Nokia - Kialakítás: Szétcsúsztatható, Memória bővíthető: Igen, Memóriakártya típusa: microSD (max. 32 GB), Operációs rendszer: Series 40, Java: Van, Előre telepített szoftverek: Nokia Life Tools, Nokia Térképek, Nokia Áruház, Kijelzők száma: 1, Kijelző mérete: 2.6", Kijelző felbontása: 240 x 320 pixel, Kijelző típusa:... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Nokia C2-02
sohrzoli
Rendszeres szoftver hibák.Szarul kezelhető érintőképernyő.Logikátlan,értelmetlen menu rendszer.Adatakhoz képest ramaty fényképezőgép.Az sms kezeléssel nem tudtam máig megbarátkozni.Nehé személyre szabni.
Előnyök:

Nagyon jó kijelző/képernyő.Aksi átlagos.Könnyen jól szétcsútatható.Gombok kezelése számomra jó.

Hátrányok:

Sok telefonom volt már de ez az egyik legrosszab.Az első és utosó nokiám .Sehol nincs a samsung d900i-hez.Nagyon megbántam a meg vételét.