Nokia N82 Mobiltelefon

Nokia - Kialakítás: Klasszikus, Processzormagok száma: 1, Processzor sebessége: 332 Mhz, RAM: 128 MB, Belső memória: 100 MB, Memória bővíthető: Igen, Operációs rendszer: Symbian, Java: Van, Kijelzők száma: 1, Kijelző mérete: 2.4", Kijelző felbontása: 240 x 320 pixel, 3D kijelző: Nem, Fényképező: Van, 3D kamera: Nem, Hátlapi kamera... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%

0 %

0 %
Leghasznosabb vélemény
2009.05.02
Remek egy készülék! Mind multimédia, mind üzleti körökben megállja a helyét (bár utóbbiban még mindig a WM az igazi).Külső, szubjektív dolog nekem tetszik (feketében), viszont az anyagminőség egy ilyen árú/kategóriájú készülékhez silány. (mindig óvtam, egyszer ejtettem le, két horpadás lett a vége:() Tudását tekintve majd tökéletes! Volt már néhány okostelefonom, de ez volt az első melynél nem éreztem a symbian idegesítő lassúsĂ...
Minden vélemény - Nokia N82
ORSÓS IMRE
most vettem igaz használt de nagyon tetszik!szokatlan az érintös után de tökéletesen mükszikVÉGRE MEGTALÁLTAM AZ IGAZI TELOMAT AMI NEKEM VALÓ!!
Bartus Zoltán
Helló!
Én most vettem 1 ilyen telót,eddig minden ok vele,naon tetszik!
1 kérdésem lenne: honnan lehet jó progikat feltenni a telóra? Kösz Zoli
ku-cu
Tudását tekintve majd tökéletes! Volt már néhány okostelefonom, de ez volt az első melynél nem éreztem a symbian idegesítő lassúságát. Persze nem egy iphone, belassul néha, de nem zavaróan! GPS Garminnal remek, tán 2 métert késik... aZ n-GAGE játékok számomra nagy élmények voltak, tényleg egyedüli riválisként megint az iphonet tubám felhozni... Kamera, mobilhoz képest maga a tökély, amatőr használatra tökéletesen megfelel, jó vaku
(xenon) Internet, wifi remek, HSPDA remek, opera büngésző remek... :) Multimédia, számítógépre optimalizált videókat korrektül lejátsza, zenelejátszónak is használható (bár én ezen a téren többet vártam) hangminősége sajna csak közepes, egy jobb fej/fülhallgatót nem igazán hajt meg. (bár utszára ideális)
Összeségében 5/4,5 ezen a "kiöregedő modell" árán viszont nagyon-nagyon megéri!
Kuczor Richárd
Nagyon jó és tartós telefon. Használatát erősen ajánlom. Nagy tudású telefon.
preziszabi
énis meg magyok mindenel elégedven,aksija igen gyorsan merűl,de ez a lekevesebb,ennyi programal és dudásal sajnos ez várható.:) nah bye
Ubul
Nálam ami fontos ebben a telefonban az, hogy tudjak kommunikálni, navigáljon pontosan, és legyen jó a hangzása. De talán a leges legfontosabb hogy jó sokáig bírja az akksi. De sajnos ezzel nem vagyok megelégedve. A többivel igen, de az akksija kivánni valót hagy maga után. Amúgy formára és designra nem utolsó. Kezelni is könnyű.
tomi
márciusban lessz 1 éve hogy vettem 1 ilyen mobilt, nekem 90%ban bejött,összességében elégedett vagyok vele. Ami nem tetszett rajta : 1. a gyenge akkumulátor teljesítmény 2. gyenge minőségű hangszorók, a 3250 ben csak 1 van mégis sokkal jobb hangminőséget képvisel, és végül 3.a gyári GPS program igen gyengére sikerült, szerencsére a garmin mobile xt segítségével tökéletessé vált! Ja a külsőről annyit,hogy nekem se tetszik viszont cserébe könnyen és jól kezelhető.
E.Ferike
Aki sokat utazik, és nem feltétlenül kell több tízoldalas jelentéseket írnia a vonaton, vagy repülőn, az ne laptopot vegyen, hanem ezt, mert ez örökké ott lesz a zsebében, vagy inkább a kezében
Az egyik legjobb Symbian készülék a piacon.
Amúgy a telefon nagyon jó, tényleg mindent tud, van benne giroszkóp (mozgásérzékelő) is, mint az iPhone-ban! Gyárilag hivatalosan jár(na) hozzá 2 gigás kártya, ha tényleg nem jár hozzá az nem szép dolog! Viszont érdemes hozzá legalább 4 gigásat venni, ha az ember tényleg mindenre használja (videófelvétel, zenetárolás, képek, programok, játékok)! Szóval inkább 8 giga ;) Egyébként tetszik a telefon
alord
Jo tello
Csikos Gabor
Szerintem nagyon jo kis telo ,csak a szoftverrel vannak hibak.