Nagyon jól néz ki, talán a legszebb telefon amit ma lehet kapni....
Mint a többi okos telefon. Akkuidő, lehetne jobb is. De leginkáb...

NOKIA
MINDENT, AMI JÓ /EDDIGI TAPASZTALAT/...
... AZ, HOGY "Ő" OKOS, ÉN MEG HÜLYE... - ENNYI PÉNZÉRT, M I É R T NINCS MAGYAR NYELVŰ "KEZELÉSI ÚTMUTATÓ" ? ?? FELJELENTÉST KÍVÁN.................

Azt ütném agyon, akinek a fejében kipattant az ötlet, hogy piacra dobja ezt a hulladék telefont! Senkinek nem ajánlom, ettől még egy 10 éves Alkatel is jobb!
Minden ami létezik, sorolhatnám napestig, de még annyit sem ér, hogy felsoroljam!

jól néz ki, azonkivül semmi!
túl bonyolult a használata! a bluetooth csak headseth-hez van. sms-re nem lehet zenés csengőhangot letölteni. a zune használata is nagyon körülményes. nem csinál szép képet. egyszóval nagyon megbántam hogy ezt a telefont vettünk!

Nokia! !!
Telepített Microsoft Office
Tökéletesen használható hardwer
Gyors és egyszerűen kezelhető softvare
Carl Zeiss Optika
Hasznos Nokia alkalmazások
Talán csak a Pure view , az NFC Hiánya említhető, Windows phone 7. 5-öt könnyen lehet 7. 8-ra frissíteni(Lebutított Windows 8, magyarul ugyanúgy néz ki, de kevésbé szigorúak a köcetelményei
Vidéken az esti órákban lekéstem a buszt, gyalog kellett 3 kilómétert gyalogolnom, 40 %-os töltöttség mellett a ledfényt használó zseblámpa alkalmazás hazáig bírta, nagyon sokat segített!
- Tetszetős
- Gyors, jól optimalizált
- Stabil, stabil, stabil!
- Gyorsan bootol
- Könnyen megszokható az új oprendszer
- Skype stabilan működik rajta (ha éppen az van nyitva és használod)
- Gorilla glass üveg, polikarbonát váz
- Gumírozott tok alapfelszereltségként
- Jó GPS
- Beépített memória (nekem elég a 16 giga)
- Wifi hotspot
- Üzemidő középszerű
- Kamera középszerű ( világosban szép képeket készít, de időnként felülexponál, sötétben semmire se jó)
- Nincs multitasking, ami miatt nem tudsz online lenni pl. a Skype-on, ha más alkalmazást használsz közben
- Gyér szoftverkínálat
- Ebből következően néhány értelmes szolgáltatás nincs rajta, pl. VOIP kliens szoftver
- Kicsit szegényes a csengőhang beállítások, profilozás lehetősége
- Aksi csak szervizben cserélhető az egybeépítettség miatt
- Memória nem bővíthető (akinek ez számít)

Nem éri meg az árát.
Szép kívülről.
Ár, Windows, MINDEN
Ez a telefon=kuka

Szerintem nagyon jó telefon. Én meg vagyok vele elégedve. Talán azt is kijelenthetem, hogy eddigi legjobb telefonom.
Nehéz volt megtanulnom a kezelését. Amit nem értek, hogy hívásnál recseg a vonal és nehezen értem a másik fél mit mond! De ez nem mindig van. Ha valaki tudna ebben segíteni, valamilyen tanácsot adni azt megköszönném. Vagy esetleg a szolgáltatóhoz kell visszavinni? ?

