszerű. Kissé keveset bír az akksija (4 óra). Slide megoldás, hasonlóan mint a csúszkás telefonoknál ez is erőteljes koptatást eredményez a billentyűzeten. Számomra olyan soknak tűnik, lehet hogy a nagyságából adódik az ellenszenvem iránta, de egy szép kifinomult telefonban mindez a tudás jobban mutatna. :) pl. N 5800 XPress Music. Az magasan viszi a pálmát :)
ETO\'Omi
Egyik haveromnak van ilyen telója! Nekem nagyon tetszik. A kamera nagyon jó. Az 5 Mpixeles kamera nagyon szép képeket csinál! A kamera-védő is nagyon jó, mert nem sérül és nem porosodik a lencse! A Wi-fi és a GPS is nagyon hasznos szerintem!
hajny86
a barátomnak van ilyen készüléke már több mint egy éve használja és nekem nagyon tetszik lefagyás nem jelentkezett a készüléknél egyszer nem erzékelte e memóri kártyát de azt kivéve majd újra behelyezve már tökéletesen működött de ezt a problémát mar több nokiánál észrevetem a keszülek nagyon jo a képek anit készit jo már többet kinyomtattunk még fotósnál is es tökéletes minőségü a videó felvétel ténylegesen dvd minőségű bár azt irják rá hogy 2gb-ig bővithető a memória kipróbáltuk 8gb is működött csak nagyon lelasitotta a programokat én csak ajánlani tudom mindenkinek az n 95öst
berty79
én ezt a telefont használom és teljes mértékben meg vagyok vele elégedve bár a gps lehetne gyorsabb elég nehezen talál műholdat legalábbis a gyári nokia programmal igy van a kamerája nagyon jó több általam készitett kép lett kinyomtatva és nagyon jól sikerültek nálam a készülék lefagyása sem jelentkezett bár én az aktuális frissitéseket mindig alkalmazom rá és csak a hivatalos honlaprór töltöm le az uj firmwaret és müködik rendesen minden program én mindenkinek csak ajánlani tudom a készüléket bár nem olcsó figyelem megjelentek a piacon hamis n95ösök amiknek például sima vga kamerája van mindenki figyeljen ezekre nehogy átverjék.
Hami
Négy hónapja van meg ez a mobiltelefon, igaz nem innen vásároltam, de a véleményem, hogy nyugodt szívvel ajánlom annak, aki ilyen kategóriájú telefont szeretne. fantasztikus.Igazi multimédiás mindenes.Minden megvan benne,amit el lehet várni ebben a felső kategóriában egy Nokiától.Ezzel a telefonnal megint bebizonyították a finnek,hogy magasan ők a legjobbak!!!! Híbája van pár, de megszokható, nem zavaró: csuszka ill : lötyögés oldal írányu mozgással nem vagyok teljesen elégedett. Ezt leszámítva tökéletes választás volt.
adde_
Sziasztok nekem mar egy fel eve h egy N 95-osom vamn de el kell mondanom h megerte az aratcsucs ez a tello nekem bejon meg mindig
Gábor
Nagyon szeretem ezt a telefont. A csúcs, amikor a telefonon keresztül a tv-n a youtube megy, amit a család wireless lanjáról táplál. Szép fényképeket és videokat (tényleg dvd minőségű) készít. A régebbi mobil windowsos telefonom után felüdülés a symbian oprendszer, ezen eddig minden elsőre működött. A demó 3d-s játékok lenyűgözők.
És hogy legyen negatívum is: a csúcs technológiát a nokia elég gyenge mechanikával párosította. Kissé lötyög a fedlap és a zsebben hordástól a festék lekopik. Ami lehet hogy csak nálam jött elő: a gps használhatatlan (néha fog halvány műhold jelet) és 4 hónap intenzív használat után a 3g-s modul megadta magát a telefonban. Ami még zavaró, hogy az ember mindig töltő közelében kell legyen, mert az aksi hamar merül.
Szikra
üdv mindenkinek nekem az újabb változata van meg az N95 -nek . nálam is vannak olyan problémák mint a kollégánál hogy néha kifagy de nekem nem azért amiért neki nekem a memória miatt meg ha zenét teszek fel azért a 8gb-ot kicsit nehéz kezelnie : De amúgy le a kalappal a Nokia előtt sztem a legjobb telefonokat ő készíti

Videók - Nokia N95 2Gb

Szakértői cikkek - Nokia N95 2Gb

mobilarena.hu

2 éveNokia N95 - vágyak kontra valóság

A jelenlegi telekommunikációs piacon szinte naponta jelennek meg új készülékek, dömping van távol-keleti modellekből, de a piac régi szereplői is igen széles modellpalettával jelentkeznek, ember legyen a talpán, aki fel tudja kéregből sorolni egy Samsung E250, egy Nokia 6085 és egy Sony Ericsson W300i közötti különbségeket, és akkor még csak olyan modellekről beszéltünk, amelyek ismertek. Egy valami azonban biztos, a Nokia N95 neve mindenkinek ismerősen cseng, aki egy picit is félszemmel odafigyel a mobilvilág változásaira. (Forrás: mobilarena.hu)

hwsw.hu

2 éveCsúcsragadozók: Nokia N95 és T-Mobile Ameo

Az N95 a Nokia legújabb Symbian platformra épített, mindentudó Nseries telefonja, melyben gyakorlatilag minden megtalálható, melyre egy mobil ma képes lehet. A készülék kialakításánál a multimédiás funkciókat tartották szem előtt: a nagy méretű kijelzőt nem csak felfelé lehet elcsúsztatni -- ekkor használható a normál billentyűzet --, hanem másfél centiméternyit lefelé is. (Forrás: hwsw.hu)