Külsőre tetszetős
Ha egyszer elkezdődnek a hibák, azok nem állnak meg. Általában...

Külsőre tetszetős
Ha egyszer elkezdődnek a hibák, azok nem állnak meg. Általában ahogy látom, majd mindenkinél a jótálás lejárta után, az érintőképernyő meghibásodik. Miért nem "hívja" vissza a NOKIA ezeket a készülékeket, vagy adjon rá teljes garanciát, a képernyőre. Egy magára valamit is adó cég, ennyi negatív kritikát azért figyelembe vesz! Kíváncsi vagyok, hogy mennyi ideig fog tartani a javítás, és mennyi ideig fog tartani a javított készülék!

13 hónapja vásároltam, az érintőképernyő most ment tönkre.
A mikrofon a hívás elejénél nem működik , várni kell kb. 2 m. p. -et mielőtt érdemes beleszólni, addig a másik fél nem hallja.

fém
6 szor volt érintőpanel cserélve 2 szer kamera 2 szer mikrofon hangszóró még van fél év mostmár a fogyasztóvédelemhez fordulok csere nem lehetséges pénzt nem adnak vissza ja és a boltba azt mondják hogy nem kötelesek kicserélni pedig ha 3 szor ugyan az a hiba jelentkezik akkor kötelesek lennének és nekem 6 szor volt érintő panel csere

Szép, elegáns kinézetű, átlagos funkciókkal.
Jó felbontású kamera
külseje ha leesik rögtön kopik, vigyázni kell rá, különben már nem lesz szép
sokszor lefagy, általában pont olyankor amikor hirtelen szükség lenne rá
1. 5 év alatt 2x volt érintőképernyő cserén.
Hívás kezdetekkor MINDIG később kapcsolja be a mikrofonját, így kétszer kell köszönnöm, a társam meg hülyének néz, hogy nem szólok bele.
Nem vagyok megelégedve a zenelejátszójával, nem lehet saját mappákat csinálni és áthelyezni
Sokszor várni kell rá, amire megcsinálja amire utasítottam.

Ilyen telefonom volt korábban, csak kellett egy kártyafüggetlen, hogy bármikor a kedvenc telefonommal szolgáltatót tudjak váltani
érintőképernyő + billentyűzet, jó akksi
nincsenek hátrányai - nekem pont ez kell

Strapa bíró, mai napon leesett a 8. emeletről, annyi baja lett, hogy egy kicsit U alakban meghajlott, de üzemel. Szeretem, hogy érintőképernyős, és billentyűzetes is
érintőképernyő elromlott már 2x, lefagy

szép nagy kijezö. fenyképzö. vaku.
kijezö. wifi

Életem legrosszabb telefonja, mindig elromlik az érintő kijelző, szinte használhatatlan!! A Kecskeméti Nokia szervizben(garanciális) pedig azt mondja a fiatalember, hogy ilyen hibát még másnál sosem tapasztalt. Érdekes!

3 éves kiterjesztett garancia erre a termékre már 6 045 Ft-tól. Kösd meg most!
Kiterjesztett Garancia