Megbízható vélemények

Megbízható készülék, minőségi és igen nagy felbontású kamera, nagy kijelző, ingyenes navigáció, gyors internet hozzáférés, nagy memória, szép forma. És nem utolsó sorban a márkahűség!
Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mi a számára szimpatikus. Miután márkahű vagyok, ez egyfajta elfogultságot is jelent. Az, hogy nekem valami megfelelő, vagy esetleg tolerálható hiba van a készülékben, az nem biztos, hogy másnak is az lesz.
A fix akkumulátor (ez nagyon nagy hiba!!!), és az alacsony üzemidő (max 72 óra éjjel-nappal bekapcsolva, közepes internet használat mellett, kb 30 perc telefonálással). Vagy lehet, hogy csak én várok el sokat Tőle?! :) És hátrány még a fizikai felvevő/lerakó gombok hiánya is.

Ismerősök ajánlásával döntöttem a készülék mellett.
Aki ismeri a Nokiát nem kell magyarázni (nő vagyok, ilyet ne is kérjetek tőlem).
Eddig még nem merült fel.

Nokia minőség, és a telefon tulajdonságai.
Nagyon sokoldalú,gyönyörű képet és videót csinál, a GPS-t gyakran használom, és számos szolgáltatást tudok rá telepíteni.
Nincs.

tudása, minősége, gyártója (Nokia), 12 Mp kamera, GPS navigáció, WiFi, 3,5" kapacitív amoled kijelző, 16 Gb tárhely
mintha mindig lenne nálam egy profi fényképezőgép, egy profi teló és egy GPS készülék EGYBEN!
kicsit erősebb proci elférne bele (igazából csak a képek nagyitgatásánál érezhető)