Nokia 8800 Sapphire Arte Mobiltelefon

Nokia - Kialakítás: Szétcsúsztatható, Memória bővíthető: Nem, Operációs rendszer: Series 40, Java: Van, Kijelzők száma: 1, Kijelző mérete: 2", Kijelző felbontása: 320 x 240 pixel, 3D kijelző: Nem, Fényképező: Van, 3D kamera: Nem, Hátlapi kamera felbontása: 3.2 MPx, Hátlapi kamera maximális felbontása: 2048 x 1536 pixel,... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Nokia 8800 Sapphire Arte
Marcus
A Nokia 6-os sorozatának luxusváltozata. Megbízható, masszív telefon, jó anyagokból készítve. Volt nekem ilyen telefonom és meg voltam vele elégedve(sajnos ellopták, különben még mindig használnám). Nem egy okostelefon, nem helyetesiti a számítógépet, de amire általában egy telefon kell arra tökéletes, főleg azoknak akik nem akarnak évente új telefont venni.
Előnyök:

A kamerája jó, hangminősége zenelejátszásnál jó, videófelvételnél már nem anyira de ha jó videót akar csinálni az ember, használjon rendes kamerát szerintem. Telefonálás közbeni hangminősége jó ami szintén előny, kijelzője szintén jó, jól olvasható. 1 giga beépitett memóriája van ami szerintem elég egy telefonba.

Pityu
Nagyon mellé nyul aki ilyen telefont akar venni! Persze ha nem kirakat telefont akar! Zsufoltak a gombok használhatatlan nem a nokiára jellemző egyébként ez a design. A szoftvere nagyon lassu. Nem is tudom mihez lehetne hasonlítani. Szerencsére csak kiprobáltam de köszönöm nem kell! Nagyon giccses a zafir berakás a navigációs gombnál! De az tény hogy minőségi anyagokból van összerakva!