Leghasznosabb vélemény
Minden vélemény - Nokia 6500 Slide
Baliii

dani

fisherman
Alapvetően ez a készülék változtatta meg a véleményem a Nokia telefonokról. Minőségi összeszerelés, korrekt tudás, és mint az idő igazolja jó ár/érték arány jellemzi.
A zenelejátszója tökéletes, talán csak az hiányzik belőle, ami a többi nokiából is, vagyis hogy mappák között nem tudok lépkedni a zenelejátszóban. A fényképezőgépére sem nagyon lehet panasz, úgy gondolom, hogy aki ennél jobb képeket akar készíteni, az vegyen egy fényképezőgépet.
azsu
Ez az a telo amit nem igazán tudok hová tenni, illetve nem értem a logikáját a besorolásának. Tipikus Nokia. Stabil rendszer, megszokott menü, használható és átlátható kezelőfelület. Nem sokkal tud többet mint pl. egy 6131, mégis kicsit több mint 2* olyan drága és ha a másik oldalról nézzük, sokkal kevesebbet tud, mint a Nokia 5800 és nem sokkal kevesebb az ára. Bár minden csak viszonyítás kérdése. Nekem ez olyan felemás megoldás. Az tény, hogy stabil kivitel, a slide megoldás is jobb mint a flipes telefonok megoldásai, bár ez a ki-be csúsztatással karcolja rendesen a billentyűzetet. A kamerája 3,2 megapixel, Carl-Zeiss optikával, ami elég szép képek készítését teszi lehetővé. Szerintem alaposabb megfontolást igényel, ha valaki ilyet akar venni. Tetszik, de az ár-érték arány szerintem nem jó ennek az esetében.
Dr Sándor Péter

Mint régi,amatőr fotós olyan telefont kerestem, mely alkalmas jó minőségű képek készítésére, akkor is mikor nincs nálam a nagy digitalis masinám.A 3,2 Mp, és a régi jó Tessar objectiv képes erre, már fotokiállitáson is szerepelt képem.Egyébként kiváló telefon készülék, ezen erényeit ismertesse más.
morgo
Gaga

egy éve rendelkezem a készülékkel,melyet előfizetéssel használok
nagyon meg vagyok elégedve elsősorban a könnyő kezelése miatt, rengeteg nevet tudok a memóriájában megőrizni,s könnyen előhívhatók.hívócsoportokhoz má-más csengőhang rendelhető, ami a hívó azonosítást is megkönnyíti.
szeretem használni a videóját s gyakran fényképezek vele, kiváló minőségű fényképek a számítógépre való lementéssel átszerkesztés nnélkül élvezhető.
majdnem mindennapi használat során hetente két alkalommal kell aksiját feltölteni, de éjjel nappal bekapcsolt állapotban van
mindenkinek ajánlom!!
mindenkinek ajánlom!!
Molnár Róbert

Nagyon megbízható telefon. 2 éve van meg, és alig fagyott, meg nem is karcos.
Kijelzőjének a mérete már kényelmessé teszi a QVGA felbontást.
Olyan programot tehetek rá, amilyet csak akarok, mert Symbian operációs rendszer van rajta, munkámhoz fel is van rakva egy MSN. Ez a 6500-ás a Nokia egyik legjobban sikerült telefonja mostanában. Anyaghasználatra is, és ergonómiára.
Fényképezésre nem használom, de még annak is jó lenne. Ingyen volt a telefon, de hamarosan veszek egyet családtagnak is.
Kijelzőjének a mérete már kényelmessé teszi a QVGA felbontást.
Attila

Nagyon jo telefon csak nehez es tenyleg felmelegszik a hatlap ha sok ideig telefonalok. Az aksija 3-4 napot bir. Kameraja nagyon jo es a szabadban gyonyoru kepeket keszit ahoz kepest hogy 3.2 mpx-eles, sotetben tul eros a vaku es nagyon vilagosak a kepek hiaba allitok a fenyeron.Meg az eszrevetelem: tobbszor leejtettem es a hatlapja egy kicsit meghajlott igy nehezebben illeszkedik es a memoria kartya neha nem erzekelheto.