Nokia N86 Mobiltelefon

Nokia - Kialakítás: Szétcsúsztatható, Processzormagok száma: 1, Processzor sebessége: 434 Mhz, RAM: 128 MB, Belső memória: 8192 MB, Memória bővíthető: Igen, Operációs rendszer: Symbian, Java: Van, Kijelzők száma: 1, Kijelző mérete: 2.6", Kijelző felbontása: 240 x 320 pixel, 3D kijelző: Nem, Fényképező: Van, 3D kamera: Nem,... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Nokia N86
Viktor
Nagyon frankó és szép telefon. Kijelzője hibátlan, csúszka lötyögős.
Gombok nyomáspontja nagyon jó,középső gombot szokni kell és mindent tud.
Előnyök:

kijelző,kamera, kidolgozás

Hátrányok:

ár,csúszka

Timi
Nokia N95-os telcsimet valtottam le erre a telefonra. Hát én egyáltalán nem vagyok vele megelégedve, annak ellenére, hogy úgy reklámozzák, hogy gyonyoru fotókat készít. Hát szerintem meg nem. A képek nekem olyan homályosnak tunnek. Az N95-os szebb képeket csinál. A nagy hátránya még szerintem a billentyuzet kialakítása. Egyszeruen belefájdul az újjam, a nyomkodásba. Nem valami konnyu. Mikor pedig fotózásnál exponálok, a gombot kissé erosebben kell megnyomni, ami nálam azt eredményezi, hogy elmozdul a kezem. A hátlapot leszedni egy rémálom. Oda is ajándékoztam a férjemnek, én pedig kaptam helyette egy Samsung Pixon 12-t, amit ezzel ossze se lehet hasonlítani.
Előnyök:

Talán a nagylátószogu 8 megapixeles kamera, mivel egy adott térbol tobbet hoz ki, mint egy átlagos kamera(bár szerintem néha kissé homályos a kép). Panorámafotót is készít.

Hátrányok:

A billentyuzet kialakítása.

yukatan
Könnyen kezelhető, mindent tud,hibátlanul müködik
Előnyök:

megbizható könnyen kezelhető