nagyon gyerek gyerek cipőben jár még a windows, bár szerintem nem rossz telefon, de van még mit javítani rajta, szép külsővel és meg jelenéssel le nyűgözött a Lumia 800, bár csalódtam benne, de csak azért mert hozzá szoktam az Androidhoz, és sokkal nagyobb és egyszerűbb a rendszere. Viszont soha nem fagyott még le a Nokia lumia 800, pl sokan panaszkodnak hogy nem lehet Bt _ on semmit küldeni, ez nem igaz mert rá kell tölteni a 7. 8 szoftvert, utánna lekel tölteni a piactérről a Bt-megosztást és minden telora lehet küldeni , bár csak mp3 és fotókat na meg telefon számot, szerintem még korai lebecsülni, várjunk a fejlesztőkre akik szoftver által megoldják a hibákat, aki még nem tudta 7. 8 szoftverre frissíteni a Lumia 800 at, akkor újra kell indítani a telefont , a 4. 8 zunét fölrakni és azon keresztül frissiti a telefont 7. 8 ra, nekem 1 óráig frissítette mert folyamatosan lelt rá frissítést viszont most sokkal jobb, pl, gyorsabb nagyobb a csempék, és a Bt is tudom használni és mp3 zenét is tudok berakni csengőhangnak, bár csak zene szerkesztő által, ami 30 mp perc max. még a zune program rol annyit hogy szerintem nem rossz,
ami engem zavar az, az hogy nincs hátlapja egybe van a telefon, érdekes, mikor megvettem és haza hoztam leakartam szedni a hátulját , meglepődtem , de függetlenül nem rossz, Továbbá zavar hogy nincs megfelelő alkalmazások , pl call recorder, file managger, és igy tovább, becsapják az embereket a minden féle negativ alkalmazásokkal , ráadásul fizetősek pont azok amiknek amúgy is alapból benne kéne lenni, én inkább ezeket a hátrányokat látom benne .

Ez már a sokadik nokiám, mindegyiknek volt súlya, de ezzel már gyúrni is lehet. Nem tudtam megszokni. Egy biztos, mindig éreztem, hogy ott van a zsebemben... Lehet, hogy minőségi anyagból van, és jól összerakott telefon, de hogy ez ekkora súllyal jár? ?
A vas maga nagyon rendben van. A szoftveren még van mit csiszolgatni. Ami a régi típusokon jó volt, és alapnak számított, abból sok minden eltűnt. Bosszantó apróságok. Sajnálom, de lecserélem.
Jó a GPS benne, nem fizetős, jól hallani, látni. (ha fel van hangosítva a telefon)
nem fagy le, szép a kijelző, éles, és jól látható (amoled). strapabíró. A letölthető alkalmazások (x-box) között sok ingyenes. telefonálás közben sem volt vele semmi baj. A kamerája is jó, én spec jó videókat, képeket csináltam vele. Azért vettem Nokiát, mert ezek a telefonok jól össze vannak rakva, van bennük "anyag".
Az én használatomban az aksi 5 napig is bírta.
több hónapig használtam és a Win platformot nem tudtam megszokni. A csempék a kezdőképernyőn az valami rettenet. (nagyok és csúnyák) A hátteret bármilyen színre állítva is ocsmány. Ehhez képest a telefonkönyvben (kapcsolatok : -) ) olyan kicsik a telefonszámok, adatok, hogy normál ember azt nem tudja olvasni. A 3, 6-os kijelzőn elférne nagyobb is. A kötöttség folytatódik a zune-nal, ami valóban nagyon jó, csak próbáljon meg valaki egy normál zenét átrakni csengőhangra. Letöltöttem inkább egy ingyenes ringtone gyüjteményt, és onnan raktam fel zenéket. A hangerő akár ébresztőről, akár csengőhangról van szó, ugyan azzal a hangerővel szól. Az ébresztő alkalmazást nem találtam, aminek a hangereje szabályozható és hibernált állapotban is bekapcsol. Lehet, h már létezik, de már nincs kedvem keresni.
Sokszor nem érzékelt a kijelző, főleg akkor ha hívtak, és hiába "húztam" a kijelzőt meg sem mozdult. A hívás befejezése gomb is nagyon aranyos. Kb ez a felirat látszik a beállított színű mezőben. Erre kell rábökni, ha befejezem a hívást. Hát a kezdő piktogramokhoz képest túl intellektuális. : -)
Bluetooth csak headsetre van! Másik telefonnal nem lehet összekapcsolódni.

Kiterjesztett Garancia