Nokia - Kialakítás: Érintőképernyős, Memória bővíthető: Igen, Memóriakártya típusa: microSD (max. 32 GB), Operációs rendszer: Series 40, Java: Van, Előre telepített szoftverek: Nokia Áruház, Nokia Messaging, Facebook, Twitter, Kijelzők száma: 1, Kijelző mérete: 2.4", Kijelző felbontása: 240 x 320 pixel, Kijelző típusa:... Tovább
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT

9.5 %

28.6 %
Leghasznosabb vélemény
2013.03.07
Előnyök:

Külsőre tetszetős

Hátrányok:

Ha egyszer elkezdődnek a hibák, azok nem állnak meg. Általában...

Minden vélemény - Nokia C3-01
Lackó
Tetszetős, árkategóriájának alaptudásával. Ebben a kategóriában már többet is tudnak más telefonok, és megbízhatóbbak! Ez a széria szerintem nagyon kezdeti konstrukció, és hozta a hibákat. Be kellene vonni! És akár alacsonyabb kategóriájú terméket is felajánlani annak, aki igényt tart rá!
Előnyök:

Külsőre tetszetős

Hátrányok:

Ha egyszer elkezdődnek a hibák, azok nem állnak meg. Általában ahogy látom, majd mindenkinél a jótálás lejárta után, az érintőképernyő meghibásodik. Miért nem "hívja" vissza a NOKIA ezeket a készülékeket, vagy adjon rá teljes garanciát, a képernyőre. Egy magára valamit is adó cég, ennyi negatív kritikát azért figyelembe vesz! Kíváncsi vagyok, hogy mennyi ideig fog tartani a javítás, és mennyi ideig fog tartani a javított készülék!

Baleszter
Nagyon rossz telefon, nem ajánlom senkinek.
Előnyök:

Jól néz ki

Hátrányok:

Érintőképernyő 2 havonta elromlik, kb 5x volt cserélve.

Horvát Julianna
Szép, de belül rossz teló! !! !
Előnyök:

Szép

Hátrányok:

hamar elromlik az érintőpanelje, kamera stb.

Hortobágyi Andrea
Életem legrosszabb döntése volt ez a telefon, bár szeretem a Nokiát ez a széria nem túl szerencsés.
Hátrányok:

13 hónapja vásároltam, az érintőképernyő most ment tönkre.
A mikrofon a hívás elejénél nem működik , várni kell kb. 2 m. p. -et mielőtt érdemes beleszólni, addig a másik fél nem hallja.

ii
rossz
Előnyök:

fém

Hátrányok:

6 szor volt érintőpanel cserélve 2 szer kamera 2 szer mikrofon hangszóró még van fél év mostmár a fogyasztóvédelemhez fordulok csere nem lehetséges pénzt nem adnak vissza ja és a boltba azt mondják hogy nem kötelesek kicserélni pedig ha 3 szor ugyan az a hiba jelentkezik akkor kötelesek lennének és nekem 6 szor volt érintő panel csere

Timi
Egyedül menő dolog volt megvenni, semmi hasznom nem volt belőle, mert fagy, és nem jó az érintőképernyője. 1, 5 év után már alig várom, hogy megszabaduljak tőle.
Előnyök:

Szép, elegáns kinézetű, átlagos funkciókkal.
Jó felbontású kamera

Hátrányok:

külseje ha leesik rögtön kopik, vigyázni kell rá, különben már nem lesz szép
sokszor lefagy, általában pont olyankor amikor hirtelen szükség lenne rá
1. 5 év alatt 2x volt érintőképernyő cserén.
Hívás kezdetekkor MINDIG később kapcsolja be a mikrofonját, így kétszer kell köszönnöm, a társam meg hülyének néz, hogy nem szólok bele.
Nem vagyok megelégedve a zenelejátszójával, nem lehet saját mappákat csinálni és áthelyezni
Sokszor várni kell rá, amire megcsinálja amire utasítottam.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: ujgsm.hu
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Ilyen telefonom volt korábban, csak kellett egy kártyafüggetlen, hogy bármikor a kedvenc telefonommal szolgáltatót tudjak váltani

Előnyök:

érintőképernyő + billentyűzet, jó akksi

Hátrányok:

nincsenek hátrányai - nekem pont ez kell

pegy
nekem mindezek ellenére bejön, szeretem ezt a készüléket. Kár, hogy kifutó szériában van.
Előnyök:

Strapa bíró, mai napon leesett a 8. emeletről, annyi baja lett, hogy egy kicsit U alakban meghajlott, de üzemel. Szeretem, hogy érintőképernyős, és billentyűzetes is

Hátrányok:

érintőképernyő elromlott már 2x, lefagy

Balog zoltán
nekem kijezö nem volt jo nem tudtam feloldani a kijezöt . a szervizbe 3 hetet várni kellet hogy meg csináják: rá 3 napra ugyan az a baja volt megint várni kellet 2 hetet meg javitották még most még jo de meddig még, a jotálás érvényes az kb 1 honap de nem cserélik ki azt mondták
Előnyök:

szép nagy kijezö. fenyképzö. vaku.

Hátrányok:

kijezö. wifi

István
Használhatatlan, a Nokia márka szégyene
Hátrányok:

Életem legrosszabb telefonja, mindig elromlik az érintő kijelző, szinte használhatatlan!! A Kecskeméti Nokia szervizben(garanciális) pedig azt mondja a fiatalember, hogy ilyen hibát még másnál sosem tapasztalt. Érdekes!