Összes vélemény
Jobbágy István

Király Balázs

Nokia N95, N82 és ez között nehéz volt dönteni, de végül összekapartam rá a pénzt, és megvettem. Nem bántam meg.. Az előző kettő hibáinak kihagyásával, és egy két multimédiás funkcióval többet ér ez. A fényképező nem változott a többihez képest, ahogy néztem a teszteket, de sötétben érzékenyebb... Nagyon jól szól kihangosítva, de ekvalizerrel ezt még lehet fűszerezni. Egy gond van vele, hogy ha elkezdek rajta netezni, meg zenét hallgatni, fél nap alatt lemerül :(
Miklós

A gps érzéketlen, néha 10 perc mire kapcsolódik és utána is pontatlan. Az mp3 lejátszó képtelen mp3-at lejátszani, csak lejátszási listát tud.. Ha háromszáz számot akarsz feltenni két csoportba, amiknek nincs tagje akkor csinálhatod egyesével, vagy vehetsz egy jó mp3 lejátszót :( Ha feltöltesz rá egy számot akkor azt nem veszi észre akkor sem ha százszor újraindítod, frissíteni kell a könyvtárat. Engem dolgoztat pedig neki kéne. A transmittere olyan gyenge, hogy szinte semmire sem jó :(
Az hogy esetleg a gps navigátor (garmin vagy a sajátja) hangja esetleg megszólalhatna az autó hangszóróján a transzmitter által csak álom. A gombokat nehéz eltalálni. Viszont rendesen egyben van az egész, nem karcolódik, nem jön le a lencséről a tükröződésmentesítő réteg. Nem esik atomjaira, ha lepottyan. Két év után csak a leejtésből származó sérülések látszanak rajta, kopás nem.