Leghasznosabb vélemény
2012.04.27
Jó ugyhogy bárkinek szívesen ajánlom, én boldogan használom. Nagyon elegáns és inkább nőies telefon! !!
Bátran lehet használni
Előnyök:
jó és szép telefon
Hátrányok:
nekem nincsen...
Minden vélemény - Nokia 7373
4 hete
Kiss Vivien

Mancs

jajj, hát hol is kezdjem... a telefon csúcs szuper! tényleg, nagyon megszerettem, ez eddig a legkedvesebb telefonom!
Előnyök:
Nagyon szép, igényes, rengetegszer sikerült tényleg tök véletlenül lepottyantanom, és azt kell, hogy mondjam, hogy hősiesen állta szegény a megpróbáltatásokat, és immáron 2és fél éve kitart.
a 2Mpixeles kamera szép képeket csinál, csak ki kell tapasztalni a "kép-készítés menetét"
Hátrányok:
Hátránya egyetlen egy van, de lehet, hogy ez csak az én telómnál fordult elő, hogy most már így pár év után néha lefagy.
iCeLoVe
Rengeteg telefonom volt már,s a sok közül ezt szeretem a legjobban.Sokszor leejtettem már,soha nem volt vele probléma.Igényes kialakítású,bőrrel van bevonva.A kamerája 2 megapixel,és egyáltalán nem csinál rossz képeket.128MB belső memóriával rendelkezik,sok zene,kép,videó ráfér.Zenét is nagyon jó rajta hallgatni,nem recseg(két hangszóró van a két szélén).Elég sokat használom,nekem 5-6 napig bírja töltés nékül.Teljesen lemerülni nem szabad hagyni,legalábbis nekem ezt tanácsolták.Sosem fagyott még le,de a rózsaszín hamar koszolódik,bár meg lehet tisztítani. Az ára nagyon perfekt,ahhoz képest ,hogy milyen ára volt korábban!!!.
Domi
Szerintem nagyon jó a felefon kinézete, nagyon nőies.A 2 megapixeles fényképezőjével szép és éles képeket lehet készíteni.A hangszórója is jól szól, és alkamas zenék hallgatására.A telefon kezelése egyszerű mindenki számára. A kijelzője jó, tiszta és éles rajta minden kép. Ami kevésbé tetszik, hogy ha hívást akarunk fogadni akkor ahhoz szét kell nyitni a telefont, és nem alakítottak ki a telefon külső kijelzőjére erre alkalmas gombot.Ennek ellenére teljesen meg vagyok elégedve vele, lassan már 1,5 éve ezt használom és még nem volt vele semmi probléma, meghibásodás.
Mira
Csajok, ez a legjobb választás, ha divatos szeretnél lenni a mobilok terén is! :) Nekem is ilyenem van, és imádom! Tuti nem fogom lecserélni. Megbízható kis telefon + nem akárhogyan lehet kinyitni, az az egyik kedvencem. :) Szép fotókat csinál, bőven elég a memóriája, sőt, még bővíteni is lehet! Ezáltal rengeteg zenét lehet rá feltölteni, és ez a funkciója is kiváló. A kijelzője is nagyon szép, akárcsak az egész külseje, amit a címkéje még egyedivé is tesz (olyan, mint ami a ruhákon van). :) Már egy éve ilyen telefonom van és még egy probléma sem volt vele. Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom. :)
Jasemen

Igaz, ma már ennyi pénzért jobb mobilt is lehet venni, ennek ellenére a Nokia 7373
még mindig egy divatos, trendi kis készülék. Az egyetlen zavaró tényezője, hogy amikor kifordítom a kijelzőjét, akkor fejjel lefelé tartom a telefont, majd ismét meg kell fordítani, hogy használhassam, ellenkező esetben csak hasba tudom szúrni vele magam. Egy telefont nem ezért vesz az ember... A billentyűzete gyönyörű és a kijelzője is szép. Ilyen telefont azok vegyenek, akik szeretnek csillogni, emellet egy megbízható márkát (a Nokia az) használni! Ez a telefon nem jó se többre sem pedig kevesebbre!
balint attila

A volt barátnőmnek ilyent vettem Valentinra és jobban örült neki mind nekem. Ha nem lenne kicsit nőies telefon akkor én is vennék magamnak egyet. Van minden ami kell egy telefonba legyen. Tiszta a rádió és az mp 3-nak tiszta a hangja. tehát nagyon szuper a teljesítménye. és az aksi is sokat bírja.
cicafül

Az nejemnek vettem egy Nokia 7373-at és kevésbé sem vagyok vele megelégedve, szinte nulla a készenlétiideje, hívások nélkül 2 nap alatt totál lemerűl a "2Mpixel"-s kamerája meg egyenesen rossz képeket csinál, nagyon gagyi. Tipikus divatisten gagyifon. És buta mint a föld, sms-írásnál az ékezetes betűkkel össze lehet hozni 3-4 SMSnyit egy rövid üzenettel.
N