Nokia 6303 classic Mobiltelefon

Nokia - Kialakítás: Klasszikus, Memória bővíthető: Igen, Memóriakártya típusa: microSD (max. 4 GB), Operációs rendszer: Series 40, Java: Van, Előre telepített szoftverek: Flash Lite, Nokia Maps, Kijelzők száma: 1, Kijelző mérete: 2.2", Kijelző felbontása: 240 x 320 pixel, Kijelző típusa: TFT, 3D kijelző: Nem, Egyéb kijelző... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Nokia 6303 classic
Tomika
Nagyon stabil telefon !! nekem nagyon bejött!! Mindenkinek ajánlom! :-)
Mabeus Oo
Most keresek új telót. Telefonálás mellett fényképezni szeretnék vele. Ezt néztem ki.
Előnyök:

Van benne kamera, vaku és az ára sem csillagászi!
Ja és KAPHATÓ! Mert ez nem mindegyik általam kinézettre igaz!

Kovács Kitti
Én most szeretnék ilyen készüléket,de szegeden,élek,és ahány helyen néztük eddig egyik üzletben sem volt.De nagyon megfogott,mert édesapámnak is ilyen telefonja van,és tényleg hibátlan!
Kiss László a terméket itt vásárolta: electropark.hu

az hogy szééép :)

Előnyök:

strapabíró,szép

Hátrányok:

sztem az nincs

Feri
3 hónapja használom, rendkívül meg vagyok elégedve vele! Nagy kijelző, NOKIA-hoz méltó ésszerű menürendszer, nagy felbontású, rendkívül jó kamera vakuval. Mindenkinek ajánlom, aki megbízható készüléket keres, és nem szereti az érintőképernyőt!
penge
Másfél éve használom kifogástalan soha nem fagyott le!
Előnyök:

Nagyon hosszú készenléti,és beszélgetési idő,gyorsan feltöltődik szép a rozsdamentes acél borítás,nem nyekeg mint a műanyagok ,nagyméretű kijelző.

Hátrányok:

WLAN hiányzik belőle

Kiss Éva
Én fél éve vettem ilyen telefont és nagyon szeretem.
Előnyök:

Az aksija nagyon jól bírja, volt hogy 6 napot is kibírt átlagos beszélgetéssel, de általában 4-5 napot.

Hátrányok:

Szerintem 2 baja van, a kamera pixeles képet csinál nappal, este meg nagyon zajosat. Ha meg hangosan hallgatok zenét torzít.

Szekeres Róbert
Nagyon könnyen kezelhető, gyors készülék. Maximálisan megvagyok elégedve vele. Eddig a legjobb tel.,mait használtam. Rendkívül kedvező árú.
Előnyök:

Nagy kijelző, gyorsaság, hosszú készenléti idő

Hátrányok:

Eddig nem tudok mondani