Nokia 7610 Supernova Mobiltelefon

Nokia - Kialakítás: Szétcsúsztatható, Memória bővíthető: Nem, Operációs rendszer: Series 40, Java: Van, Kijelzők száma: 1, Kijelző mérete: 2", Kijelző felbontása: 240 x 320 pixel, 3D kijelző: Nem, Fényképező: Van, 3D kamera: Nem, Hátlapi kamera felbontása: 1.3 MPx, Hátlapi kamera maximális felbontása: 2048 x 1536 pixel,... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Nokia 7610 Supernova
Linczi a terméket itt vásárolta: nextelshop.hu

Megfelelő ár-értékarány,a készülék igényeknek megfelelő felszereltsége,megfelelő kiszállítás.

Előnyök:

Megbízható,jó minőségű hibátlan termék.

Hátrányok:

Hangosabb térben nem megfelelően hallható.

Melinda
nekem is nagyon tetszik.nekem karácsony óta van meg és nekem semmi bajom vele!!
Barcsik Hédi
Első látásra beleszerettem. Kicsi, könnyű és mindent tud!
Peti
Nagyon okos telefon és szép. Hát én rendeltem, mert nagyon szépnek nézett ki de hiányolok pár dolgot belőle. És az akkuja se bírja olyan sokat. Hát nem zenélésre találták ki de amúgy nagyon jó. És a menu is nagyon tetszik.
Tette
Szerintem nagyon jó mobil, nekem kb 2 hónapja van meg,de csak dicsérni tudom.
véleményem szerint igazán szép, a kijelzője is mutatos, a témaszinezést is szeretem benne, nagyon okos, bár az aksija tényleg 3-4 napot bír de nem is arra való hogy zenét halgassak rajta, mindenki megnézi a kezemben, csak ajánlani tudom mindenkinek, hamar megszerettem én is!
Erus
Szerintem nagyon jó telefon! Nagyon nőies, csajos mobil. Szép a kijelző, elég jó minőségű képeket csinál, a videoklippek sem akadoznak. A témák egyedi színezése elég jópofa dolog. Az akkumlátor nem bírja sokáig, ha megnézünk három klipet rajta, biztos, hogy két egység leugrik róla. Nekem két hete van meg. Nagyon szeretem, csak ajánlani tudom!!
Árukereső
Fedezz fel új színeket a Nokia 7610 Supernova segítségével! A kamera egyedi témaszínező alkalmazásával megteheted ezt és egyúttal harmonizálhatod a világítást a háttérkép színének megfelelően!